back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Eu,.....cu cine votez?

ilie_1966

15 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 7 Noiembrie 2009, ora 21:06

Am ajuns la 20 de ani de democrație. Chipurile...democrație! Hai sã analizãm un pic ce s-a întâmplat în ultimii 20 de ani: în 1990, Ion Iliescu le mulțumea minerilor in urma dezastrului din București, în numele fragilei democrații și libertãți instaurate in Decembrie 1989... O manipulare teribilã în urma cãreia multi cetãțeni au rãmas cu traume pe viața. Cetãțenii României au înghițit-o cu greu, mulți nutrind pînã azi aceleași sentimente fațã de urmașul „conducãtorului iubit”. Și asta a culminat cu momentul 1996 când națiunea a dat un generos credit Convenției Democrate care promitea schimbarea prin programul celor 100 de zile, lucru care s-a dovedit un fiasco ulterior, de atunci incepând sa se iște din ce în ce mai multe nemulțumiri iar bietul popor ca un cobai de laborator a suferit cuminte toate încãierãrile dintre Convenția Democratã și PDSR-ul de atunci care nu se putea împãca cu ideea de a peirde. Asta se pare cã este o atitudine similarã comuniștilor care nu permiteau nimãnui ca sã le „sufle în ciorbã”. Ei aveau prin exclusivitate totul. Și dupã 2000 au obținut din nou presedinția si s-a continuat dezastrul în țarã. Au apãrut din nou binevoitori care nu au fãcut altceva decât sã continue așa-zisele reforme care îi ãmbogãțeau pe cei care, cu bunã științã, au dus țara noastrã la ruinã încet și sigur. Apoi au avut loc alte transformãri, a apãrut „cãpitanul Bãsescu” de la Primãria capitalei in fotoliu prezidential în dauna lui Adrian Nastase, care s-ar fi vrut un nou continuator al reformelor lui Iliescu, dar nu a ținut. Ghinionul Romaniei, sincer cred cã a fost atunci când s-a hotãrât ca președintele sã aibã mandat de 5 ani. Opoziția a câștigat in parlamentarele din 2008 iar președintele s-a vãzut inconjurat de inamici politici, rãmânând pur și simplu minoritar, nemaiavând decât un firav sprijin politic din partea PDL, prea puțin reprezentat. De aici, din pãcate pentru poporul român, s-a ajuns la o luptã politicã fãrã precedent, foarte murdarã și total în defavoarea poporului român. Asistãm azi la un circ teribil. Oamenii sunt disperați, dezbinați, cautã sã supraviețuiascã cu îndârjire si cred, în dezbinarea lor, în unii sau în alții. De aceea, fãrã sã am o atitudine pãrtinitoare fațã de un candidat sau altul, vã invit sã dezbatem civilizat acest subiect deosebit de sensibil care într-o lunã sperãm sã fie rezolvat pozitiv în interesul tuturor românilor. Vã mulțumesc.

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 8 Noiembrie 2009, ora 11:33

Domnu' Ilie ,frumoase poze aveti dom'le.Felicitari.Cele cu Venetia mi-au trezit amintiri placute iar cele cu lacul din munti sunt absolut superbe.Ce lac este in poze ?

Fosta membra 9am.ro

163 mesaje
Oras: Sf Gheorghe

Postat pe: 12 Noiembrie 2009, ora 12:35

Domnule Ilie, dacã nu trãiam ºi eu perioada aceast sub Îndrumarea Marelui Conducãtor, cãpitan de vas, primar general, dictator mi s-ar rupe inima de dragul lui. Dar aºa eu nu am vãzut altceva de la Marele Conducþtor, decât învrãjbire. Este adevãrat, cã a cam rãmas în inferioritate, fãrã sprijin poltic, datoritã multiplelor combinaþii poltice pe care le-a fabricat chiar el, în bucãtãria PD-L -lui. Hai sã nu uitãm, lacrimile de crocodil, pe care vârsa pentru Stolo...nici pânã azi nu am aflat cine pe cine a ºantajat...Combinaþiile poltice care au urmat, Tv.1 -punere ca director de ºtiri a doamnei Culceriu, schimbãrile la vârf a SRI ului , a poliþiei, DNA, acapararea lor sub bacheta magicã a preºedintelui, în vederea realizãrii dictaturii personale...Ce nu a reuºit încã ºi nu ºtiu cât o sã rezistã doamna Mona Pivniceru, presedintele magistratilor din românia...dar cu ajutorul unor fraude electorale, care sunt pregãtite de luni de zile, cu ajutorul serviciilor...se va rezolva tot ce dacã medicii, profesorii, funcþionarii publici, sunt trimiºi la plimbare...concediu fãrã platã acum în prag de iarnã...cicã nu sunt bani ??? -vorbiþi serios ?? ºtiþi cât costã un banner electoral cu care este plin, fiecare sat ºi oraº din România...? Nu numai salariiel profesorilor, medicilor, funcþionarilor publici s-ar putea acoperii din banii acestea, dar s-ar putea mãri fie ºi pe o lunã _decembrie - a pensiilor... aºa cã, dar noi uitãm repede. Uitãm cum a fost perioada de înaintea anilor 1989, uitãm cã în prezenþa Conducãtorului iubit bãsescu intelectualii sunt trimiºi peste Dunãre...cã un primar turmentat în plinã campanie electoralã, de faþã cu poliþia loveºte un camereaman al unei televiziuni, care nu este fidel puterii...uitãm cum toate presa ºi audovizualul care nu este fidel puterii sunt conduºi de moguri...uitãm ...uitãm ....dar sã nu uitãm sã mergem la vot ! ªi sã-l trimitem pe marinarul pe mare...de ce vã e fricã nu veþi scãpa- domnule Bãsescu

| Varianta pentru tiparire a topicului Eu,.....cu cine votez?
Mergi la: