Info
x
Am nevoie de ajutor
|
Fosta membra 9am.ro 23 mesaje Membru din: 15/11/2008 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 15 Noiembrie 2008, ora 15:22
nu stiu cum as putea primi ajutor la problema care ma macina de ff multa vreme.Sunt o tinara de 34 de ani,pe linga care viata a trecut,lasind urme adinci in sufletul meu.In urma cu 21 de ani am suferit un groaznic accident de tren un urma caruia mi s-a schimbat viata radical.Eram eleva la un liceu de chimie industriala si doream sa devin farmacista.Nu mi s-a mai implinit aceasta dorint nicicand.Ani care au urmat ,nu au fost altceva decat pins suferinta si iar suferinta.Izolarea mea in casa ,era inevitabila din moment ce locuiam- si inca locuiesc la etajul 2-de unde imi este foarte greu sa cobor,iar pe linga asta nu vrea sa supun pe nimeni unui astfel de efort decat in cazuri de urgenta,cum ar fi mersul la controale medicale.Atrebuit sa astept 21 de ani ca sa imi dea primaria o bucata de pamint sa pot sa-mi construiesc o casa.Am cerut apoape in fiecare an ceva-un apartament la parter ,o casuta sau pamint- ca sa pot sa cobor de la etaj.Deabea anul acesta s-a gasit si pentru mine aceasta bucata de pamint(300mp)Speram sa fac un imprumut la bancaca sa pot sa imi fac macar fundatia,ca altfel in 12 luni mi se ia inapoi acest pamint,dar cand cei de acolo au vazut ca sunt persoana cu handicap locomotor permanent,mi-au spus ca nu se dau credite la astfel de persoane.Din acea zi sunt disperata,chiar nu stiu ce sa fac...sau ce am de facut...Stiu decat atat ca daca nu voigasi intelegere din partea oamenilor cu suflet,visul meu de a avea ocasa cat de mica de unde sa pot iesi usor din casa,sa fiu si eu utila societatii in vreun fel sau altul ,se va spulbera.
|
|
anabogza 4 mesaje Membru din: 13/12/2008 |
Postat pe: 13 Decembrie 2008, ora 07:47
sant dispusa sa te ajut cucat pot da mi o adresa sau un nr de tf fii tare mie mia ars casa si fratele si mama amurit acum doi ani deci sant probleme dar dumnezeu nu doarme ne vede pe fiecare dar ai rabdare sanatate si lupta cu viata ana din botosani
|
|
Postat pe: 13 Decembrie 2008, ora 07:49
De la: koka, la data 2008-11-15 15:22:17nu stiu cum as putea primi ajutor la problema care ma macina de ff multa vreme.Sunt o tinara de 34 de ani,pe linga care viata a trecut,lasind urme adinci in sufletul meu.In urma cu 21 de ani am suferit un groaznic accident de tren un urma caruia mi s-a schimbat viata radical.Eram eleva la un liceu de chimie industriala si doream sa devin farmacista.Nu mi s-a mai implinit aceasta dorint nicicand.Ani care au urmat ,nu au fost altceva decat pins suferinta si iar suferinta.Izolarea mea in casa ,era inevitabila din moment ce locuiam- si inca locuiesc la etajul 2-de unde imi este foarte greu sa cobor,iar pe linga asta nu vrea sa supun pe nimeni unui astfel de efort decat in cazuri de urgenta,cum ar fi mersul la controale medicale.Atrebuit sa astept 21 de ani ca sa imi dea primaria o bucata de pamint sa pot sa-mi construiesc o casa.Am cerut apoape in fiecare an ceva-un apartament la parter ,o casuta sau pamint- ca sa pot sa cobor de la etaj.Deabea anul acesta s-a gasit si pentru mine aceasta bucata de pamint(300mp)Speram sa fac un imprumut la bancaca sa pot sa imi fac macar fundatia,ca altfel in 12 luni mi se ia inapoi acest pamint,dar cand cei de acolo au vazut ca sunt persoana cu handicap locomotor permanent,mi-au spus ca nu se dau credite la astfel de persoane.Din acea zi sunt disperata,chiar nu stiu ce sa fac...sau ce am de facut...Stiu decat atat ca daca nu voigasi intelegere din partea oamenilor cu suflet,visul meu de a avea ocasa cat de mica de unde sa pot iesi usor din casa,sa fiu si eu utila societatii in vreun fel sau altul ,se va spulbera. |
|
Postat pe: 13 Decembrie 2008, ora 08:02
dami o adresa sau un nr de cont sant ana din botosani
|
|
Fosta membra 9am.ro 54 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 13 Decembrie 2008, ora 11:39
Apeleaza la drpturile omului direct la BRUXELLESS,intr-o tara de escroci si hoti nu o sa ai sanse niciodata,asa ca hotii si escrocii astia nu pot fi constrinsi de cit cu cei care ti-am recomandat.
