Info
x
Romanii - popor de dobitocii notorii!
|
Kate 2 mesaje Membru din: 24/09/2009 Oras: Braila |
Postat pe: 27 Decembrie 2009, ora 19:53
Oameni buni, cine dreacu va pune sa va zbateti atata pe forumuri dandu-va cu parerea care-i politicianul de incredere in tara asta? Atat de prosti sunteti incat nu va dati seama ca intrebarea asta e lipsita de sens si pusa pe forum ca sa tina habarnistii ocupati, in timp ce altii fraudeaza, isi ridica vile si ajung euro-parlamentari sau mai mult, in lipsa de plictiseala se joaca cu armele :))
Tara de golani, curve blonde si piticoti premieri! Zici ca suntem la Disneyland, dar acolo macar sunt cenzurate golaniile si magariile, ca e vorba de copii! P.S. pentru aia care l-ati votat pe Base: Sa va faca viata mai frumos mirositoare, imputitii dreacu! Raporteaza abuz de limbaj
ca
|
|
click_cont 1644 mesaje Membru din: 10/02/2009 |
Postat pe: 27 Decembrie 2009, ora 20:33
N-AI VREA SI TU PRESEDINTE???? PT. CA DE AICI DE PE TOPICURI ESTI CEL MAI MARE... DOBITOC BINENTELES!
|
|
Fosta membra 9am.ro 3581 mesaje Membru din: 30/11/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 27 Decembrie 2009, ora 20:50
De la: Kate, la data 2009-12-27 19:53:42Oameni buni, cine dreacu va pune sa va zbateti atata pe forumuri dandu-va cu parerea care-i politicianul de incredere in tara asta? Atat de prosti sunteti incat nu va dati seama ca intrebarea asta e lipsita de sens si pusa pe forum ca sa tina habarnistii ocupati, in timp ce altii fraudeaza, isi ridica vile si ajung euro-parlamentari sau mai mult, in lipsa de plictiseala se joaca cu armele :)) Bine-ai venit rintre noi, micuta floare! Esti foarte dotata pentru ,,topicul special pentru injuraturi,propaganda si alte alea '' unde te asteptam cu drag. Daca doresti sa-ti exprimi un punct de vedere exista deja topicuri create pentru orice, inclusiv unul cu numele ,,despre orice'' Te informam ca acest forum nu este prea cool, unii ar fi in stare sa te intrebe daca parintii tai stiu cum vorbesti
Nu trageti in pianist!
|
|
Fosta membra 9am.ro 11272 mesaje Membru din: 21/11/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 27 Decembrie 2009, ora 22:20
De la: click_cont, la data 2009-12-27 20:33:05N-AI VREA SI TU PRESEDINTE???? PT. CA DE AICI DE PE TOPICURI ESTI CEL MAI MARE... DOBITOC BINENTELES!victorito,mare doza de venin ai in suflet,poti fi si tu mai subtila,mai ironica,de ce n-o faci??? ai impresia ca daca raspunzi cu injuratura la injuratura esti mai ceva decat celalalt???
toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!!
Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului. (Zamolxe)
http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY
Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol.
Albert Einstein
DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE
....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
|
|
Fosta membra 9am.ro 2700 mesaje Membru din: 10/06/2009 |
Postat pe: 27 Decembrie 2009, ora 23:38
Mai fata sau mai baitule,
Ia-te de mana cu frustratu` ala de badea de la antena, ca numa` ala are aceleasi idei ca ale lu` matale... Si du-te , emigreaza undeva, mai fa niste clisme,ca alea relaxeaza , si lasa-ne !! Sunt sigur ca alta tara te va multumi pe deplin !! Asa ca : ZBURDA DRACULUI IN ALTA PARTE !! SI SCUTESTE-NE DE FRUSTRARILE TALE !! Mai ia din cand in cand un diazepam , un ciocolax...
|
|
Postat pe: 28 Decembrie 2009, ora 10:03
De la: camioneros70, la data 2009-12-27 23:38:50Mai fata sau mai baitule,exact acelasi comentariu ca victorita,plin de rautate si venin,bai fratilor,voi chiar nu puteti fi oleaca mai rationali??? daca aveti probleme hormonale sa stiti ca se gasesc tratamente,in caz contrar incercati totusi comenturi mai pline de haz,fara ura sau patimi
toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!!
Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului. (Zamolxe)
Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol.
Albert Einstein
DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE
....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
|
|
Postat pe: 28 Decembrie 2009, ora 10:11
Dupa o lunga perioada de bajbaieli,liderii politici au inteles ce obligatii au fata de natiunea romana.Au inteles ca a conduce o natiune inseamna,in primul rand,sa-i organizezi si sa-i conduci gospodareste economia si sa-i dezvolti stiintele creatoare de valori materiale si culturale.Cu aceste stiinte vor fi inarmati de acum incolo creatorii,producatorii,prestatorii de servicii,comerciantii si instructorii generatiilor viitoare,precum si persoanele care mentin ordinea prin justitie si organe de lupta impotriva infractorilor[urmeaza aplauze frenetice,toata sala-i in picioare,aclamandu-si conducatorii]. Multi cetateni romani au apreciat iesirea din tacere a domnului si mult iubitului nostru presedinte Traian Basescu pt.urmatoarele fapte si atitudini,demne de toata lauda si stima noastra,a simplilor cetateni votanti[cu ochii inchisi]:impulsionarea activitatii de combatere a coruptiei si infractionalitatii,in special prin mareata renumire in functie a domnului Daniel Morar la conducerea D.N.A.,precum si impulsionarea activitatii celorlalte organe cu atributii in acest domeniu,starpirea infractorilor din inalta societate si chiar din propriul anturaj.Alaturi de iubitul nostru presedinte,domnul Emil Boc,apreciatul nostru premier,abordeaza probleme economice si sociale presante:starpirea infractorilor din cadrul partidului pe care cu onoare si cinste il conduce[P.D.L.],urmareste cresterea eficientei economice,limitarea cheltuirii banului public,ridicarea nivelului de trai,reducerea fiscalitatii si alte masuri bune pt.propasirea neamului romanesc si inaintarea lui in zbor spre culmi marete de progres si civilizatie.[urmeaza indelungi aplauze,tot poporul este in delir].Ce urmeaza?Asta va rog sa-mi spuneti dumneavoastra si s-auzim numai de bine!
Albert Einstein
|
|
Postat pe: 28 Decembrie 2009, ora 10:50
vorbele spuse de cei doi lideri marcanti ai natiunii romane sunt frumoase si dau romanilor sperante de viata mai buna,de justitie sociala,de revenire la o viata normala.Ca om de buna credinta,sunt sigur ca promisiunile celor doi conducatori principali ai natiunii romane,vor fi materializate intr-un plan de masuri concrete,economico-sociale,culturale,stiintifice si de impunere a justitiei,urmand ca planul sa fie aplicat cu tenacitate,folosind forta creatoare a romanilor,concomitent cu eliminarea din viata publica a infractorilor cocotati in functii statale ori in pozitii economice privilegiate.Cei doi lideri ai natiunii noastre sunt constienti ca functiile in care lucreaza nu le-au picat din cer,ci le-au fost oferite drept recompensa pt.meritele lor de natiunea-patron,care-i sprijina si-i plateste pe masura pt.inteligenta si curajul de care dau dovada in deciziile pe care le iau,conducand poporul intr-o directie normala si cat mai buna.
Albert Einstein
|
|
|
|
|
Postat pe: 28 Decembrie 2009, ora 19:34
Mi-ai dat lacrimile de emotie
Vino sa le stergi! Daca tot vii adu si niste bere, tigari ceva de mancare ...eu il am pe Margineanu
Nu trageti in pianist!
|
|
Postat pe: 28 Decembrie 2009, ora 22:58
Imi fie scuzata iesirea , d-le fp999 , dar fetita aia merita un atare raspuns , deoarece posteaza , fara nerusinare , cu niste cuvinte de te lasa nervii , ineptii ...pe care numai un ...frustrat le poate avea...asta ca sa ma calmez putin in limbaj !
Va admir , totodata , spiritul dumneavoastra critic la o anumita adresa...Eu va cred , ca in urma alegerilor vi s-au schimbat putin calculele...asta e , dar as dori din toata inima sa priviti si un pic obiectiv situatia . Castigam , pierdem negustori ne numim , vorba aia . Nu cred ca raul Romaniei este presedintele Basescu , iar restul lumii sunt sfinti . Argumentele dvs. contra lui boc sau a lui base , au un suport fragil , sa fim obiectivi ! Dar asa prosti cum ii credeti pe baietii astia , au demonstrat ca sunt in stare si de altceva , in afara de vorbe goale . Dupa 20 de ani de libertate de gandire si de exprimare , ar fi trebuit sa fiti ceva mai concret in afirmatii , fie ele politice ,economice ,sociale...Nu cred ca dvs. nu doriti o schimbare in bine a romaniei , a romanilor ! Va respect punctul de vedere si nu doresc sa va fac sa ma huiduiti doar ptr. ca inclin de partea cealalta...Huiduiti-ma , dar pe fapte care sa-mi faca dezonoare pline de reprobabil , ci nu pentru ca tin cu boc ala mic de statura sau cu base ala chior , bataus de copii...ca sa zic asa ....!?
|
|
9am126042 88 mesaje Membru din: 31/08/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 28 Decembrie 2009, ora 23:50
pentru kate.
Auzi, cine esti si cum iti permiti sa insulti poporul Roman? Esti cumva jidov? Voi faceti propaganda importriva Romanilor peste tot in lume, si in Italia . Cum iti permiti nenorocitule sa vorbesti asa? Daca te -ai saturat de Romania, du-te invartindu-te unde te-a facut ma-ta! Ai inteles? Mai oameni buni. Sa stiti ca atunci cand vedeti ca srie cineva de rau despre poporul Roman, sigur este jidov. Ei sunt totdeauna cu propaganda si cu denigrarile importiva noastra. stiri.ronatvan.com/2009/12/08/israelul-a-importat-25000-de-copii... Uitati-va ce au mai facut ca sunt dovezi tulburatoare in lume si ei interzic acdcesul la informatii. |
|
click_cont 1644 mesaje Membru din: 10/02/2009 |
Postat pe: 29 Decembrie 2009, ora 01:07
De la: florinpreda999, la data 2009-12-28 10:03:02De la: camioneros70, la data 2009-12-27 23:38:50Mai fata sau mai baitule,exact acelasi comentariu ca victorita,plin de rautate si venin,bai fratilor,voi chiar nu puteti fi oleaca mai rationali??? daca aveti probleme hormonale sa stiti ca se gasesc tratamente,in caz contrar incercati totusi comenturi mai pline de haz,fara ura sau patimi NICI CU TINE NU MI-E RUSINE....
|
|
9am159847 2 mesaje Membru din: 22/10/2009 |
Postat pe: 29 Decembrie 2009, ora 08:54
rusine tuturor care vorbesc astfel despre ROMANIA si POPORUL ROMAN , pe straini ii inteleg caci nimeni nu ne doreste binele dar ca roman sa vorbesti asa-RUSINE.trebuie sa ai respect pentru functia de presedinte si pentru poporul roman caci asta nu inseamna basescu boc sau udrea ci sata inseamna intreaga noasta istorie ,cu bune sau rele bunicii si parintii d,dorinta de mai bine pentru noi si copiii nostri trebuie sa fim mandri si uniti caci nu va mai dura mult si ne vom ridica iarasi deasupra vremilor si a tuturor ce incearca sa ne tina cu capul in mocirla si ingenuchiati. vom face o romanie a poporului roman ,o tara a ordinii a disciplinei si a bunastariisi mai presus aROMANILOR.bogatiile tarii le vom explota infolosul nostru cei ce muncesc vor prospera ceilalti vor merge unde le este locul.asa ca toti cei ce sunteti frustati ca sunteti romani -emigrati iar cei ce credem in romania sa fim uniti si sa luptam pentru adevarata ROMANIA.
|
|
9am178165 4580 mesaje Membru din: 14/12/2009 |
Postat pe: 29 Decembrie 2009, ora 21:12
ROMANII NU SUNT DOBITOCI!!!!!! SUNT PRINTRE CEI MAI INTELIGENTI OAMENI DE PE PLANETA!!!!!
ROMANII SUNT DIN PACATE NAIVI, FRICOSI, UNUL N-AR COMENTA LA SEFI DAR ASTA NE VINE DIN PACATE DIN TIMPURILE ROSII, UNUL NU-I ZICE SEFULUI VREO DOUA SI SA IASA TRANTIND USA BUBUIND. UITE FRANCEZII, SUNT GALI SI COCOSI, NICI UNA NICI DOUA PROTESTEAZA SA FEREASCA SFANTUL SA TE LEGI DE DREPTURILE LOR CETATENESTI CA PLATESTI LA DAUNE PRIN INSTANTE. SIGUR, AU SI INSTANTE CARE MAI SI FUNCTIONEAZA NORMAL!! ROMANII AU LIPSURI LA CAPITOLUL EDUCATIE, SUNT GROBIENI, AVEM ILUSTRUL EXEMPLU AL MARELUI NOSTRU CONTEMPORAN GURUL SECTEI PD-L, SI ANUME NUMITUL, t.b. CUNOASTETI ARUNCAREA CU STICLA IN MULTIME, CA PUTEAN SA-I SPARGA CAPUL UNUIA MAI NEATENT CARE N-AR FI STIUT DE UNDE II VINE POCINOGUL CA POATE MAI SUNT SI ALTII CARE PRIVESC CRUCIS NU NUMAI t.b. ROMANII VORBESC PREA MULT, VETI SPUNE CA VORBESC SI EU CA O ARDELEANCA CE SUNT, DAR DE CE DOAMNE ATATA VORBATIE, ATATEA FLORICELE DE STIL, UITE DOM`LE LA IOHANNIS, OMUL E CONCIS, TE LAMURESTE SCURT SI LA OBIECT. ALTCEVA AR FI DACA AM INREGISTRA CRESTERE ECONOMICA PE VORBIT, MI-AS FACE, MEA CULPA. LEGAT DE PLEDOARIA MEA CONTRA VORBITULUI SI LAMENTARII FARA ROST, ESTE MAREA SI DUREROASA LIPSA DE PRAGMATISM A MIORITICULUI NOSTRU POPOR. NU NE DUCE DOM`LE CAPUL SA GANDIM PUTIN PE TERMEN LUNG, SA NE FACEM FIECARE DINTRE NOI UN PLAN PERSONAL DE ACTIUNE PE MACAR 5 ANI ( JAPONEZII SI-L FAC PE 50 DE ANI)PE CARE SA-L RESPECTI CU SFINTENIE. CUM SA AI ATUNCI REZULTATE DACA ACTIONEZI CA FLUTURII DE PE O ZI PE ALTA, DEZLANAT SI IN SALTURI? AJUNGEM ASTFEL LA UN ALT DEFECT NATIONAL, ROMANII SUNT DOM`LE DEZORDONATI!!!!!! NU AU METODA, NU ACTIONEAZA CONSTANT SI DISCIPLINAT PENTRU INDEPLINIREA SCOPURILOR PROPUSE PRIN PLANUL DE ACTIUNE. IN CONCLUZIE, NU VOM AVEA REZULTATE PANA NU VOM LUCRA LA MENTALITATEA NOASTRA NATIONALA, DE GRUP SI PERSONALA. IN REST ,TOTUL ESTE VORBA IROSITA!!!! |
|
Postat pe: 29 Decembrie 2009, ora 23:59
De la: 9am178165, la data 2009-12-29 21:12:16ROMANII NU SUNT DOBITOCI!!!!!! SUNT PRINTRE CEI MAI INTELIGENTI OAMENI DE PE PLANETA!!!!! Sa intelag , scumpa doamna , ca suntem grobieni , fiindca unii dintre noi am votat contrar doleantelor dumneavoastra ??Ce legatura are inteligenta natiei pe care o carcterizati cu naivitatea sau fricosenia ? Astea sunt atuurile prostiei crase ! In orice caz , fara sa va suparati pe mine, mai documentati-va in legatura cu inteligenta poporului roman intara si peste hotare ! O sa aveti A BIG SURPRISE !! Ne lipseste putin de patriotism (nu ne-ar strica in timpurile astea cam naspa) , si o spun fara sa va supar - luati-o ca o parere - ,ne lipsesc legi care sa ne puna la punct atunci cand gresim ,indiferent de rangul social !?!? In rest , va dau dreptate ...
|
|
Postat pe: 30 Decembrie 2009, ora 00:02
Si ne mai lipsesc niste lideri , care sa vrea sa ne urmareasca si interesele noastre ca popor , iar ca sa inchei ne mai lipseste curajul sa ne cerem drepturile pentru noi ca indivizi....daca m-am facut inteles ?
|
|
Postat pe: 30 Decembrie 2009, ora 00:05
De la: camioneros70, la data 2009-12-30 00:02:25Si ne mai lipsesc niste lideri , care sa vrea sa ne urmareasca si interesele noastre ca popor , iar ca sa inchei ne mai lipseste curajul sa ne cerem drepturile pentru noi ca indivizi....daca m-am facut inteles ? INDIVIZI AM SPUS...!(reclamele astea !) PS. Si eu contez....si tu....si el.....si ea.....
|
|
Dorinel 3855 mesaje Membru din: 24/04/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 30 Decembrie 2009, ora 00:33
De la: Gigi_Octan, la data 2009-12-28 19:34:42Mi-ai dat lacrimile de emotieAi de la mine o batista ...
Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
|
|
Dorinel 3855 mesaje Membru din: 24/04/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 30 Decembrie 2009, ora 00:35
De la: camioneros70, la data 2009-12-28 22:58:18Imi fie scuzata iesirea , d-le fp999 , dar fetita aia merita un atare raspuns , deoarece posteaza , fara nerusinare , cu niste cuvinte de te lasa nervii , ineptii ...pe care numai un ...frustrat le poate avea...asta ca sa ma calmez putin in limbaj !Vrei sa te huiduim ?! Huuoooooooooooooooo ! Huuuuooooooooooooooooooooooooooooooooooooo!
Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
|
|
Postat pe: 30 Decembrie 2009, ora 07:06
SA NU MA INTELEGETI GRESIT, FIECARE DINTRE NOI POATE AVEA PROPRIA SA OPTIUNE IN CEEA CE PRIVESTE VOTUL!!! SA FEREASCA SFANTUL SA IMPUN EU CARE IUBESC DEMOCRATIA CUIVA, CEVA. CA ENUMERAM NISTE FAPTE ABSOLUT REALE ALE UNOR OAMENI POLITICI, SI ATRAGEAM ATENTIA LUMII DIN PUR SPIRIT CIVIC ESTE CU TOTUL ALTCEVA!!!! CA ROMANII DE AICI DIN ROMANIA, NU CEI DIN DIASPORA SUNT NAIVI SI USOR DE PACALIT, DE TEPUIT, AR TREBUI SA FITI DE ACORD CU MINE!! CATI NU PUN IPOTECA PE CASA LOR PENTRU UN CUNOSCUT CICA UN OM CUMSECADE, CATI LOCUIESC IN ZONE SEISMICE SAU RIVERANE, DAR PAS DE A-SI FACE ASIGURARE DE LOCUINTA. CU CASCO E LA FEL, ARE CHEF UNUL DE VANDALISM INTR-O NOAPTE CU PREA MULTA BERE, VINE CU O BATA SI-TI ARANJEAZA MASINA. ALT EXEMPLU DE NAIVITATE SI FRICA: MERGE OMUL LA INTERVIUL DE ANGAJARE MORT DE DORINTA DE A INCHEIA UN CONTRACT DE MUNCA, DAR NU SE PREGATESTE, NU STIE SA-SI NEGOCIEZE NICI CONDITIILE DE MUNCA, NICI SALARIUL, SI APOI TUNA SI FULGERA PE LA SPATE CONTRA SEFULUI.
