back to top ∧

Info
x
info
 
 
OK


 
Info
x
info
 
 
 


Cat de sigura este romania noastra, daca infractorii sunt eliberati pentru ca au claustrofobie?

 


 
 
Corinash

34 mesaje
Membru din: 25/07/2008
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 2 Februarie 2009, ora 12:14

Dosarul jafului armat din Brasov a umplut paginile ziarelor in ultima saptamana. Care este adevarul? Ce se intampla cu justitia noastra? Cat de sigur mai este s aumblam pe strazile oraselor daca infractorii ies atat de usor din inchisori?...

Raporteaza abuz de limbaj
nikolle22_1983

1 mesaj
Membru din: 30/11/-0001
Oras: Giurgiu

Postat pe: 2 Februarie 2009, ora 12:50

justitia din Romania ? care justitie, exista asa ceva la noi in tara ?
ce imi pare mie rau, e ca infractorii nu ii omoara pe cei care ii elibereaza atat de usor din inchisori pt tot felul de motive tampite. grav e ca mor si oameni nevinovati in astfel de cazuri, si e pacat. oricum si orice s-ar intampla, tot nu se va schimba nimic. degeaba sunt destituiti mai-marii care dau ordine, ca peste ceva timp sunt instituiti din nou in functie si fac aceleasi greseli ca inainte. ar trebui sa facem si noi cum e pe la arabi: a furat, ii tai mainile ca data viitoare sa nu mai fure; a omorat, sa fie omorat la randu-i...etc... poate asa mai facem curatenie in Romania


mishu_9AM

17 mesaje
Membru din: 6/01/2009
Oras: Vaslui

Postat pe: 2 Februarie 2009, ora 18:12

Aceasta fapta ne arata cat de singuri santem in fata celor putini dar smecheri
cred ca numai invatand din aceste intimplari vom reusi sa ne dezvoltam spiritul de conservare,sa fim mai atenti la ce se intampla in jurul nostru,sa nu mai fim atat de indiferenti fata de semenii ce sufera,sa luam atitudine cu fiecare ocazie mai deosebita.Asteptam prea mult de la altii ,sistemul corupt ne guverneaza viata zi de zi.Noi insa ne putem schimba si poate..poate asa reusim sa schimbam ceva,macar pentru copiii nostri


fiti mai buni
paula_cristina_68

4 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: Constanta

Postat pe: 2 Februarie 2009, ora 21:02

RUSINE JUSTITIEI ....NU AM CUVINTE !


banceanuvasile

105 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Postat pe: 2 Februarie 2009, ora 21:11

De la: paula_cristina_68, la data 2009-02-02 21:02:14 RUSINE JUSTITIEI ....NU AM CUVINTE !

In politica , conform invatamintelor protocoalelor inteleptilor sionului, cinstea , rusinea , demnitatea , patriotismul , onoarea sunt considerate VICII DESARTE. Sunt prea multe cazuri si aspecte ale statului mafiot , a democratiei originale instalata dupa 1989 in tara. Incepind cu uciderea lui ceausescu in zi de craciun , continuind cu crimele abominabile asupra unor functionari ai fostei conduceri ramasa in afara FSN -ului, pradarea obiectivelor economice ale tarii cum ar fi TEPRO Iasi si asasinarea la comanda a lui Virgil Sahleanu, Stanescu, Erbasu , Gigi Kent,Anghelescu,Haysam,si multe evenimente care in opozitie cu opulenta marilor bogatani politici care invirt milioane de euro ,in vreme ce ei au fost doar functionari la stat si din veniturile lor nu au cum sa justifice averile colosale , doar ca ne prostesc pe fata cu matusile Tamara care din pensiile de 485 de lei pe luna le-au lasat averi de milioane de euro etc. Absolut totul este pornit din clasa asa zis politica ce s-a catarat in fruntea statului roman care este o tara terminata.


darksethstorm

60 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 2 Februarie 2009, ora 21:24

poate o solutie ar fi o lege mai permisiva la adresa cetateanului fara antecedente penale in cazul armelor si munitiilor. ceva ca in state. o lege care sa acorde atentie celui care isi apara integritatea fizica si a familiei fata de unu care incearca sa o incalce.
sunt sigur ca lucrurile ar sta un pic altfel daca s-ar legifera o chestie echitabila gen : legitama aparare in strada sau apararea proprietatii prin orice mijloc necesar.