|
|
Fosta membra 9am.ro 21 mesaje Membru din: 11/10/2008 Oras: Ramnicu Valcea |
Postat pe: 13 Decembrie 2008, ora 12:59
daca ti-au dat bucata aceea de pamant ,de ce nu te ajuta in continuare?sa faca bine sa-ti dea ajutor in continuare ca nu tu ai vrut sa fi asa cum esti
---
|
|
ruxitomescu 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 13 Decembrie 2008, ora 15:12
ai incercat sa iei legatura cu posturi de televiziune, ziare care pot face public cazul tau?
|
|
lliviuone 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 16 Decembrie 2008, ora 16:06
De la: koka, la data 2008-11-15 15:22:17nu stiu cum as putea primi ajutor la problema care ma macina de ff multa vreme.Sunt o tinara de 34 de ani,pe linga care viata a trecut,lasind urme adinci in sufletul meu.In urma cu 21 de ani am suferit un groaznic accident de tren un urma caruia mi s-a schimbat viata radical.Eram eleva la un liceu de chimie industriala si doream sa devin farmacista.Nu mi s-a mai implinit aceasta dorint nicicand.Ani care au urmat ,nu au fost altceva decat pins suferinta si iar suferinta.Izolarea mea in casa ,era inevitabila din moment ce locuiam- si inca locuiesc la etajul 2-de unde imi este foarte greu sa cobor,iar pe linga asta nu vrea sa supun pe nimeni unui astfel de efort decat in cazuri de urgenta,cum ar fi mersul la controale medicale.Atrebuit sa astept 21 de ani ca sa imi dea primaria o bucata de pamint sa pot sa-mi construiesc o casa.Am cerut apoape in fiecare an ceva-un apartament la parter ,o casuta sau pamint- ca sa pot sa cobor de la etaj.Deabea anul acesta s-a gasit si pentru mine aceasta bucata de pamint(300mp)Speram sa fac un imprumut la bancaca sa pot sa imi fac macar fundatia,ca altfel in 12 luni mi se ia inapoi acest pamint,dar cand cei de acolo au vazut ca sunt persoana cu handicap locomotor permanent,mi-au spus ca nu se dau credite la astfel de persoane.Din acea zi sunt disperata,chiar nu stiu ce sa fac...sau ce am de facut...Stiu decat atat ca daca nu voigasi intelegere din partea oamenilor cu suflet,visul meu de a avea ocasa cat de mica de unde sa pot iesi usor din casa,sa fiu si eu utila societatii in vreun fel sau altul ,se va spulbera.
|
|
|
|
|
lyly 500 mesaje Membru din: 20/08/2008 Oras: Petrosani |
Postat pe: 16 Ianuarie 2009, ora 10:50
De la: ruxitomescu, la data 2008-12-13 15:12:45ai incercat sa iei legatura cu posturi de televiziune, ziare care pot face public cazul tau? koka,si eu te sfatuiesc sa faci ceea ce te-a sfatuit ruxitomescu. Tu nu ai nicio vina ca viata este nedreapta cu tine . |
|
super_green_frog 1358 mesaje Membru din: 12/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 1 Februarie 2009, ora 23:58
Important e cat de mult poti sa-ti doresti acest lucru. Se pare ca tu poti. Din pacate doar noi cei din aceasta comunitate nu te putem ajuta pe deplin sa-ti indeplinesti visul. Trebuie sa faci cumva public iar noi cei de aici vom pune cu siguranta o caramida la fundatia casutei tale. Tine-ne la curent !
