Info
x
Tva pe case
|
redactor9AM 6 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 9 Martie 2009, ora 16:39
Ma intreb oare ce o sa se intample cu TVA-ul asta pe case... Nu mi se pare normal sa platesc tva-ul de 2 ori...
Codul Comercial una spune, insa se pare ca Pogea a gasit o directiva de la UE care i-ar permite sa introduca acest TVA pe case...
Raporteaza abuz de limbaj |
|
corola_arad 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 9 Martie 2009, ora 17:15
EU VREAU TAXA PE PROSTIE, CA ATUNCI GUVERNUL BOC ARE CE PLATI.....
|
|
dana_o2005 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 Oras: Reghin |
Postat pe: 9 Martie 2009, ora 17:42
La ce sa ne miram ca platim TVA de doua ori...cand noi platim impozit pe venit, ceea ce nu-i deloc normal pt ca o persoana fizica salarul e singura lui sursa de venit, pe cand o persoana juridica plateste impozit numai pe profit, dar inainte de a-si calcula profitul bineinteles ca-si calculeaza niste dividente de plata...care se scad din profit....ca la noi la nimeni.
Hai sa mai intreb ceva...a auzit careva de alta solutie impotriva crizei financiare decat aceea de a da oamenii in somaj? la noi in tara cu siguranta nu o auzit nimeni, dar oameni buni exista, exista si altfel de reduceri de costuri, un amarat de angajat are salar de 1000 lei dar el aduce profit firmei, dar cafeaua pt protocol care ii tot 1000 lei pe luna ce profit aduce? Romania , tara unde toate prostiile sunt posibile. |
|
vDac 3 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Galati |
Postat pe: 9 Martie 2009, ora 21:43
Sper sa le vina mintea la cap! 20% este o suma enorma!
Ce face el statul pentru mine de-mi ia 20% din valoarea apartamentului? Nu imi ia oricum impozite din salariu si din orice? IDIOTI! |
|
Fosta membra 9am.ro 9751 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 9 Martie 2009, ora 21:51
De la: vdnick, la data 2009-03-09 21:43:04Sper sa le vina mintea la cap! 20% este o suma enorma! Phai hait ca nu v-ati prins !.... Voi nu vedeti ca nu le mai cumpara nici michiduta apartamentele si casoaiele construite-n asa zisele cartiere rezidentiale ?.. Nu le cumpara nimeni?....hoooooi sa-i fortam pe prostanaci sa se imprumute pentru a ne plati chirii ca ne stau hardughiile goale, fara-nclzire si o sa se degradeze repejor. N-avem acces la credite sa devenim propitari ?...facem d-alea mai mici pentru chirii !...
|
|
Fosta membra 9am.ro 2 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 10 Martie 2009, ora 08:54
Tovarasi - o lovitura de sta, si executarea prin impuscare..a celor ce i-au luat locul la conducere lui Ceauseascu, dupa 89..ar fi cea mai indicata solutie la toate problemele noastre ale romanilor, Sa apara un al-2lea Tudor Vladimirescu..si eu ma inrolez de indata.asa ca fi-ti pe faza..
|
|
Fosta membra 9am.ro 16019 mesaje Membru din: 13/02/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 10 Martie 2009, ora 08:55
De la: acvila75, la data 2009-03-10 08:54:45Tovarasi - o lovitura de sta, si executarea prin impuscare..a celor ce i-au luat locul la conducere lui Ceauseascu, dupa 89..ar fi cea mai indicata solutie la toate problemele noastre ale romanilor, Sa apara un al-2lea Tudor Vladimirescu..si eu ma inrolez de indata.asa ca fi-ti pe faza..
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
|
Postat pe: 10 Martie 2009, ora 08:56
ho,mai usor,ca se surpa democratia cand te aude,pai cine vrei sa-ti faca tie treaba,tovarase?
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
|
|
|
|
Postat pe: 10 Martie 2009, ora 09:09
cine sa va faca voua revolutie,cand pe voi va doare sufletul de cipuri,de isus,cand vine,cand pleaca,daca poponarii au ce manca daca boschetarii[a se citi popii]au lumanari si tamaie,vine papa de la roma sa va mantuiasca,natangilor,puneti mana la munca si pe carte,aveti grja cum votati si restul vor veni de la sine,s-auzim numai de bine!
|
|
necunoscut 1 mesaj Membru din: 1/01/1970 |
Postat pe: 22 Aprilie 2009, ora 14:08
Cum sa platesti tva de doua ori? Vad ca vorbesti la viitor!, deja se plateste oameni buni tva pe imobiliare, inca de anul trecut ANAF-ul are o campanie, abuziva pe undeva, unde persoanele fizice si nu numai ei sunt luati la control inca din 2003 pana in prezent si sunt pusi si santajati cu dosare penale pentru evaziune fiscala sa plateasca acel tva cu penalizari. Ce este mai grav este faptul ca ii deranjaza f mult cand mergi cu avocatul sau faci contestatie, atunci ei dau drumul la dosarul penal, care intrerupe civilul bineanteles, fac lucrul asta sa mai intarzie lucrurile ca niste obsedati.
In concluzie acest lucru va avea un impact devastator asupra pietei imobiliare si nu numai pe termen, un efect necontrolabil in viitor. Nu stiu daca cei care-i conduc se gandesc la asa ceva si la faptul ca va face o gramada de persoane fizice vedete, adica platitori de tva, care il si vor deduce ulterioar ceea ce va diminua semnificativ numarul platitorilo finali de tva. |