CU FRICA E LA FEL, MAJORITATEA BLESTEMA SEFUL IN SINEA LOR, DAR IN FATA TAC SPERIATI. PAI CUM, STIU CA UN JOB E IMPORTANT DAR CHIAR SA NE LASAM ASA SA NE FIE STRIVITA PERSONALITATEA? VA ROG EU NU SUSTINETI CA CEL ALES IN PREZENT CA PRESEDINTE AL TARII E VREUN MONUMENT DE STIL SAU ELEGANTA, CA VA AFLATI IN MARE SI DEPLINA EROARE!! DAR HAI SA NU VA MAI LEZEZ SENTIMENTELE MACAR IN ACEST RASPUNS. SPUNETI-MI VA ROG IN CE TARA OCCIDENTALA, VREAU SA SPUN CIVILIZATA SA MAI SCUIPA ATATA PE STRADA DE VEZI TOCMAI CAND TI-E LUMEA MAI DRAGA CATA O MONSTRA PE TROTUAR!!!!! IN CE TARA MAI ESTI INVADAT VARA DE NEPASAREA VACINULUI BURTOS CU MUZICA LUI STRIDENTA( VA ROG SA REMARCATI CA NU M-AM LEGAT DE GENUL MUZICAL, LA UN DECIBEL NORMAL POATE ASCULTA FIECARE CE VREA MUSCHIUL SAU CARTIERUL LUI) SI CU FUMUL LUI INTENS MIROSITOR DE MITITEI, DE CEI MAI VESELI SI MAI GALAGIOSI LA MIEZUL NOPTII IN AFARA EVENIMENTELOR SPORTIVE, REVELION, ETC., DE FOLOSIREA IN EXCES A CLAXONULUI CA DE, SUNTEM NERVOSI, NORMAL DACA NU CUNOASTEM AUTOCONTROLUL. ASA CA SA NU MAI ENUMAR CHIAR TOATE TARELE NATIONALE, SPER CA V-AM CONVINS CA UN PROCENT CAM DE DOUA TREIMI DIN POPULATIA ROMANIEI NU STIE SA SE COMPORTE CIVILIZAT, IN CONFORMITATE CU NORMELE EUROPENE DE CIVILIZATIE SI CU GRIJA DE A NU INOPORTUNA SOTUL, VECINUL, COLOCATARUL, COLEGUL, FIUL, FIICA, FRATELE, ETC. DE LA VAMA BORS SPRE VEST RELATIILE INTERUMANE SE DESFASOARA CU TOTUL ALTFEL!!!!!!! |
|
Postat pe: 30 Decembrie 2009, ora 07:11
De la: Dorinel, la data 2009-12-30 00:33:49De la: Gigi_Octan, la data 2009-12-28 19:34:42Mi-ai dat lacrimile de emotieAi de la mine o batista ... Ce suflet nobil! ..eu in nimicnicia mea, preferam berea...
Raporteaza abuz de limbaj
Nu trageti in pianist!
|
|
Postat pe: 30 Decembrie 2009, ora 07:19
Nu stiu cine e in masura sa aprecieze ca suntem dobitoci notorii si dupa ce etalon. Un prieten din secuime, aprecia poporul lui facand raportul dintre numarul de maghiari si cel de premii Nobel conferite acestora..
Ar fi un criteriu Alt prieten de nationalitate..occidentala se mira: ,,de ce tara voastra este in halul asta cand romanii sunt atat de destepti? peste tot unde dau de romani, sunt fosrte buni in ceea ce fac..'' - deci nu a ramarcat numai tigani, prostituate si talhari - Chiar de ce? poate pentru ca romanii destepti sunt acolo ?
Nu trageti in pianist!
|
|
Postat pe: 30 Decembrie 2009, ora 07:48
PERMITETI-MI SA VA RASPUND!!!! NOI ROMANII SUNTEM UN POPOR INTELIGENT, AVEM NISTE GENE FOARTE BUNE, CONSTATATI NUMARUL DE OLIMPICI ROMANI AN DE AN. AVEM SCLIPIRE, VOINICIUNE DE SPIRIT SUNTEM SUPLI IN GANDIRE SI DESEORI SARMANTI.
MAREA PROBLEMA ESTE O ANUMITA LENE SI LIPSA DE CONSTANTA IN COMPORTAMENTUL ZILNIC. AVEM ATATEA CALITATI DAR PUR SI SIMPLU PARCA NU NE POATE TINE DORINTA SISTEMATIICA DE ZI CU ZI DE A FI TALENTATI, CIVILIZATI, DE AFI NISTE DOMNI. NU CA FOARTE MULTI CONATIONALI NU AR STI SA SE POARTE CA NISTE DOMNI, STIU FOARTE BINE, DAR PUR SI SIMPLU N-AU CHEF SA FACA DIN ACEST TIP DE COMPORTAMENT UN MOD DE VIATA SI-MI PARE SINCER RAU, PENTRU CA CU PUTINA DISCILINA NU AR AVEA DECAT DE CASTIGAT. AM LAUDAT MEREU STRAINII, DAR GERMANII SI BRITANICII NU AU NICI PE DEPARTE SPIRITUL SI DRAGALASENIA NOASTRA, NE CONSIDERA DELICIOSI ( MA REFER IN CONTINUARE LA COMPORTAMENT), DAR DESI MAI SECI, AU DOM`LE CONSECVENTA, SI AR FI GROZAV SA IMPORTAM SI NOI PUTINA. SI ASTA II AJUTA SA OFERE CONSTANTA SI SIGURANTA CELOR DIN JUR, NU STAI INGRIJORAT CA CINE STIE CA REACTII INSTINCTUALE MAI ARE CEL DE LANGA TINE. EU DAU LINISTITA DIN FARMECUL SI NABADAILE VECINULUI PE O PURTARE PLICTISITOARE DAR DISCIPLINATA. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 30 Decembrie 2009, ora 08:03
De la: 9am178165, la data 2009-12-30 07:48:28PERMITETI-MI SA VA RASPUND!!!! NOI ROMANII SUNTEM UN POPOR INTELIGENT, AVEM NISTE GENE FOARTE BUNE, CONSTATATI NUMARUL DE OLIMPICI ROMANI AN DE AN. AVEM SCLIPIRE, VOINICIUNE DE SPIRIT SUNTEM SUPLI IN GANDIRE SI DESEORI SARMANTI. Deci superficialitatea ne mananca...stiti ca nu pot sa va contrazic?!
Nu trageti in pianist!
|
|
Postat pe: 30 Decembrie 2009, ora 22:25
De la: 9am178165, la data 2009-12-30 07:48:28PERMITETI-MI SA VA RASPUND!!!! NOI ROMANII SUNTEM UN POPOR INTELIGENT, AVEM NISTE GENE FOARTE BUNE, CONSTATATI NUMARUL DE OLIMPICI ROMANI AN DE AN. AVEM SCLIPIRE, VOINICIUNE DE SPIRIT SUNTEM SUPLI IN GANDIRE SI DESEORI SARMANTI. ma scuzati , dar la "ca cu putina disciplina..." cacofonia este voita , sau....? In rest le ziceti bine ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 31 Decembrie 2009, ora 08:58
LA MULTI ANI ROMANI FORUMISTI!!!
Incercati sa diminuati numarul de dobitoci! ...nu prin exterminare, dati -ne o sansa!!!
Nu trageti in pianist!
|
|
Bi_anca 1554 mesaje Membru din: 8/03/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 2 Ianuarie 2010, ora 02:34
De la: Gigi_Octan, la data 2009-12-27 20:50:09De la: Kate, la data 2009-12-27 19:53:42Oameni buni, cine dreacu va pune sa va zbateti atata pe forumuri dandu-va cu parerea care-i politicianul de incredere in tara asta? Atat de prosti sunteti incat nu va dati seama ca intrebarea asta e lipsita de sens si pusa pe forum ca sa tina habarnistii ocupati, in timp ce altii fraudeaza, isi ridica vile si ajung euro-parlamentari sau mai mult, in lipsa de plictiseala se joaca cu armele :)) ...da' n-am inteles intrebarea: romanii este dobitoci sau este notorii??!!! |
|
Bi_anca 1554 mesaje Membru din: 8/03/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 2 Ianuarie 2010, ora 02:36
De la: Gigi_Octan, la data 2009-12-31 08:58:44LA MULTI ANI ROMANI FORUMISTI!!! Exterminarea este ilegala, imorala si ingrasa .Sansa acordata!!!
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 2 Ianuarie 2010, ora 18:36
VA PROPUN SA II RASPUNDEM D-SOAREI KATE CARE A DESCHIS ACEST TOPIC SI CARE DE FAPT NE-A PUS O INTREBARE.
DA-MI VOIE D-SOARA SA-TI SPUN CA PUTINA MANDRIE PERSONALA SI CHIAR SI NATIONALA NU NE-AR STRICA DELOC. SE POATE CA DUMNEATA SA MAI AI NU STIU SI VREO ALTA CETATENIE, DIN PACATE EU AM NUMAI UNA, CEA ROMANA SI DE ACEEA MA VAD OBLIGATA SA MI-O APAR. MAI AM O RUGAMINTE CATRE TOTI CEI CE CITESC, HAIDETI SA NE STIMAM MAI MULT SI SA NU MAI AFIRMAM NICIODATA CA SUNTEM DOBITOCI, ..... SI ALTE ADJECTIVE NEGATIVE. CUM NE PREZENTAM SI CE MARTURISIM DESPRE NOI, CAM ASTA VA TINE MINTE LUMEA. DECI SA SPUNEM CA SUNTEM MANDRI, FALNICI, CURAJOSI, INTREPRINZATORI, BUNI, ALTRUISTI, CIVILIZATI, INTELIGENTI SI SA STITI CA E POSIBIL SA INCEPEM SA O CREDEM, SI CHIAR SA EVOLUAM. HAIDETI SA NU NE MAI LAMENTAM, SA FIM MAI MANDRI, SA NU PERMITEM NIMANUI SA NE DESCONSIDERE SI VETI VEDEA CA VOM INCEPE SA NE SIMTIM MAI BINE IN PIELEA NOASTRA. VOR ZICE UNII: MAI LASA-NE CUCOANA CU IDEALISMELE, CA SUNTEM SARACI SI SATUI DE NEDREPTATI PANA PESTE CAP. DAR EU RASPUND: SI CARE E SOLUTIA, SA NE BALACARIM SINGURI?! HAIDETI, PUTINA STIMA FATA DE NOI INSINE CA POPOR SI NATIUNE!!!!!!! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 2 Ianuarie 2010, ora 18:47
De la: 9am178165, la data 2010-01-02 18:36:50VA PROPUN SA II RASPUNDEM D-SOAREI KATE CARE A DESCHIS ACEST TOPIC SI CARE DE FAPT NE-A PUS O INTREBARE.ai dreptate romanii sunt mandri,falnici,curajosi,intreprinzatori,buni,altruisti,civilizati,inteligenti,da' mai sunt si unii dobitoci care nu ne fac cinste deloc[pe astia sa-i spanzuram sau sa-i ardem pe rug???]
Albert Einstein
|
|
|
|

Si du-te , emigreaza undeva, mai fa niste clisme,ca alea relaxeaza , si lasa-ne !! Sunt sigur ca alta tara te va multumi pe deplin !! Asa ca : ZBURDA DRACULUI IN ALTA PARTE !! SI SCUTESTE-NE DE FRUSTRARILE TALE !!
Mai ia din cand in cand un diazepam , un ciocolax...
NICI CU TINE NU MI-E RUSINE....
...da' n-am inteles intrebarea: romanii este dobitoci sau este notorii??!!!