http://supravietuitoriinromania.wordpress.com
Dorulet

7896 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 2 Februarie 2009, ora 21:50

De la: darksethstorm, la data 2009-02-02 21:24:58poate o solutie ar fi o lege mai permisiva la adresa cetateanului fara antecedente penale in cazul armelor si munitiilor. ceva ca in state. o lege care sa acorde atentie celui care isi apara integritatea fizica si a familiei fata de unu care incearca sa o incalce.
sunt sigur ca lucrurile ar sta un pic altfel daca s-ar legifera o chestie echitabila gen : legitama aparare in strada sau apararea proprietatii prin orice mijloc necesar.



Când toatã lumea gândeºte la fel înseamnã cã nimeni nu gândeºte.
kali13

233 mesaje
Membru din: 25/09/2008
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 2 Februarie 2009, ora 22:40

Nenorocitii astia cand intra in casele oamenilor,case de amanet,boutique-uri etc...(unde mai si omoara) nu mai sufera de claustrofobie,aritmie cardiaca sau alte boli de inima /fobii ?
Dar, cum la noi "justitia",este mana -n mana cu "claustrofobii"si "cardiacii" este de inteles.


gigilipianu

443 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: Tg Jiu

Postat pe: 2 Februarie 2009, ora 23:25

Pentru astfel de incapacitati si lipsa de autoritate a responsabililor politici pe care i-am votat (adica cine i-a votat caci eu nu am votat pe nimeni care sunt acum la putere) acestia trebuie neaparat amendati acum la alegerile pentru parlamentul European si pentru presedintie. Daca nici acum la alegerile din acest an, populatia nu da nici un semn politicului, acesta isi va lua nasul la purtare si veti asista la lucruri pe care nici nu vi le inchipuiti acum. Dar si infractorii de rand nu vor fi mai nefericiti. Nu vedeti ca in loc sa puna umarul la treaba ca tot romanul ei lupta pentru "democratie" ? Unii sunt prezenti peste tot. Chiar si pe FORUM scriu unii, nu stiu daca nu a-ti observat deja. Incet incet ei vor fi majoritari si va fi imposibil ca tu cetatean roman si crestin sa mai poti lupta impotriva lor. Nu credeti ca si acum este cam tarziu ? Nu vedeti ca ei sunt prezenti peste tot. Exista un loc unde acestia nu au patruns inca ? Acum unii dintre d-stra va distrati pe FORUM, dar sa vedeti mai tarziu ce o sa plangem. Eu sper totusi in mintea cea de pe urma a romanului. Logos.


Fosta membra 9am.ro

440 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: Tg Jiu

Postat pe: 5 Februarie 2009, ora 22:09

Asta-i marea problema la noi,infractorii isi fac treaba cu cea mai mare seriozitate,in schimb,justitia-i o gluma!


lyly

500 mesaje
Membru din: 20/08/2008
Oras: Petrosani

Postat pe: 6 Februarie 2009, ora 10:41

gigilipianu a scris :''Acum unii dintre d-stra va distrati pe FORUM, dar sa vedeti mai tarziu ce o sa plangem. Eu sper totusi in mintea cea de pe urma a romanului.''

Userul Ginu a scris pe forumul Antena 3 urmatoarele:

''Tarati si saraciti, trantiti si murdariti, stresati si terminati; acum va bucurati? Nu ne intereseaza; miza mica si nu pica nimica. Apatie, delasare, indolenta, insensibilitate, nepasare, pasivitate. "Noi suntem romani, NOI suntem romani..."
Unde sunteti "voi" oamenii "dreptatii "? Nu este lupta voastra; un om in plus un om in minus "tara e a noastra! ". Unde sunt dusmanii "sistemului ticalosit "? Strigam, dar nu luptam. Ba luptam cand suntem multi si dusmanul este mic; il distrugem dupa ce l-am scuipat si l-am umplut de noroi. Epitete, etichete si in rest nihil.
"VOI" astia mari si tari de ce nu va luati de gat cu "sistemul ticalosit "?
Acest tanar nu este din gasca voastra!''
Va multumesc ca "Noi (adica "voi ") suntem romani, NOI suntem romani..." restul sunt... carne de tun.''



| Varianta pentru tiparire a topicului Cat de sigura este Romania noastra, daca infractorii sunt eliberati pentru ca au claustrofobie?
Mergi la: