Info
x
Eu,.....cu cine votez?
|
ilie_1966 15 mesaje Membru din: 2/10/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 7 Noiembrie 2009, ora 21:06
Am ajuns la 20 de ani de democrație. Chipurile...democrație! Hai s analizm un pic ce s-a ntmplat n ultimii 20 de ani: n 1990, Ion Iliescu le mulțumea minerilor in urma dezastrului din București, n numele fragilei democrații și libertți instaurate in Decembrie 1989... O manipulare teribil n urma creia multi cetțeni au rmas cu traume pe viața. Cetțenii Romniei au nghițit-o cu greu, mulți nutrind pn azi aceleași sentimente faț de urmașul conductorului iubit. Și asta a culminat cu momentul 1996 cnd națiunea a dat un generos credit Convenției Democrate care promitea schimbarea prin programul celor 100 de zile, lucru care s-a dovedit un fiasco ulterior, de atunci incepnd sa se iște din ce n ce mai multe nemulțumiri iar bietul popor ca un cobai de laborator a suferit cuminte toate ncierrile dintre Convenția Democrat și PDSR-ul de atunci care nu se putea mpca cu ideea de a peirde. Asta se pare c este o atitudine similar comuniștilor care nu permiteau nimnui ca s le sufle n ciorb. Ei aveau prin exclusivitate totul. Și dup 2000 au obținut din nou presedinția si s-a continuat dezastrul n țar. Au aprut din nou binevoitori care nu au fcut altceva dect s continue așa-zisele reforme care i mbogțeau pe cei care, cu bun științ, au dus țara noastr la ruin ncet și sigur. Apoi au avut loc alte transformri, a aprut cpitanul Bsescu de la Primria capitalei in fotoliu prezidential n dauna lui Adrian Nastase, care s-ar fi vrut un nou continuator al reformelor lui Iliescu, dar nu a ținut. Ghinionul Romaniei, sincer cred c a fost atunci cnd s-a hotrt ca președintele s aib mandat de 5 ani. Opoziția a cștigat in parlamentarele din 2008 iar președintele s-a vzut inconjurat de inamici politici, rmnnd pur și simplu minoritar, nemaiavnd dect un firav sprijin politic din partea PDL, prea puțin reprezentat. De aici, din pcate pentru poporul romn, s-a ajuns la o lupt politic fr precedent, foarte murdar și total n defavoarea poporului romn. Asistm azi la un circ teribil. Oamenii sunt disperați, dezbinați, caut s supraviețuiasc cu ndrjire si cred, n dezbinarea lor, n unii sau n alții. De aceea, fr s am o atitudine prtinitoare faț de un candidat sau altul, v invit s dezbatem civilizat acest subiect deosebit de sensibil care ntr-o lun sperm s fie rezolvat pozitiv n interesul tuturor romnilor. V mulțumesc.
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 6780 mesaje Membru din: 13/02/2009 |
Postat pe: 8 Noiembrie 2009, ora 11:33
Domnu' Ilie ,frumoase poze aveti dom'le.Felicitari.Cele cu Venetia mi-au trezit amintiri placute iar cele cu lacul din munti sunt absolut superbe.Ce lac este in poze ?
|
|
Fosta membra 9am.ro 163 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Sf Gheorghe |
Postat pe: 12 Noiembrie 2009, ora 12:35
Domnule Ilie, dac nu triam i eu perioada aceast sub ndrumarea Marelui Conductor, cpitan de vas, primar general, dictator mi s-ar rupe inima de dragul lui. Dar aa eu nu am vzut altceva de la Marele Conductor, dect nvrjbire. Este adevrat, c a cam rmas n inferioritate, fr sprijin poltic, datorit multiplelor combinaii poltice pe care le-a fabricat chiar el, n buctria PD-L -lui. Hai s nu uitm, lacrimile de crocodil, pe care vrsa pentru Stolo...nici pn azi nu am aflat cine pe cine a antajat...Combinaiile poltice care au urmat, Tv.1 -punere ca director de tiri a doamnei Culceriu, schimbrile la vrf a SRI ului , a poliiei, DNA, acapararea lor sub bacheta magic a preedintelui, n vederea realizrii dictaturii personale...Ce nu a reuit nc i nu tiu ct o s rezist doamna Mona Pivniceru, presedintele magistratilor din romnia...dar cu ajutorul unor fraude electorale, care sunt pregtite de luni de zile, cu ajutorul serviciilor...se va rezolva tot ce dac medicii, profesorii, funcionarii publici, sunt trimii la plimbare...concediu fr plat acum n prag de iarn...cic nu sunt bani ??? -vorbii serios ?? tii ct cost un banner electoral cu care este plin, fiecare sat i ora din Romnia...? Nu numai salariiel profesorilor, medicilor, funcionarilor publici s-ar putea acoperii din banii acestea, dar s-ar putea mri fie i pe o lun _decembrie - a pensiilor... aa c, dar noi uitm repede. Uitm cum a fost perioada de naintea anilor 1989, uitm c n prezena Conductorului iubit bsescu intelectualii sunt trimii peste Dunre...c un primar turmentat n plin campanie electoral, de fa cu poliia lovete un camereaman al unei televiziuni, care nu este fidel puterii...uitm cum toate presa i audovizualul care nu este fidel puterii sunt condui de moguri...uitm ...uitm ....dar s nu uitm s mergem la vot ! i s-l trimitem pe marinarul pe mare...de ce v e fric nu vei scpa- domnule Bsescu
|