back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

De ce oare romanii trebuie sa demonstreze peste tot ca sunt "romani"???

iulian_jinga

17 mesaje
Oras: Onesti

Postat pe: 27 Decembrie 2008, ora 17:39

Locuiesc de peste un an in Nicosia, si peste tot unde vad romani, aud vorbe urate si comportament demn de taranii din evul mediu. Nu inteleg ce e cu gena asta imputita a poporului roman. Da, si eu sunt roman, dar nu as putea sa ma comport vreodata ca specimenele pe care le vad pe stradai. Am auzit de curand o "domnisoara" care i-a transmis "prietenului" ei ceva de genul: "da-te-n kakat" Nu va puteti inchipui ce groaznic suna sa auzi asa ceva din gura unei fete, mai ales.
Am fost un timp in si in Italia. Aceeasi problema. E trist. E trist sa vezi ce popor suntem. Ii inteleg pe europeni pentru faptul ca ne dispretuiesc si ne baga pe toti in aceeasi oala.
Daca stam sa ne gandim, si noi, romanii, am facut la fel cu romii. In ochii majoritatii romanilor, romii sunt toti la fel: hoti, cersetori, talhari.
Sunt convins ca voi fi injurat, printre altele, dar am scris despre acest subiect pentru oamenii cu un nivel cel putin mediu de cultura, si nu pentru aceeia de care tocami am povestit mai sus. Ce parere aveti?

Raporteaza abuz de limbaj
dagaio

1073 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 6 Ianuarie 2009, ora 18:13

De ce?

Pentru ca bunul simt, cei sapte ani de acasa si educatia primara se savarsesc in familie ... si cum noi, romanii, nu dam importanta si valoare familiei , atunci sa nu ne miram de copiii nostri. Plus foarte multi adulti au trait degeaba pt. ca nu au invatat nimic de la viata si de la civilizatie. Noi mai bine invatam de la tigani decat sa-i invatam noi pe ei. De aceea le si place atat de mult tiganilor in Romania, aici se simt cel mai acasa.

adyhd1969

773 mesaje
Postat pe: 10 Martie 2010, ora 14:21

www.variantacojocaru.ro 20 000 EURO pt FIECARE roman MAJOR

Raporteaza abuz de limbaj
| Varianta pentru tiparire a topicului De ce oare romanii trebuie sa demonstreze peste tot ca sunt "romani"???
Mergi la: