Info
x
Comportamentul angajatorilor de cand a inceput aceasta criza: spuneti-va parerea!
|
summersummer 50 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Sibiu |
Postat pe: 8 Martie 2009, ora 14:06
Salut din nou! M-am gandit la acest subiect fiind sigur ca va atrage atentia... Si o sa incep cu exemplul meu: inceputul crizei m-a surprins intr-o schimbare a job-ului dintr-o companie cu capital romanesc intr-o companie multinationala. Ce s-a intamplat mai departe: pana acum au plecat din aceasta multinationala aproximativ 10 colegi, din 40. Toti au plecat de bunavoie(cu ajutorul unei presiuni zilnice dublate de presiunea unor targete si dead line-uri imposibile). Ideea e ca se pare ca a devenit un fenomen de masa aceasta concediere mascata in demisie, si aici ma refer tocmai la societatile cu capital strain. Poate si in cele cu capital romanesc. Voi ce parere aveti? Merci.
Raporteaza abuz de limbaj |
|
xcomm_office 4949 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 8 Martie 2009, ora 14:11
Stai linistit in compania aia si incearca sa pleci printre ultimii.
Daca se intampla sa supravietuiesti crizei in multinationala, vei fi cel mai vechi si cu mai multe sanse de avansare. Nu fi mandru, dar nici nu te lasa calcat in picioare...fa o miscare in momentul in care ai un backup sigur. Toate cele bune.
|
|
summersummer 50 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Sibiu |
Postat pe: 11 Martie 2009, ora 20:49
nu e o problema, am BATNA oricand..
|