back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Mitrea a fost trimis in judecata de dna. merita sau nu? daca da, care ar fi pedeapsa potrivita?

Corinash

34 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 5 Martie 2009, ora 17:50

Miron Mitrea a fost trimis in judecata de procurorii DNA, insa el tot sustine ca este victima unei conspiratii a dusmanilor lui politici. DNA a explicat f clar cum Mitrea a luat o suma enorma mita pentru a o mentine in post pe o oarecare doamna Jianu. Intrebarile se pun astfel: Merita Mitrea un astfel de tratament sau inca se mai poate bucura de prezumptia de nevinovatie? Daca merita..ce pedeapsa s-ar potrivi?

Raporteaza abuz de limbaj
DOC

8 mesaje
Postat pe: 5 Martie 2009, ora 17:59

Cine este Miron Mitrea ?
Poate ne explica cineva...

Fosta membra 9am.ro

1639 mesaje
Oras: Mangalia

Postat pe: 5 Martie 2009, ora 18:03

De la: parvulescu_dan, la data 2009-03-05 17:59:49
Cine este Miron Mitrea ?
Poate ne explica cineva...

Este membru al PSD si senator de Vrancea începând din 2008.Anul trecut DNA a cerut Camerei Deputaþilor aviz pentru declanºarea urmãririi penale în cazul lui Miron Mitrea, vizat într-un dosar de corupþie, pentru sãvârºirea infracþiunilor de luare de mitã, instigare la fals în înscrisuri oficiale ºi uz de fals, ultimele douã în legãturã directã cu infracþiuni de corupþie.

zahariavadureanu1

1 mesaj
Postat pe: 5 Martie 2009, ora 20:39

nu trebuie judecat intrucat parlamentarii existenti - cu totii - au asigurat cadrul legal pentru aceste fapte - PARLAMENTARII CARE INCALCA LEGEA DE CE SUNT TOTUSI IN AFARA LEGII PE DURATA LOR DE ACTIVITATE - DE CE ACEST PARLAMENT AL ROMANIEI NU MODIFICA LEGEA ACEASTA PRIVIND TRECEREA PRIN VOT IN PARLAMENT PENTRU A LISE CEARA SOCOTEALA - CIND GRESESC SA FIE DIRECT JUDECATI NU DUPA CE LUPUL DEVINE CATEL - O RUSINE A TUTUROR PARLAMENTARILOR EXISTENTI IN ACEA PERIOADA . MITREA ESTE PRODUSUL LOR , TREBUIE JUDECATI IMPREUNA CU EL TOTI PARLAMENTARII IDIN ACEL LEGISLATIV N GRUP PENTRU A NU SE MAI REPETA . IN CONCLUZIE MITREA NU TREBUIE JUDECAT DECIT OADATA CU TOTI PARLAMENTARII . GUVERNUL DIN CARE A FACUT PARTE MITREA A PREZENTAT ACTIVITATEA IN FATA PARLAMENTULUI - DAR ACEL PARLAMENT NU A LUAT ABSOLUT NICI-O MASURA , DECI EL NU ESTE VINOVAT , IAR DACA ESTE VINOVAT ESTE VINOVAT INTREG PARLAMENTUL EXISTENT LA DATA ACEEA

melissza

2475 mesaje
Postat pe: 6 Martie 2009, ora 12:10

de ce sa-l trimita in judecata ? doar asa e corect la noi ,daca vrei concediu in vara te duci cu pachetelul (sau cu plicul ) la seful si totul e aranjat , daca nu vezi tu ......

Fosta membra 9am.ro

7 mesaje
Oras: Buzau

Postat pe: 8 Martie 2009, ora 14:58

La puscarie cu Mitrea si Nastase si cu dinozaurii ca ne-au furat in primul rand pe noi!!

9am001125

2 mesaje
Postat pe: 8 Martie 2009, ora 16:41

de ce asa tarziu? cine la aparat pana acum? nu cumva ar trebui cercetat si el sau ei

9am001125

2 mesaje
Postat pe: 8 Martie 2009, ora 16:50

De la: 9am001125, la data 2009-03-08 16:41:00de ce asa tarziu? cine la aparat pana acum? nu cumva ar trebui cercetat si el sau ei
pedeapsa potrivita daca este vinovat cu adevarat confiscarea averri si 50 de ani de puscarie.

| Varianta pentru tiparire a topicului Mitrea a fost trimis in judecata de DNA. Merita sau nu? Daca da, care ar fi pedeapsa potrivita?
Mergi la: