back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Eu,.....cu cine votez?

ilie_1966

15 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 7 Noiembrie 2009, ora 21:06

Am ajuns la 20 de ani de democrație. Chipurile...democrație! Hai s analizm un pic ce s-a ntmplat n ultimii 20 de ani: n 1990, Ion Iliescu le mulțumea minerilor in urma dezastrului din București, n numele fragilei democrații și libertți instaurate in Decembrie 1989... O manipulare teribil n urma creia multi cetțeni au rmas cu traume pe viața. Cetțenii Romniei au nghițit-o cu greu, mulți nutrind pn azi aceleași sentimente faț de urmașul conductorului iubit. Și asta a culminat cu momentul 1996 cnd națiunea a dat un generos credit Convenției Democrate care promitea schimbarea prin programul celor 100 de zile, lucru care s-a dovedit un fiasco ulterior, de atunci incepnd sa se iște din ce n ce mai multe nemulțumiri iar bietul popor ca un cobai de laborator a suferit cuminte toate ncierrile dintre Convenția Democrat și PDSR-ul de atunci care nu se putea mpca cu ideea de a peirde. Asta se pare c este o atitudine similar comuniștilor care nu permiteau nimnui ca s le sufle n ciorb. Ei aveau prin exclusivitate totul. Și dup 2000 au obținut din nou presedinția si s-a continuat dezastrul n țar. Au aprut din nou binevoitori care nu au fcut altceva dect s continue așa-zisele reforme care i mbogțeau pe cei care, cu bun științ, au dus țara noastr la ruin ncet și sigur. Apoi au avut loc alte transformri, a aprut cpitanul Bsescu de la Primria capitalei in fotoliu prezidential n dauna lui Adrian Nastase, care s-ar fi vrut un nou continuator al reformelor lui Iliescu, dar nu a ținut. Ghinionul Romaniei, sincer cred c a fost atunci cnd s-a hotrt ca președintele s aib mandat de 5 ani. Opoziția a cștigat in parlamentarele din 2008 iar președintele s-a vzut inconjurat de inamici politici, rmnnd pur și simplu minoritar, nemaiavnd dect un firav sprijin politic din partea PDL, prea puțin reprezentat. De aici, din pcate pentru poporul romn, s-a ajuns la o lupt politic fr precedent, foarte murdar și total n defavoarea poporului romn. Asistm azi la un circ teribil. Oamenii sunt disperați, dezbinați, caut s supraviețuiasc cu ndrjire si cred, n dezbinarea lor, n unii sau n alții. De aceea, fr s am o atitudine prtinitoare faț de un candidat sau altul, v invit s dezbatem civilizat acest subiect deosebit de sensibil care ntr-o lun sperm s fie rezolvat pozitiv n interesul tuturor romnilor. V mulțumesc.

Raporteaza abuz de limbaj
| Varianta pentru tiparire a topicului Eu,.....cu cine votez?
Mergi la: