Info
x
Sa demontam cretinisme basesciene :azi demonizarea lui patriciu .
|
Fosta membra 9am.ro 6780 mesaje Membru din: 13/02/2009 |
Postat pe: 13 Aprilie 2009, ora 15:35
“Sterling a aparut pe firmament dat fiind ca era asociata cu o firma la care o participatie in actiuni avea Rompetrolul bunului prieten al grecoteiului repetent, PATRICIU .”
In general postarile sustinatorilor lui Base(cea de mai sus provine dintr-un astfel de capsor) converg in final catre Patriciu ,trebuie sa se ajunga la Patriciu iar daca se ajunge acolo (nu conteaza cat de fortat )putem spune satisfacuti q.e.d,am aratat ca era o porcarie .Nici macar nu avem nevoie sa ne intrebam care este treaba si ce daca este Patriciu bagat intr-o afacere,el fiind om de afaceri ?Deja se intelege ca acea afacere este necurata In ultimii ani tot omul simte un fior de groaza cand aude de Patriciu .De Casuneanu,Paunesti ,Popoviciu ,Cocos,Micula etc nu se ingrozeste nimeni ,la Patriciu insa ne trec fiori ...Satanizat,demonizat ,acest individ a ajuns simbol al oligarhiei comuniste ,KGBiste ,dusman al democratiei si tradator de tara .La o simpla cautare Google dupa cuvintele cheie gen “Patriciu acuzat” aflam ca este acuzat ca a manipulat piata bursiera ,ca a facut afaceri dubioase cu seful SIE Catalin Harnagea ,de delapidare,ca vrea sa uneasca PSD cu PDL,ca dirijeaza din umbra orice decizie a PNL ,ca este mogul de presa etc. Ce ne mira insa este ca nu are condamnari ,nu este la puscarie ,nu a pierdut pana acum procese .Vreau sa stiu si eu exact ce anume a facut Patriciu ?Rog seriozitate si dovezi clare !Stiu ca pe vremuri Coposu era acuzat ca era amantul Doinei Cornea si al Anei Blandiana ,ca punea botnite la tarani ,ca a trait in occident si nu a mancat salam cu soia (cretinii nu stiau ca a fost in puscarie ),etc etc .Nu il compar pe Senior cu Patriciu,compar insa metodele comuniste utilizate in ambele cazuri pentru discreditarea unei persoane . Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 6780 mesaje Membru din: 13/02/2009 |
Postat pe: 11 Mai 2009, ora 15:44
Exemplu didactic 1:Nenea Teodor pe subiectul "Basescu".
De la: teodor_el, la data 2009-05-10 15:43:20Cred ca te inseli! De ce ? Simplu ! El :marinelul : a fost cel care l-a demascat pe Tariceanu ca apara grupurile de interese , si asta cred ca o stii prea bine , NOI cei multi daca vom fi atit de fraieri sa-l votam pe crinisor vom ajuta la intrarea directa a lui PATRICIU la guvernare si sa nu uitam ca deja PATRICIU a promis ca il finanteaza in campania electorala pe crinisor !! Cu ai cui bani ??? cu ai prostimii, evident ! dar oricum nu imi fac griji ca presedinte va fi tot BASESCU chiar daca eu nu-l voi vota tot el va fi !!! In rest , s-auzim de bine !!! |
|
Fosta membra 9am.ro 172 mesaje Membru din: 5/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 11 Mai 2009, ora 19:55
ALTFEL DE PREªEDINTE... LA CRIZA MORALÃ
(Romeo Tarhon, NATIUNEA) În vreme ce Bãsescul nostru cel de toate crizele... ºi surprizele aþâþã ºi întreþine focul vrajbelor, tãciunii gâlcevilor ºi jarul patimilor electorale, izbutind (în mod voit), ca nimeni altul sã îºi coaguleze ºi sã îºi coalizeze adversarii de toate culorile ºi furorile în aceeaºi tabãrã – lideri politici, moguli, grupuri de interese, independentul Radu Duda presteazã, evolueazã ºi se detaºeazã, apare din ce în ce mai frecvent la televiziuni ºi în public, îºi face cunoscut programul, îºi „editeazã” ºi îºi (în)tipãreºte în mentalul electoratului imaginea de personalitate pozitivã, de posibil (ºi plauzibil...) viitor ºef de stat creºte, puncteazã evident în sondaje ºi dã bine ca model de „un altfel de preºedinte” pentru România. Politicienii ºi cetãþenii au început sã îl ia pe Principele Radu (mai) în serios dupã lansarea cu suspans în cursa (cu mari obstacole) pentru cotrocezidenþiale. Instinctiv, precum un Stan Pãþitul colectiv în jocul de-a fripta(!), electoratul (puþin, cât a mai rãmas nescârbit...) îi cântãreºte programul ºi îi mãsoarã personalitatea ºi moralitatea acestui „altfel de candidat”, cu mare bãgare de seamã ºi prin comparaþie cu cei patru ...ESCU, ultimiii „evangheliºti” ai unei jumãtãþi de veac pãcãtos, laic, amoral..., îl comparã în special cu Bãse..., cel din teren, „jucãtorul” care, la rândul lui, cu un cincinal de mandat în urmã se dorea pentru turmã(!) „un altfel” de pãstor faþã de predecesor (i), ceea ce a dovedit a fi pânã peste poate, intrând în joc, preluând, pasând, driblând, fentând, stopând, ºutând, marcând (!), lasând multe goluri (!) dupã acest sezon prezidenþialistic(!) incendiar, încins de mama focului... Radu Duda dincontrã, se doreºte un arbitru echidistant, echilibrat ºi calibrat de pe marginea gazonului politic, un cerber al regulamentului jocului (constituþional), al partidelor dintre partide (!), un garant al „sportivitãþii” ºi moralitãþii democratice, al schimbãrii la faþã(!) a României. Prin gestul îndelung chibzuit, de a-i oferi oficial susþinerea ºi de a-i da „binecuvântarea ca duhovnic al statului românesc”, aºa cum (inspirat si plastic), Principele a rãspuns (provocãrii) pe blogul personal unui interlocutor (probabil) monahal, Majestatea Sa Regele Mihai i-a dat lui Radu Duda dezlegarea la dulce(!) pentru ºefia republicii, ca o recunoaºtere indirectã ( s-au grãbit istoricii sã postuleze ) a renunþãrii Casei Regale la aspiraþiile dinastice nostalgice. A fost mai degrabã un gest pragamatic, patriotic ºi practic de implicare a Casei Regale cu sprijinul monarhiei europene în lucrarea glorioasã de reconstruire, reconsiderare,recredibilizare ºi reaºezare a României între marile naþiuni care de la Râm se trag (!), un gest cu o semnificaþie eticã majorã în acest rãstimp confuz în care omenirea trece prin cea mai gravã crizã moralã de dupã Christos. La noi, ce sã mai vorbim...Iatã, în arena (cu clovni ºi mãscãrici) a circului electoral românesc, ca un paradox ne-ortodox, fiecare dintre aspiranþii (de partid) la cotrocezidenþiale se vrea ºi se declarã „altfel”, deºi sunt „toþi o apã ºi-un pãmânt”(!), fiecare se dã drept curat, neprihãnit ºi „diferit” de „diavolul”de cotrocean, deºi fiecare dintre ei, pentru procentele din sondaje ºi notorietatea (îndoielnicã) a afurisitului de Bãsesculos, se dedau în draci practicilor lumeºti ºi mijloacelor imorale ( vezi ºi sã nu crezi...tri-bunul Vadimos care s-a fãcut frate cu...cel Becalos, „doi creºtini ºi patrioþi care”..., mã rog, mã abþin). Cel puþin din punctul de vedere al moralitãþii, susþinut de Rege, având o biografie curatã ºi decentã, cu toatã tentativa de terfelire ºi mizerizare(!) iniþiatã de pro-bãsescienii panicaþi, Principele Radu dã ºi stã (din ce în ce mai) bine în sondaje, vine cu un program serios, pe termen lung, stãpâneºte bine limbajul diplomatic neutru ºi, lansându-se în cursa electoralã timpuriu, cu 7 luni înainte, are vreme sã compenseze dezavantajul (nu ºtim cât de decisiv) de independent nesusþinut de un partid. Încã de la lansare, Principele a surprins ca personalitate, ca apariþie ineditã, prin “parfumul” proaspãt, distins, rafinat, prin stilul rasat diferit de tagma politicã fãrã stil ºi maniere. Un om (mai) tânãr, cu aer cazon ºi de blazon, romantic dar modern, care, chiar ºi fãrã uniforma impecabilã de înalt (!) ofiþer, este cu totul diferit de modelul stradal, de stadion, de local public, de pseudoplebeu al Bãsescului, de pseudoaristocrat al Antonescului, de pseudosocial-democrat al … |