All Things Grow With Love
|
|
doinita67 96 mesaje Membru din: 15/11/2008 Oras: Calarasi |
Postat pe: 2 Februarie 2009, ora 19:51
koka te sfatui sa fii tare si pot la orice poarta ca nu stii care se va deschide.Sa nu renunti sub nici o forma,asa cum te consideri tu acum esti mai puternica decit un om normal si faptul ca ai expus problema ta deja inseamna ceva.Sanatate multa, si Dumnezeu sa-ti ajute
|
|
doinita67 96 mesaje Membru din: 15/11/2008 Oras: Calarasi |
Postat pe: 2 Februarie 2009, ora 19:54
se spune ca Dumnezeu ne incearca sa vada daca ne-am pierdut credinta, si de cele mai multe ori ca oamni pe acest pamint avem un traseu bine determinat de D-zeu si noi mai aducem mici modificari dar destinatia este aceiasi mai devreme sau mai tirziu
|
|
Postat pe: 2 Februarie 2009, ora 22:58
iti multumesc pt incurajari,voi face tot posibilul sa imi mentin forta chiar daca uneori simt ca sunt la capatul puterilor.multumesc inca odata.dumnezeu fie cu noi.
|
|
alice_corina 186 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 3 Februarie 2009, ora 14:51
nu stiu cum as putea primi ajutor la problema care ma macina de ff multa vreme.Sunt o tinara de 34 de ani,pe linga care viata a trecut,lasind urme adinci in sufletul meu.In urma cu 21 de ani am suferit un groaznic accident de tren un urma caruia mi s-a schimbat viata radical.Eram eleva la un liceu de chimie industriala si doream sa devin farmacista.Nu mi s-a mai implinit aceasta dorint nicicand.Ani care au urmat ,nu au fost altceva decat pins suferinta si iar suferinta.Izolarea mea in casa ,era inevitabila din moment ce locuiam- si inca locuiesc la etajul 2-de unde imi este foarte greu sa cobor,iar pe linga asta nu vrea sa supun pe nimeni unui astfel de efort decat in cazuri de urgenta,cum ar fi mersul la controale medicale.Atrebuit sa astept 21 de ani ca sa imi dea primaria o bucata de pamint sa pot sa-mi construiesc o casa.Am cerut apoape in fiecare an ceva-un apartament la parter ,o casuta sau pamint- ca sa pot sa cobor de la etaj.Deabea anul acesta s-a gasit si pentru mine aceasta bucata de pamint(300mp)Speram sa fac un imprumut la bancaca sa pot sa imi fac macar fundatia,ca altfel in 12 luni mi se ia inapoi acest pamint,dar cand cei de acolo au vazut ca sunt persoana cu handicap locomotor permanent,mi-au spus ca nu se dau credite la astfel de persoane.Din acea zi sunt disperata,chiar nu stiu ce sa fac...sau ce am de facut...Stiu decat atat ca daca nu voigasi intelegere din partea oamenilor cu suflet,visul meu de a avea ocasa cat de mica de unde sa pot iesi usor din casa,sa fiu si eu utila societatii in vreun fel sau altul ,se va spulbera. [/quote]
******************** Draga Koka, Esti o persoana incercata, dar puternica din cate reiese din scurtul tau mesaj. Nu stiu cat ajutor poti primi de la Bruxelles sau nu stiu ce foruri. Ajutorul il vei primi cu siguranta de la cei nu prea instariti, dar cu inima mare. Nu ne-ai spus care este suma de care ai avea nevoie. Ai pe cineva sa te ajute in toate aceste demersuri? Sa iti poata spune o suma estimativa pentru a putea face un minim locuibil pe acel teren? Astept vesti ... Multa putere ... PS: raspunde-mi aici sau prin mesaj.
"Nimic nu este ceea ce pare a fi!"
|
|
andrea_pal83 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 3 Februarie 2009, ora 20:41
te sfatuiesc si eu sa apelezi direct la Bruxelles....din pacate nu sunt in masura sa iti dau sfaturi pentru ca ma depaseste problema dar vreau sa iti urez mult noroc si numai bine. Dumnezeu sa te intareasca si sa te ajute sa ti se indeaplinbeasca visele. Nu iti pierde speranta!
Mult noroc si sa auzim numai de bine! |
|
kali13 233 mesaje Membru din: 25/09/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 8 Februarie 2009, ora 04:05
De la: koka, la data 2008-11-15 15:22:17nu stiu cum as putea primi ajutor la problema care ma macina de ff multa vreme.Sunt o tinara de 34 de ani,pe linga care viata a trecut,lasind urme adinci in sufletul meu.In urma cu 21 de ani am suferit un groaznic accident de tren un urma caruia mi s-a schimbat viata radical.Eram eleva la un liceu de chimie industriala si doream sa devin farmacista.Nu mi s-a mai implinit aceasta dorint nicicand.Ani care au urmat ,nu au fost altceva decat pins suferinta si iar suferinta.Izolarea mea in casa ,era inevitabila din moment ce locuiam- si inca locuiesc la etajul 2-de unde imi este foarte greu sa cobor,iar pe linga asta nu vrea sa supun pe nimeni unui astfel de efort decat in cazuri de urgenta,cum ar fi mersul la controale medicale.Atrebuit sa astept 21 de ani ca sa imi dea primaria o bucata de pamint sa pot sa-mi construiesc o casa.Am cerut apoape in fiecare an ceva-un apartament la parter ,o casuta sau pamint- ca sa pot sa cobor de la etaj.Deabea anul acesta s-a gasit si pentru mine aceasta bucata de pamint(300mp)Speram sa fac un imprumut la bancaca sa pot sa imi fac macar fundatia,ca altfel in 12 luni mi se ia inapoi acest pamint,dar cand cei de acolo au vazut ca sunt persoana cu handicap locomotor permanent,mi-au spus ca nu se dau credite la astfel de persoane.Din acea zi sunt disperata,chiar nu stiu ce sa fac...sau ce am de facut...Stiu decat atat ca daca nu voigasi intelegere din partea oamenilor cu suflet,visul meu de a avea ocasa cat de mica de unde sa pot iesi usor din casa,sa fiu si eu utila societatii in vreun fel sau altul ,se va spulbera. Da-mi adresa de mail,sa ma conving,si iti trimit eu banii. |
|
Postat pe: 8 Februarie 2009, ora 12:07
kali a scris''Da-mi adresa de mail,sa ma conving,si iti trimit eu banii.''
kali, acceseaza site-ul ''aparatidrepturile'' si vei vedea documentele care atesta ca ceea ce afirma koka (Bote Corina) este adevarat . aparatidrepturile.piczo.com/strigatdeajutor?cr=6 |
|
Postat pe: 8 Februarie 2009, ora 14:59
Pentru lliviuone : www.dutetare.ro
|
|
Postat pe: 9 Februarie 2009, ora 10:47
Doamna Bote Corina are nevoie de ajutorul nostru pentru a-ºi împlini visul .
Nu doreºte sã îºi construiascã un palat, doreºte doar o micã cãsuþã . Noi, oamenii de bunã credinþã, trebuie sã fim solidari cu un om doborat de greutati si de nedreptãþi. Prin faptele noastre demonstrãm cã suntem buni creºtini ºi cã îndeplinim cu adevãrat cuvãntul lui Dumnezeu scris în Biblie. Dumnezeu vorbeºte specific la acest subiect în Epistola lui Iacov ºi spune: ‘’22Fiþi împlinitori ai Cuvântului, nu numai ascultãtori, înºelându-vã singuri. 23Cãci dacã ascultã cineva Cuvântul, ºi nu-l împlineºte cu fapta, seamãnã cu un om, care îºi priveºte faþa fireascã într-o oglindã; 24ºi, dupã ce s-a privit, pleacã ºi uitã îndatã cum era. 25Dar cine îºi va adânci privirile în legea desãvârºitã, care este legea slobozeniei, ºi va stãrui în ea, nu ca un ascultãtor uituc, ci ca un împlinitor cu fapta, va fi fericit în lucrarea lui. 26Dacã crede cineva cã este religios, ºi nu-ºi înfrâneazã limba, ci îºi înºealã inima, religia unui astfel de om este zadarnicã. 27Religia curatã ºi neîntinatã, înaintea lui Dumnezeu, Tatãl nostru, este sã cercetãm pe orfani ºi pe vãduve în necazurile lor, ºi sã ne pãzim neîntinaþi de lume. ‘’ |
|
Postat pe: 11 Februarie 2009, ora 18:42
Buna :am citit msj tau si doresc sa-ti aduc la cunostinta ca ma numesc BOTE CORINA sunt de loc din DEJ jud CLUJ .Referitor la apelul meu de ajutor tin sa precizez faptul ca acest lucru l-am facut numai si numai din disperarea de a nu pierde unica sansa de a avea o casa .adresa mea de mail daca doreati sa stii mai multe este : bt_crn@yahoo.com.
|
|
Postat pe: 11 Februarie 2009, ora 20:00
Pentru cei care doresc sã ma ajute, pot dona o sumã cât de micã în conturile deschise la Banca Romnânã pentru Dezvoltare , Banca Transilvania, RaiffeisenBank.
RAIFFEISEN BANK NR . CONT BANCAR- BOTE CORINA DOLARI – RO33RZBRR0000060011374213 SWIFT:RZBRROBUXXX NR. CONT BANCAR – BOTE RITA (Sora mea) Banca Transilvania RON - RO41BTRL05201201A98934XX SWIFT - BTRLRO22CJD Banca Românã pentru Dezvoltare EURO - BRDRO60BRDE130SV79217731300 SWIFT - BRDEROBU Cu respect ºi multe mulþumiri , Bote Corina |
|
Fosta membra 9am.ro 975 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Craiova |
Postat pe: 14 Februarie 2009, ora 13:16
De la: koka, la data 2008-11-15 15:22:17nu stiu cum as putea primi ajutor la problema care ma macina de ff multa vreme.Sunt o tinara de 34 de ani,pe linga care viata a trecut,lasind urme adinci in sufletul meu.In urma cu 21 de ani am suferit un groaznic accident de tren un urma caruia mi s-a schimbat viata radical.Eram eleva la un liceu de chimie industriala si doream sa devin farmacista.Nu mi s-a mai implinit aceasta dorint nicicand.Ani care au urmat ,nu au fost altceva decat pins suferinta si iar suferinta.Izolarea mea in casa ,era inevitabila din moment ce locuiam- si inca locuiesc la etajul 2-de unde imi este foarte greu sa cobor,iar pe linga asta nu vrea sa supun pe nimeni unui astfel de efort decat in cazuri de urgenta,cum ar fi mersul la controale medicale.Atrebuit sa astept 21 de ani ca sa imi dea primaria o bucata de pamint sa pot sa-mi construiesc o casa.Am cerut apoape in fiecare an ceva-un apartament la parter ,o casuta sau pamint- ca sa pot sa cobor de la etaj.Deabea anul acesta s-a gasit si pentru mine aceasta bucata de pamint(300mp)Speram sa fac un imprumut la bancaca sa pot sa imi fac macar fundatia,ca altfel in 12 luni mi se ia inapoi acest pamint,dar cand cei de acolo au vazut ca sunt persoana cu handicap locomotor permanent,mi-au spus ca nu se dau credite la astfel de persoane.Din acea zi sunt disperata,chiar nu stiu ce sa fac...sau ce am de facut...Stiu decat atat ca daca nu voigasi intelegere din partea oamenilor cu suflet,visul meu de a avea ocasa cat de mica de unde sa pot iesi usor din casa,sa fiu si eu utila societatii in vreun fel sau altul ,se va spulbera. VEZI DACA E LIBER MINISTRUL DIN VALEA PLANGERII.DAR NU CRED CA E. |
|
Postat pe: 14 Februarie 2009, ora 13:25
ce vrei sa spui cu ministrul din valea plangerii?
