Info
x
Romania, groapa de gunoi a europei
|
alexandragrin 32 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 25 Februarie 2009, ora 12:29
Aastazi Senatul a aprobat Ordonanta propusa de Tariceanu anul trecut prin care cetatenii UE pot veni in Romania pentru a lucra in invatamantul superior. Ei bine, eu una nu sunt de acord cu acest lucru.Noi avem personal suficient de competent pentru a preda in universitati (si sa nu uitam ca invatamantul de la noi e cu mult superior celui din strainatate). Iar acum statul invita strainii sa ne ocupe acele locuri...asta nu ar fi o problema ata de mare, dar cand te gandesti ca un roman cu facultate si masterat care pleaca in strainatate sa lucreze e angajat pe santier, sau ca babysiter sau spalator de vase. De ce noi suntem groapa de gunoi a europei?...de ce statul incearca sa se linguseasca pe langa toate statele pe cand noi suntem tratati prost si angajati in cele mai joase domenii, doar pt simplu fapt ca suntem roamni?
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Kenny 230 mesaje Membru din: 28/01/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 25 Februarie 2009, ora 12:39
De la: alexandragrin, la data 2009-02-25 12:29:47Aastazi Senatul a aprobat Ordonanta propusa de Tariceanu anul trecut prin care cetatenii UE pot veni in Romania pentru a lucra in invatamantul superior. Ei bine, eu una nu sunt de acord cu acest lucru.Noi avem personal suficient de competent pentru a preda in universitati (si sa nu uitam ca invatamantul de la noi e cu mult superior celui din strainatate). Iar acum statul invita strainii sa ne ocupe acele locuri...asta nu ar fi o problema ata de mare, dar cand te gandesti ca un roman cu facultate si masterat care pleaca in strainatate sa lucreze e angajat pe santier, sau ca babysiter sau spalator de vase. De ce noi suntem groapa de gunoi a europei?...de ce statul incearca sa se linguseasca pe langa toate statele pe cand noi suntem tratati prost si angajati in cele mai joase domenii, doar pt simplu fapt ca suntem roamni? Romanii pleaca sa lucreze ca angajati pe santier sau ca baby-sitter pentru ca asta e alegerea lor. Daca faci o facultate si un master iar dupa aia pleci la carat caramizi, inseamna ca mai mult nu te duce capul. Iar asta nu e o regula. Am suficienti prieteni care lucreaza un UK, in Canada, in Franta in I.T. Care nu e chiar cules de capsuni sau carat cu carca. Suntem groapa de gunoi a Europei in aceeasi masura in care sunt si tarile in care lucreaza romani groapa de gunoi a Romaniei. Tu ce consideri normal toti sa fie egali intre ei dar noi sa fim mai egali decat ceilalti? In conditiile in care noi ne batem cu pumnul in piept ca vrem libera circulatie a fortei de munca, asta ar trebui sa ni se aplice si noua, nu crezi?
Vanity, definitely my favorite sin.
|
|
Fosta membra 9am.ro 9751 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 25 Februarie 2009, ora 13:44
Da,...am citit un articol al presei germane imediat dupa alegerile plarlamentare din Romania, .....se intitula : "Romania, groapa de gunoi a balcanilor."...asa ca...
similitudinea temei, confirma !... |
|
alexandragrin 32 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 25 Februarie 2009, ora 14:34
Nu ai inteles nimic....ca ai tu prieteni...da si eu am..prieteni care lucreaza la Microsoft...etc...dar toti cei care lucreaza pe domenii bune sunt absolventi de domeniu tehnic sau medicina...dar un absolvent de litere, jurnalism...etc...nu va fi niciodata angajat sa predea in scolile lor. Adica eu de ex, care sunt absolventa de litere nu am nicio sansa sa ma angajez sa predau intr-o scoala din anglia...pt ca ei, pre diferenta de noi, nu accepta straini sa le ia posturile pe care le pot ocupa ei.
Un jurnalist roman nu va fi niciodata angajat la o publicatie europeana, ci va fi pus la munca de jos...pt ca ei nu ne considera competenti, dar noi ii pupam in fund pe ei..ca doar sunt straini...din cauza faptului ca sunt astfel de mentalitati in tara ne merge atat de prost si suntem vazuti atat de rau. |
|
dianet 202 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 25 Februarie 2009, ora 14:40
De la: alexandragrin, la data 2009-02-25 14:34:11Nu ai inteles nimic....ca ai tu prieteni...da si eu am..prieteni care lucreaza la Microsoft...etc...dar toti cei care lucreaza pe domenii bune sunt absolventi de domeniu tehnic sau medicina...dar un absolvent de litere, jurnalism...etc...nu va fi niciodata angajat sa predea in scolile lor. Adica eu de ex, care sunt absolventa de litere nu am nicio sansa sa ma angajez sa predau intr-o scoala din anglia...pt ca ei, pre diferenta de noi, nu accepta straini sa le ia posturile pe care le pot ocupa ei. Cred ca te ambalezi prea tare.... si cam degeaba. Daca iti dai cu parerea e OK, dar nu vad de ce revolta. Ce e mai trist, e ca tu chiar crezi ce scrii. Daca nu ai sta cu capul in sac si cu ochii la TV, ai sti de ce suntem prost vazuti in lume in realitate. Mai incearca putin, poate te despotmolesti.
"Vanity! Definitely my favourite sin."(John Milton)
Work Shall Set You Free!
|
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 25 Februarie 2009, ora 14:55
De la: dianet, la data 2009-02-25 14:40:21De la: alexandragrin, la data 2009-02-25 14:34:11Nu ai inteles nimic....ca ai tu prieteni...da si eu am..prieteni care lucreaza la Microsoft...etc...dar toti cei care lucreaza pe domenii bune sunt absolventi de domeniu tehnic sau medicina...dar un absolvent de litere, jurnalism...etc...nu va fi niciodata angajat sa predea in scolile lor. Adica eu de ex, care sunt absolventa de litere nu am nicio sansa sa ma angajez sa predau intr-o scoala din anglia...pt ca ei, pre diferenta de noi, nu accepta straini sa le ia posturile pe care le pot ocupa ei. Si chiar, fara gluma, de ce sintem prost vazuti in lume? Mai adaug ca prin 38-39 eram a 4-a tara din Europa, deci din lume la capitolul economic, venit si putere armata. Populatie vreo 9 milioane parca. Inaintea Italiei, Rusiei, Spaniei si a multor altora. Eram dupa Marea Britanie, Franta, Germania si atit.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 25 Februarie 2009, ora 14:57
SUA erau in virf si atunci.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Kenny 230 mesaje Membru din: 28/01/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 25 Februarie 2009, ora 14:57
De la: alexandragrin, la data 2009-02-25 14:34:11Nu ai inteles nimic....ca ai tu prieteni...da si eu am..prieteni care lucreaza la Microsoft...etc...dar toti cei care lucreaza pe domenii bune sunt absolventi de domeniu tehnic sau medicina...dar un absolvent de litere, jurnalism...etc...nu va fi niciodata angajat sa predea in scolile lor. Adica eu de ex, care sunt absolventa de litere nu am nicio sansa sa ma angajez sa predau intr-o scoala din anglia...pt ca ei, pre diferenta de noi, nu accepta straini sa le ia posturile pe care le pot ocupa ei. Vorbesti in termeni absoluti -"niciodata", ceea ce e 100% adevarat cam "niciodata" .Pun pariu cu tine ca daca te apuci sa scormoni, o sa gasesti profesori romani in scoli din afara Romaniei. La fel si cu jurnalistii. Cat despre modul in care suntem perceputi ca tara, undeva sub Papua-Noua Guinee.
Vanity, definitely my favorite sin.
|
|
|
|
|
paviliuc_alina 15 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Iasi |
Postat pe: 26 Februarie 2009, ora 14:37
De la: nastasemihail, la data 2009-02-25 14:55:34De la: dianet, la data 2009-02-25 14:40:21De la: alexandragrin, la data 2009-02-25 14:34:11Nu ai inteles nimic....ca ai tu prieteni...da si eu am..prieteni care lucreaza la Microsoft...etc...dar toti cei care lucreaza pe domenii bune sunt absolventi de domeniu tehnic sau medicina...dar un absolvent de litere, jurnalism...etc...nu va fi niciodata angajat sa predea in scolile lor. Adica eu de ex, care sunt absolventa de litere nu am nicio sansa sa ma angajez sa predau intr-o scoala din anglia...pt ca ei, pre diferenta de noi, nu accepta straini sa le ia posturile pe care le pot ocupa ei. |
|
dagaio 1073 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 26 Februarie 2009, ora 16:42
De la: alexandragrin, la data 2009-02-25 12:29:47Aastazi Senatul a aprobat Ordonanta propusa de Tariceanu anul trecut prin care cetatenii UE pot veni in Romania pentru a lucra in invatamantul superior. Ei bine, eu una nu sunt de acord cu acest lucru.Noi avem personal suficient de competent pentru a preda in universitati (si sa nu uitam ca invatamantul de la noi e cu mult superior celui din strainatate). Iar acum statul invita strainii sa ne ocupe acele locuri...asta nu ar fi o problema ata de mare, dar cand te gandesti ca un roman cu facultate si masterat care pleaca in strainatate sa lucreze e angajat pe santier, sau ca babysiter sau spalator de vase. De ce noi suntem groapa de gunoi a europei?...de ce statul incearca sa se linguseasca pe langa toate statele pe cand noi suntem tratati prost si angajati in cele mai joase domenii, doar pt simplu fapt ca suntem roamni? Corect! Noi chiar suntem groapa de gunoi a Europei din mai multe puncte de vedere nu doar din ce ai spus tu! Toata problema vine de la o MARE GRESEALA DE CONCEPTIE ASUPRA REALITATII. 1. ROMANII CRED CA BANUL ESTE SINGURA VALOARE CARE TREBUIE SA O APRECIEZE SI ATUNCI VINDE TOT, DECI SI TARA. 2. ROMANII CRED CA ORICE STRAIN CARE VINE IN ROMANIA A VENIT SA INVESTEASCA CA ESTE BOGAT SI NU ARE CE FACE CU BANII SI ATUNCI TREBUIE PUPAT IN FUND. 3. ROMANII CRED CA NU AU CE SA INVETE DE LA STRAINI PT CA SE CRED CEI MAI DESTEPTI, MAI CULTI SI MAI SMECHERI SI VOR FACE TOT POSIBILUL SA-I FURE PE STRAINI NCLUSIV PE TURISTI. 4. ROMANII CRED CA TURISTII STRAINI VIN IN ROMANIA PT. CA SUNT PROSTI SI DE ACEEA II VOR TRATA IN CONSECINTA. Referitor la problema expusa de tine: Da, nu e corect ca locurile profesorilor universitari sa fie luate de straini, dat fiind ca sunt deja foarte multi romani foarte buni care merita sa ocupe acele locuri, dar sunt dati la o parte de P.C.R.( pile, cunostinte si relatii ). Noi, romanii TREBUIE SA NE APRECIEM VALORILE INTELECTUALE SI ARTISTICE SI SA LASAM SPATIU SI CELOR TINERI SA SE DEZVOLTE DACA VREM SA NE MEARGA BINE ASTAZI SI IN VIITOR. |
|
averea1916 206 mesaje Membru din: 14/02/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 2 Martie 2009, ora 10:28
Cu Basescu si cu Boc am ajuns mascaricii Europei.Presedintele emana ineptii intre doua crize bahice,fara sa cunoasca realitatile din tara,Boc omul cap de lemn,ingimfat si nemotivat executa comenzile fara discernamint,o tara in pericol
INCEARCA SA TRAIESTI BINE,NU TE UITA CA NU AI CU CE,PINA NU SE TREZESTE NORODUL !
|
|
dianet 202 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 3 Martie 2009, ora 11:58
Dagaio, multumesc frumos ca ai raspuns in locul meu. As mai adauga ca romanii au potential ridicat, dar, daca te uiti la istoria lor, n-au facut treaba decat cand au fost directionati de o mana de fier (nu de mai multe)
. Asta daca ne referim la natie. Procentajul la reusite individuale in schimb e ridicat. Si cu cat e mai ridicat, cu atat mai multe frane se introduc in cotidian. Prin frane inteleg: bigotism (vezi topicul la tema), mass-media (idem), s.a. Lista e prea lunga sa o continui. O singura chestie: de ce toata mass-media romaneasca e invadata de starlete, manele, violuri si crime? De ce nu e invadata de reusitele micilor/marilor intreprinzatori, romanilor plecati din tara care AU REUSIT (am exemple nenumarate)? Nu cred ca mai e necesar vreun raspuns, incercam doar sa subliniez o idee. Parerea mea.
"Vanity! Definitely my favourite sin."(John Milton)
Work Shall Set You Free!
|
|
dagaio 1073 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 3 Martie 2009, ora 18:22
De la: dianet, la data 2009-03-03 11:58:25Dagaio, multumesc frumos ca ai raspuns in locul meu. As mai adauga ca romanii au potential ridicat, dar, daca te uiti la istoria lor, n-au facut treaba decat cand au fost directionati de o mana de fier (nu de mai multe) Dianet, nu stiu daca ai inteles tot ce am scris acolo. Stii, ce am scris NU ESTE COMIC, CI TRAGIC. Cand am vorbit despre valorile adevarate romanesti NU m-am referit doar la cei plecati din tara, ci m-am referit in special la cei care INCA nu au plecat si care INCA LUPTA sa fie apreciati, cei care sunt acum mai jos decat merita si datorita carora INCA mai scartaie TARA NOASTRA.
|
|
eduard87_2005 77 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 17 Martie 2009, ora 14:05
upload your muzic.upload funny pictures and meet new frends
got-you.org/ |
|
callingcard 13 mesaje Membru din: 16/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 18 Martie 2009, ora 07:12
M-am gindit bine daca merita sa raspund.
Insa am vazut atitia absolventi de limbi straine in Canada care aveau un accent si o atitudine ( gresite amindoua ) ca sunt sastisit. Sunt convins ca 95% din absolventii de limbi straine, daca ii pun sa vorbeasca fluent 20 de minute in limbile alea de le-au studiat, nu o pot face. Asa ca lasa ca nu va strica un pic de competitie. Si nu va strica sa vedeti un pic cum se comporta altii si cum pun problema. |
|
necunoscut 1 mesaj Membru din: 1/01/1970 |
Postat pe: 17 Aprilie 2009, ora 15:42
INTRADEVAR,,ROMINIA A DEVENIT GROAPA DE GUNOI A OCCIDENTULUI,,,IN OCCIDENT FIECARE TARA ISI APARA INTERESELE LOR,,,,,NOI AVEM LIPSA DE PATRIOTI CARE SA PUNA PUNCTUL PE ,,I,,PINA AICI CA ROMINIA NU ESTE COLONIA ,,UE,,VINE ALEGERILE EUROPENE,,NU INTELEG DE CE TREBUIE SA TRIMITEM O TIRLA DE,,,PERLE,,,ACOLO.. CINE II PLATESTE,,CARE ESTE SCOPUL LOR ACOLO,,,TREBUIA TRIMESI 2 SAU 3 PERSOANE CU SINGE IN VINE,,SA LE SPUNA IN PRIMUL RIND LUI,,,UE,,,CE AVANTAJE ARE ROMINIA DE PE URMA GLOBALIZARII,,UE,,DACA NU AVEM AVANTAJE,,SA LE SPUNA BAI BAIETI,VOI TINETI FRIILE VA ROG PUNETI-VA SI JUGUL DE GIT,SI LASA-NE SA NE CONDUCEM NOI CUM STIM CA SINTEM UN POPOR DE OAMENI,,,,FOARTE INTELIGENTI,,,,
|
|
Fosta membra 9am.ro 115 mesaje Membru din: 10/03/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 2 Mai 2009, ora 23:00
daca ar veni numai femei in Ro ca sa lucreze aicea ...sa ''mor'' daca m-ar deranja!
....dar oricum trebuie sa ne obisnuim cu gindul ca vor veni cel putin de la anul chinezii cu miile ....(sper sa fie si chinezoaice printre ei)....hihihhi!
|
|
Dorulet 7896 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 31 Mai 2009, ora 16:12
De la: callingcard, la data 2009-03-18 07:12:56M-am gindit bine daca merita sa raspund. Felicitri!!!
Cnd toat lumea gndete la fel nseamn c nimeni nu gndete.
|
|
Fosta membra 9am.ro 16019 mesaje Membru din: 13/02/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 11 Iunie 2009, ora 10:44
pamantul acestei tari exista de la inceputul Terrei. Tot aici au fost create primele fiinte, care apoi au plecat si au colonizat intreaga planeta. Tara aceasta va avea un rol important in anii ce vor urma. Constiinta colectiva lasata noua de catre strabuni, va exploda, cuprinzand inimile celor ce vor avea sansa sa supravietuiasca.
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
|
Postat pe: 13 Iunie 2009, ora 05:35
De la: ADERP_NIROLF_ERTEP999, la data 2009-06-11 10:44:54pamantul acestei tari exista de la inceputul Terrei. Tot aici au fost create primele fiinte, care apoi au plecat si au colonizat intreaga planeta. Tara aceasta va avea un rol important in anii ce vor urma. Constiinta colectiva lasata noua de catre strabuni, va exploda, cuprinzand inimile celor ce vor avea sansa sa supravietuiasca. Dinaintea existentei Terrei este pamintul nost
|
|
Postat pe: 13 Iunie 2009, ora 05:36
De la: ADERP_NIROLF_ERTEP999, la data 2009-06-11 10:44:54pamantul acestei tari exista de la inceputul Terrei. Tot aici au fost create primele fiinte, care apoi au plecat si au colonizat intreaga planeta. Tara aceasta va avea un rol important in anii ce vor urma. Constiinta colectiva lasata noua de catre strabuni, va exploda, cuprinzand inimile celor ce vor avea sansa sa supravietuiasca. Ce va exploda?
|
|
Fosta membra 9am.ro 118 mesaje Membru din: 21/02/2009 |
Postat pe: 13 Iunie 2009, ora 17:05
Sa nu mergem ata de departe ca sa inteleaga toata lumea. Romania nu este groapa de gunoi a UE. Romania cumpara acel gunoi de la alti romani, baieti de baietii. Sute de tone de scose din materiale nedegradabile au fost interzise in Italia si poate si in alte tari europene si ele au devenit gunoi si poate asa ramaneau daca nu s-ar fi gasit romani care sa le aduca aici si sa le vanda. Doar sunt noi si frumoase. Faci un agrement pentru un lot de sacose (pungi) biodegradabile si vinzi tot ce vrei. Sau cazanele pentru incalzire sunt confectionate din cele mai ieftine materiale dar cum spunea un italian sunt vopsite frumos ca asta ne place. Si ne mai place sa aiba o eticheta cu un pret cat mai mare sa vada lumea. Cazne cu randamet supraunitar. Rasul curcelor. Isi bat joc de scoala romanesca care a fosc ceva, dar demult.
|
|
BOBITA 638 mesaje Membru din: 8/06/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 14 Iunie 2009, ora 20:29
Guvernantii sint cei care au transformat Romania in groapa de gunoi,pentru sume de euro accepta si autorizeaza afaceristii straini in detrimentul romanilor,au umplut tara cu rebuturi si marfuri expirate.
Si totusi tata va pacaleste inca odata ca romanii uita repede !
|
|
Fosta membra 9am.ro 118 mesaje Membru din: 21/02/2009 |
Postat pe: 15 Iunie 2009, ora 17:51
Nu domnule. Noi suntem vinovati pentru ca promovam sau acceptam asemenea guvernanti. Cum sa nu-i aceeptam pentru ca suntem la fel? De unde sa luam altii?
