Info
x
Reabilitarea termica a blocurilor
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 2 Martie 2009, ora 02:59
Eu stiu ca reabilitarea termica cu camasa de aluminiu la exterior este cea mai buna. Daca se uda peretele la exterior pina se usuca practic izolatia termica, expandatul, din izolator devine conductor de caldura pina se usuca. Asa o fii. Nu sint sigur. Fenomenul este valabil ptr orice fel de imobil.
In acelasi timp camasa de aluminiu pastreaza umezeala practic de la condens pina in vara. Daca stie cineva , aceste probleme sint reale sau nu. Sau daca solutiile pe care le propun primariile sint viabile. Eu am vazut o izolatie pe un bloc, plecata la plimbare pe vreo 20 m2. Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Fosta membra 9am.ro 16019 mesaje Membru din: 13/02/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 2 Martie 2009, ora 03:01
De la: nastasemihail, la data 2009-03-02 02:59:34Eu stiu ca reabilitarea termica cu camasa de aluminiu la exterior este cea mai buna. Daca se uda peretele la exterior pina se usuca practic izolatia termica, expandatul, din izolator devine conductor de caldura pina se usuca. Asa o fii. Nu sint sigur. Fenomenul este valabil ptr orice fel de imobil.
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
|
Postat pe: 2 Martie 2009, ora 03:01
Eu am izolatie termica la interior si am rezolvat radical problema. Am incalzit casa cu citeva grade numai de la aceasta izolatie pe 3 pereti. Dar nu stiu cum este cu izolatia termica la exterior.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 2 Martie 2009, ora 03:02
De la: florin_bad_boy2006, la data 2009-03-02 03:01:43De la: nastasemihail, la data 2009-03-02 02:59:34Eu stiu ca reabilitarea termica cu camasa de aluminiu la exterior este cea mai buna. Daca se uda peretele la exterior pina se usuca practic izolatia termica, expandatul, din izolator devine conductor de caldura pina se usuca. Asa o fii. Nu sint sigur. Fenomenul este valabil ptr orice fel de imobil.
|
|
De la: nastasemihail, la data 2009-03-02 03:01:48Eu am izolatie termica la interior si am rezolvat radical problema. Am incalzit casa cu citeva grade numai de la aceasta izolatie pe 3 pereti. Dar nu stiu cum este cu izolatia termica la exterior.
|
|
De la: nastasemihail, la data 2009-03-02 02:59:34Eu stiu ca reabilitarea termica cu camasa de aluminiu la exterior este cea mai buna. Daca se uda peretele la exterior pina se usuca practic izolatia termica, expandatul, din izolator devine conductor de caldura pina se usuca. Asa o fii. Nu sint sigur. Fenomenul este valabil ptr orice fel de imobil.
|
|
Postat pe: 2 Martie 2009, ora 03:03
bre,nea MIHAI,da'mata sti cam multe,bre,niste algocalmine n-ai prin casa?acu' vrei sa-ti usuci camasa pe proprietatea statului,bre,chiar asa?un pic de decenta,te rog!
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
|
Postat pe: 2 Martie 2009, ora 03:04
|
|
|
|
|
Postat pe: 20 August 2009, ora 19:36
|
|
Postat pe: 21 August 2009, ora 16:54
De la: nastasemihail, la data 2009-03-02 03:04:43De la: nastasemihail, la data 2009-03-02 02:59:34Eu stiu ca reabilitarea termica cu camasa de aluminiu la exterior este cea mai buna. Daca se uda peretele la exterior pina se usuca practic izolatia termica, expandatul, din izolator devine conductor de caldura pina se usuca. Asa o fii. Nu sint sigur. Fenomenul este valabil ptr orice fel de imobil.
|
|
Ana_carmen_baciu 989 mesaje Membru din: 26/07/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 27 August 2009, ora 16:39
eu am un termos. Vara pastreaza apa rece si iarna, pastreaza ceaiul cald..
|
|
plesuardei 245 mesaje Membru din: 3/02/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 28 August 2009, ora 01:34
De la: Ana_carmen_baciu, la data 2009-08-27 16:39:22eu am un termos. Vara pastreaza apa rece si iarna, pastreaza ceaiul cald..Cu o investitie de doar 30 lei,te-ai reabilitat d.p.d.v. termic! |
|
plesuardei 245 mesaje Membru din: 3/02/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 28 August 2009, ora 01:38
De la: nastasemihail, la data 2009-03-02 03:01:48Eu am izolatie termica la interior si am rezolvat radical problema. Am incalzit casa cu citeva grade numai de la aceasta izolatie pe 3 pereti. Dar nu stiu cum este cu izolatia termica la exterior.Izolatia exterioara rezolva tote problemele,cea interioara e mai ieftina si mai putin eficienta.Polistirenul zboara de pe fatade din cauza lucrului de mantuiala pe care-l fac mult laudatii constructori romani. |
|
Postat pe: 28 August 2009, ora 01:49
De la: aureldimaa, la data 2009-08-28 01:38:02De la: nastasemihail, la data 2009-03-02 03:01:48Eu am izolatie termica la interior si am rezolvat radical problema. Am incalzit casa cu citeva grade numai de la aceasta izolatie pe 3 pereti. Dar nu stiu cum este cu izolatia termica la exterior.Izolatia exterioara rezolva tote problemele,cea interioara e mai ieftina si mai putin eficienta.Polistirenul zboara de pe fatade din cauza lucrului de mantuiala pe care-l fac mult laudatii constructori romani. Blocul odata terminat nu ai de unde sa stii cum e calitatea. De-abia cind cade iti dai seama ca trebuia luat de la capat. Cumva trebuie sa raspunda cind cade tencuiala, in termenul de garantie.
|
|
9am096416 278 mesaje Membru din: 9/07/2009 |
Postat pe: 15 Octombrie 2009, ora 23:38
Nu va ganditi la termenul de garantie in constructii.Acestia ofera cat mai multi ani ca si garantie ca sa prinda cat mai multe lucrari ,fac totul de mantuiala ,iar cad incep recalamatiile dispar prin faliment si infinteaza alta frma ,va spun din patania vacinilor mei de bloc.
M
|
|
Fosta membra 9am.ro 12 mesaje Membru din: 26/01/2010 Oras: Brasov |
Postat pe: 5 Februarie 2010, ora 18:27
Izolarea corecta a cladirilor s trebuie facuta la exterior. " principiul blanii de oaie"
Un material bunn ziolator termic aplicat pe exterior impiedica eventauala condensare a vaporilor de apa la interiorul peretelui in cazul unui ger ; temperaturi sub -15, - 20 grade nu este rea nici izolarea la interior , dar este o solutie de compromis cu anumite riscuri. depinde de umiditatea relativa din interior si de diferenta de temperatua dela suprafata peretelui interior si itemperatura interioara care nu trebuie sa fie mai mare de 3-5 grade. altfel in unele zone apare condensul. zota Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 8 Februarie 2010, ora 01:04
De la: 9am180971, la data 2010-02-05 18:27:05Izolarea corecta a cladirilor s trebuie facuta la exterior. " principiul blanii de oaie"Eu am impresia ca trebuie si la exterior si la interior. Am la interior pe 3 pereti si s-a incalzit, cu 3-4 grade, in casa. E o diferenta f mare. Cineva care a vazut diferenta spunea ca parca era cuptor in casa, fata de perioada anterioara. Dar am si alte artificii. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
PACIFISTA 299 mesaje Membru din: 12/03/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 9 Februarie 2010, ora 03:03
Eu cred ca orce ai face la bloc ,este cheltuiala in zadar,casa la curte merita sa fie protejata ,blocurile de beton se vor degrada in timp si oamenii vor fi din ce in ce mai saraci si nu vor investi ,asa ca vor cade blocurile pe ei.La noi in aceasta parte a Americii ,nu se construiesc imobile cu etaj din beton decit pentru institutii publice.Pacat ca in Romania exista atita teren plin de buruieni si oamenii se inghesuie ca gindacii la bloc.
Raporteaza abuz de limbaj
Romanii ,trebuiesc sa inteleaga ca sunt pe cont propriu,iar politicienii traiesc din contributiile ,taxele si impozitele platite de romani. Mergeti la vot si holbati bine ochii pe cine puneti stampila,nu va hazardati !
Revoluționari,eliminați din rindul vostru impostorii,asa cum a fost și BLAGA care deținea Certificat de revoluționat ilegal.
|
|
PACIFISTA 299 mesaje Membru din: 12/03/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 9 Februarie 2010, ora 03:03
Eu cred ca orce ai face la bloc ,este cheltuiala in zadar,casa la curte merita sa fie protejata ,blocurile de beton se vor degrada in timp si oamenii vor fi din ce in ce mai saraci si nu vor investi ,asa ca vor cade blocurile pe ei.La noi in aceasta parte a Americii ,nu se construiesc imobile cu etaj din beton decit pentru institutii publice.Pacat ca in Romania exista atita teren plin de buruieni si oamenii se inghesuie ca gindacii la bloc.
Raporteaza abuz de limbaj
Romanii ,trebuiesc sa inteleaga ca sunt pe cont propriu,iar politicienii traiesc din contributiile ,taxele si impozitele platite de romani. Mergeti la vot si holbati bine ochii pe cine puneti stampila,nu va hazardati !
Revoluționari,eliminați din rindul vostru impostorii,asa cum a fost și BLAGA care deținea Certificat de revoluționat ilegal.
|
|
|
|