|
|
Postat pe: 14 Februarie 2009, ora 13:31
LIZUCAUS,ce vrei sa spui ?de ce nu raspunzi ca esti online?
|
|
Postat pe: 14 Februarie 2009, ora 17:03
ro.wikipedia.org/wiki/Monica_Maria_Iacob-Ridzi
koka , nu vad ce legatura are cazul tau cu Ministrul Tineretului si Sportului, Monica Iacob Ridzi ? Tu ai nevoie de ajutorul oamenilor si de aceea ti-ai postat pe acest forum cazul tau. Lupta pentru drepturile tale, in mod cinstit si legal . ''Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nicio speranta. '' Dale Carnegie |
|
Postat pe: 14 Februarie 2009, ora 17:48
De la: spiridusul_schiop, la data 2009-02-08 14:59:37Pentru lliviuone : www.dutetare.ro Idem pentru Lizucaus (???)Drum Bun!
|
|
tilsor 1415 mesaje Membru din: 2/02/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 15 Februarie 2009, ora 13:02
Draga Corina,sint si consilier local si cunosc legile si modul de acordare a unui teren ptr constructie de locuinte tinerilor.Legea acorda,prin legea 15 si 50 teren tinerilor intre 18 -35 de ani ptr constructie locuinte cu hotarire de consiliu pe termen de 1/an pentru inceperea lucrarilor.In aceasta perioada de timp trebuie sa ceri autorizatia de constructie(dupa ce s-a facut un plan de constr si plan de urbanism) Daca in termen de 1/an nu ai obtinut autorizatia dar este la forurile comp. ptr aprobare,faci o cerere catre cons local si arati acest lucru si ei sint obligati sa-ti mai prelungeasca 1/an hotarirea ptr acel teren.Apoi mai exista o posibilitate ,de a-ti vinde consiliul local acea bucata de teren prin licitatie directa,la un pret foarte mic,specificind situatia in care te afli (adaugind si acte concludente la situatia ta).Consiliul local pe plan local are putere f mare in aplicarea legii,in contextul locului existent.
Voi incerca sa iau contact si cu citeva persoane din zona sa ia contact cu tine si,veti discuta la fata locului. Ma voi si ruga pentru rezolvarea problemelor tale. Dumnezeu sa te binecuvinteze.( ps. lasa si un nr de telefon)
Maranatha
|
|
tilsor 1415 mesaje Membru din: 2/02/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 15 Februarie 2009, ora 13:06
Scuze am vazut si nr telefon.
Maranatha
|
|
Postat pe: 16 Februarie 2009, ora 11:56
D-le tilsor, va multumesc pentru sfaturile pe care i le-ati dat d-nei Bote Corina
(koka). Rog persoanele care au vreo nelamurire cu privire la problema dansei, sa-i adreseze intrebari . Povesti cu talc www.crestinortodox.ro/forumactive/showthread.php?t=4538&page=24 |
|
Postat pe: 16 Februarie 2009, ora 13:48
D-le tirsor,tin sa va multumesc personal pentru sfaturi si interesul ce-l arata-ti in a ma ajuta.Va rog sa ma credeti ca dupa ff multi ani am intrat in "posesia"acestui teren si nu stiu daca as rezista daca prin div situatii,nu mi s-ar prelungi acest contract.Spre surprinderea mea,am gasit intelegere la d-nul Primar,ca pana acum nu s-a miscat un deget in privinta mea.Mi-ati spus multe lucruri noi,legate de acest demers,dar sa trebuiasca sa il licitez,la un momentdat,nu as avea cu ce.Pamintul este situat intr-o zona buna a orasului,si chiar avand eu situatia pe care o am, nu s-ar lua in considerare.Si asa,multa lume se "mira" cum de noi ,niste anonimi,am putut capata acest pamant.Tocmai aceste lucruri m-au adus la disperarea de a face public pe aceste forumuri situatia grea in care ma aflu.Odata dat pamintul acela,si nelucrat la el,din lipsa banilor,nu vad pe nimeni capabil sa imi mai dea o sansa prelungindu-mi acea perioada.Va multumesc oricum,si astept un eventual telefon.Doamne ajuta!
|
|
|
|