|
|
Postat pe: 16 Iunie 2009, ora 06:56
De la: ADERP_NIROLF_ERTEP999, la data 2009-06-11 10:44:54pamantul acestei tari exista de la inceputul Terrei. Tot aici au fost create primele fiinte, care apoi au plecat si au colonizat intreaga planeta. Tara aceasta va avea un rol important in anii ce vor urma. Constiinta colectiva lasata noua de catre strabuni, va exploda, cuprinzand inimile celor ce vor avea sansa sa supravietuiasca. Asa e.
|
|
vladidec 851 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 5 August 2009, ora 21:14
De la: alexandragrin, la data 2009-02-25 14:34:11Nu ai inteles nimic....ca ai tu prieteni...da si eu am..prieteni care lucreaza la Microsoft...etc...dar toti cei care lucreaza pe domenii bune sunt absolventi de domeniu tehnic sau medicina...dar un absolvent de litere, jurnalism...etc...nu va fi niciodata angajat sa predea in scolile lor. Adica eu de ex, care sunt absolventa de litere nu am nicio sansa sa ma angajez sa predau intr-o scoala din anglia...pt ca ei, pre diferenta de noi, nu accepta straini sa le ia posturile pe care le pot ocupa ei. Mi se pare foarte corect ! De ce sa angajez un strain, cand proprii cetateni nu au locuri de munca ? Ar fi culmea !!! Indiferent de motive nu sunt deacord cu chestia asta, sa angajez straini, oricat de buni ar fi. Germania, la 2 ani dupa razboi, cu toate datoriile lor, si preocupati de refacere Germaniei, si cu toate ca erau inca la pamant dpdv economic, a fost invadata de turci ! ( ce mai mare comunitate minoritara, char si in ziua de azi). Acestia au ocupat posturi de munca, refuzate de nemti din motivul : "Prea injositor pentru un german " Indiferent de epoca, sau situatie, neamtul e neamt. Astfel ramane si in ziua de astazi. NU exista nemti la salubritate, W.C.-uri sau astfel de job-uri. Nici acum nici atunci ...si never !!! Tot respectul pentru aceast natie !
Astepti ca OAMENI MARI sa se nasca din partidele politice existente ?
Daca nu, acorda-ne 2 minute din viata ta si vezi cum poti schimba totul !
>>www.plr.orgdominus.ro & www.orgdominus.ro
|
|
vladidec 851 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 5 August 2009, ora 21:15
De la: olaru_l_yahoo_com, la data 2009-06-15 17:51:44Nu domnule. Noi suntem vinovati pentru ca promovam sau acceptam asemenea guvernanti. Cum sa nu-i aceeptam pentru ca suntem la fel? De unde sa luam altii?
Astepti ca OAMENI MARI sa se nasca din partidele politice existente ?
Daca nu, acorda-ne 2 minute din viata ta si vezi cum poti schimba totul !
>>www.plr.orgdominus.ro & www.orgdominus.ro
|
|
wella 100 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Cluj |
Postat pe: 18 Septembrie 2009, ora 20:09
De la: Kenny, la data 2009-02-25 14:57:53nu sunt deacord ca un roman sa spuna ca tara lui e o groapa de gunoi ,pai daca noi ne respectam asa intre noi ce sa mai asteptam de la alti?nu uitati fratilor ca pestele din cap se impute,deci ori schimbam tipu de peste ori ii taiem capu .De la: alexandragrin, la data 2009-02-25 14:34:11Nu ai inteles nimic....ca ai tu prieteni...da si eu am..prieteni care lucreaza la Microsoft...etc...dar toti cei care lucreaza pe domenii bune sunt absolventi de domeniu tehnic sau medicina...dar un absolvent de litere, jurnalism...etc...nu va fi niciodata angajat sa predea in scolile lor. Adica eu de ex, care sunt absolventa de litere nu am nicio sansa sa ma angajez sa predau intr-o scoala din anglia...pt ca ei, pre diferenta de noi, nu accepta straini sa le ia posturile pe care le pot ocupa ei.
im the best no matter what you see it
|
|
9am137924 3 mesaje Membru din: 16/10/2009 |
Postat pe: 24 Ianuarie 2010, ora 11:40
Sunt de acord cu cei care sustin ca Romania este considerata Groapa de Gunoi a Europei si nu numai.Sunt in criza de timp si nu pot argumenta cum se cuvine aceasta afirmatie,dar promit ca in scurt tipm voi reveni cu argumentele promise.Avem un invatamant bun,cei care vin din afara sunt mult mai slab pregatiti decat noi.Un exemplu din intamplare la o reuniune cu o franntuzoaica am servit dinadins coniac marca Napoleon cu intentia de socializare rapida.Nu mare mi-a fost mirarea cand am constatat ca frantuzoaica mea get beget nu stia cine este Napoleon Bonaparte.
Multe sunt de spus aici imi pare sory ca nu am timp .Apropo..cei care ca in exetior sta mata cu covrigi in coada sunt credului sau foarte optimisti.Gasesc de lucru conform competentelor acumulate doar daca ai vreo cunostinta altfel..........................la crescut copi,la spalat WC-uri si la carca in general orice calificare ai avea. La buna vee Raporteaza abuz de limbaj |
|
alexandru_revnic 115 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Cluj |
Postat pe: 13 Februarie 2010, ora 15:15
ESCROCII INTERNATIONALI IN FRATIE CU ESCROCII NATIONALI DIN ROMANIA INCEARCA SA ADUCA TINERETUL LA NIVELUL DE PREGATIRE AL TINERILOR DIN EUROPA - ADICA O SLABA PREGATIRE DIN TOATE PUNCTELE DE VEDERE. ACESTIA NE VREAU PROSTI(SIMPLI) SI SARACI, SA FIM USOR MANIPULATI. EXEMPLU DE MANIPULARE: - GRIPA AVIARA = A6 N5 = 11 - TERORISMUL DIN 11 SEPTEMBRIE DI TR-O GARA IN SPANIA - DIOXINA DIN CARNEA DE PORC IRLANDEZA - GRIPA PORCINA H1 N 1 = 11 (numarul fatidic pentru noi, folosit de teroristi(comunisti) Ex. 11 Sept. 2001 - Gemenii din NEW YORK = TERORISM - BOALA VACII NEBUNE IAR AQCUM MAI NOU -BOALA OUALOR STRESATE. TOATE CELE ARATAE MAI SUS, REPREZINTA PENTRU ESCROCI , FOARTE MULTI BANI . PANA SI DIN MOARTEA LUI MICHALE JACKSON AU FACUT O INDUSTRIE FINANCIARA, MAI MULTI BANI, CHIAR DACA AR FI FOST VIU. TOCMAI PENTRU AC3EST LUCRU, A FOST OFICILA OMARAT. S-AU POATE I S-A INSCENAT MOARTEA, FIIN AZI INTR0O INSULA X, ALATURI DE DIANA. ELVIS, SI ALTI MARI STARURI INTERNATIONALE. SE SPUNE CA NIMENI NU ESTE MAI PRESUS DE LEGE. FALS - BANUL DIN MANA MAFIOTILOR ESTE MAI PRESUS DE LEGE. MAFIOT = MASON (ZIDAR) SION = IUDEU = ESCROCI ESCROCI = ES -CROCI = IS - CRUCE = LUMINA SPIRITUL CRUCII = ILUMINATII (SIONI = FANII SPIRITULUI CRUCII SI IUDEII = SPIRITUL LUMINII SOARELUI = SOARELE SI CRUCEA = VIATA SI MOARTEA = EVANGHELIZAREA MONDIALA |
|
|
|

.
Corect!
Cu Basescu si cu Boc am ajuns mascaricii Europei.
. Asta daca ne referim la natie. Procentajul la reusite individuale in schimb e ridicat. Si cu cat e mai ridicat, cu atat mai multe frane se introduc in cotidian. Prin frane inteleg: bigotism (vezi topicul la tema), mass-media (idem), s.a. Lista e prea lunga sa o continui. O singura chestie: de ce toata mass-media romaneasca e invadata de starlete, manele, violuri si crime? De ce nu e invadata de reusitele micilor/marilor intreprinzatori, romanilor plecati din tara care AU REUSIT (am exemple nenumarate)? Nu cred ca mai e necesar vreun raspuns, incercam doar sa subliniez o idee. Parerea mea.