back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Adevarul adevarat al revolutiei!!!!!!!!

hot_mudava

3 mesaje
Postat pe: 23 Decembrie 2008, ora 09:35

Incepand cu 15 decembrie 1989 se stie clar ca militia si mai ales armata au fost vinovati de ranirea si impuscarea oamenilor. Deci pana in 22 se stie cine a tras in oameni, adica armata. Ordonata de Ceausescu si cei din jur. Teroristii de dupa 22 decembrie '89 au fost ai armatei. Si o sa va si explic de ce. In clipa cand Ceausestii au fugit la pranz pe 22, din momentul ala nu mai trebuia sa mai moara nimeni, ca normal si logic in clipa aia revolutia avusese loc, deci oamenii castigasera. Si apoi incepand cu zilele urmatoare va dati seama ca toata armata era pusa la zid si linsata si multi dintre comandanti si colonei si generali etc, judecati si bagati la puscarie pentru ca au omorat oameni pana in 22. Dar ca sa scape de linsaj si de pedepse, ei au organizat diversiunea cu teroristii sub urmatoarea gandire. "Ei ati vazut acuma ca si noi am fost alaturi de voi si v-am aparat de teroristi, ca daca nu eram noi, revenea regimul la loc si nu nu se mai facea revolutia. Asa ca acuma ne-am spalat si noi de pacate, lasati-ne in pace". Asta a fost adevarul.....

Raporteaza abuz de limbaj
CHIOMPALIUL

360 mesaje
Oras: Caransebes

Postat pe: 27 Ianuarie 2009, ora 21:43

a fost strinsa cureau pentru a plati datoriile externe facute sa construiasca blocurile de locuinte.cind au fost achitate datoriile sacalii care cunosteau conturile si care detineau functii au tabarit pe Ceausescu sa-l lichideze sa poata vinde tot ce realizase in 25 de ani,minciuna raportarile false de productie si lenea au esit in fata

http://www.youtube.com/watch?v=kYP5FMAhjeo&feature=related
adyhd1969

773 mesaje
Postat pe: 10 Martie 2010, ora 14:20

www.variantacojocaru.ro 20 000 EURO pt FIECARE roman MAJOR

adyhd1969

773 mesaje
Postat pe: 10 Martie 2010, ora 14:20

www.variantacojocaru.ro 20 000 EURO pt FIECARE roman MAJOR

| Varianta pentru tiparire a topicului Adevarul adevarat al Revolutiei!!!!!!!!
Mergi la: