back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Am nevoie de ajutor

Pagini: << 1 2 3 4 >> Sari la pagina:

kali13

233 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 8 Martie 2009, ora 20:11

De la: roxanapitis, la data 2009-02-17 16:38:44
De la: kali13, la data 2009-02-08 04:05:38
De la: koka, la data 2008-11-15 15:22:17nu stiu cum as putea primi ajutor la problema care ma macina de ff multa vreme.Sunt o tinara de 34 de ani,pe linga care viata a trecut,lasind urme adinci in sufletul meu.In urma cu 21 de ani am suferit un groaznic accident de tren un urma caruia mi s-a schimbat viata radical.Eram eleva la un liceu de chimie industriala si doream sa devin farmacista.Nu mi s-a mai implinit aceasta dorint nicicand.Ani care au urmat ,nu au fost altceva decat pins suferinta si iar suferinta.Izolarea mea in casa ,era inevitabila din moment ce locuiam- si inca locuiesc la etajul 2-de unde imi este foarte greu sa cobor,iar pe linga asta nu vrea sa supun pe nimeni unui astfel de efort decat in cazuri de urgenta,cum ar fi mersul la controale medicale.Atrebuit sa astept 21 de ani ca sa imi dea primaria o bucata de pamint sa pot sa-mi construiesc o casa.Am cerut apoape in fiecare an ceva-un apartament la parter ,o casuta sau pamint- ca sa pot sa cobor de la etaj.Deabea anul acesta s-a gasit si pentru mine aceasta bucata de pamint(300mp)Speram sa fac un imprumut la bancaca sa pot sa imi fac macar fundatia,ca altfel in 12 luni mi se ia inapoi acest pamint,dar cand cei de acolo au vazut ca sunt persoana cu handicap locomotor permanent,mi-au spus ca nu se dau credite la astfel de persoane.Din acea zi sunt disperata,chiar nu stiu ce sa fac...sau ce am de facut...Stiu decat atat ca daca nu voigasi intelegere din partea oamenilor cu suflet,visul meu de a avea ocasa cat de mica de unde sa pot iesi usor din casa,sa fiu si eu utila societatii in vreun fel sau altul ,se va spulbera.

Da-mi adresa de mail,sa ma conving,si iti trimit eu banii.

Kali, te-ai lamurit. Ai verificat? Da-ne si noua o directie. Nu stim cum sa procedam. Sau glumeai?

"Kali, te-ai lamurit. Ai verificat? Da-ne si noua o directie. Nu stim cum sa procedam. Sau glumeai? "Draga mea,dupa ce te-ai trezit(dupa 4 luni),te-ai facut'remarcata"pe topicul cu tiganii(vezi ca am postat pe "cartile preferate,homosexualii),singura care este in masura sa ia legatura cu mine este Koka...nu tu.Daca iti manifesti elucrubatiile la adresa mea,o sa-i faci rau D-ne Botea.Aici im postezi raspunsuri...nu,pe alte topicuri

super_green_frog

1358 mesaje

Postat pe: 8 Martie 2009, ora 21:54

'Nteles, sa traiti! Fac "orice" numai bine sa iasa! Ma duc chiar si la topicurile indicate de tine daca iti face placere. O fac si pe asta. Acum ca ne-am descretit fruntile, iti urez bun venit la noi. Un gest frumos! Te-ai prins ! Folosesc doua nik-uri!

All Things Grow With Love
super_green_frog

1358 mesaje

Postat pe: 8 Martie 2009, ora 22:00

Inca ceva, ca sa intelegi mai bine modul in care am inteles sa ma implic in a face cunoscut acest topic, poti sa cauti la general topicul Ce se intampla pe forum ? Si acolo m-am contrat cu cate-si cine, dar nu asta e important. Am explicat acolo intelesul demersului meu. O saptamana placuta!

super_green_frog

1358 mesaje

Postat pe: 8 Martie 2009, ora 22:02

Ca sa nu-ti mai zic ca la topicul "Am dreptate sau nu?" tot la general am fost acuzata de excrocherie,ca eu as fi de fapt Koka ! De-ale lumii noastre, deh!

lyly

500 mesaje
Oras: Petrosani

Postat pe: 9 Martie 2009, ora 10:06

De la: spiridusul_schiop, la data 2009-03-08 22:02:35Ca sa nu-ti mai zic ca la topicul "Am dreptate sau nu?" tot la general am fost acuzata de excrocherie,ca eu as fi de fapt Koka ! De-ale lumii noastre, deh!

In data de 2 Martie 2009, ora 09:59 , am postat urmatorul mesaj ;

''Stimati useri ,

D-na Bote Corina (koka) va supus atentiei problema cu care se confrunta, in speranta ca pe acest forum va gasi oameni cu suflet bun care ii va intinde o mana de ajutor.

Eu nu am putut sta indiferenta la problema cu care se confrunta si de aceea am hotarat sa o ajut cu tot ce pot. Personal nu o cunosc pe d-na Bote Corina.

Pentru a-i mediatiza cazul pe mai multe forumuri, am rugat-o sa-mi dovedeasca cu probe legale ca tot ceea ce afirma este adevarat .

D-n Bote Corina a fost de acord cu propunerea mea si mi-a trimis nenumarate documente care atesta ca tot ce afirma este adevarat.

Imediat ce am intrat in posesia documentelor, l-am rugat pe dl Valter Cojman sa le posteze pe site-ul ‘’aparatidrepturile’’ pentru a demonstra oamenilor ca d-na Bote este o persoana cinstita (nu o escroaca ) si de aceea trebuie ajutata.

Eu o ajut pe d-na Bote Corina cu tot ce pot, fara a-i cere nimic in schimb.

Am avertizat-o pe d-na Bote ca pe forumuri va intalini si persoane care ii va aduce jigniri si critici cu privire la problema ei.

Am sfatuit-o sa nu planga si sa raspunda sincer si civilizat persoanelor care ii adreseaza diferite intrebari.

APARATI-VA DREPTURILE SI COMBATETI CORUPTIA

www.aparatidrepturile.piczo.com/?cr=6

aparatidrepturile.piczo.com/paginadestart?cr=6

Strigat de ajutor

aparatidrepturile.piczo.com/strigatdeajutor?cr=6'''

lyly

500 mesaje

Postat pe: 30 Martie 2009, ora 14:28

Pentru a face milostenie, nu avem nevoie de bani, ci de bunãvoinþã!

www.ortodoxiatinerilor.ro/2008/12/imprumuta-pe-dumnezeu/#more-256

''Pentru a face milostenie, nu avem nevoie de bani, ci de bunãvoinþã. Atunci când avem bunãvoinþã, nu conteazã cã suntem sãraci. Iar când ne lipseºte bunãvoinþa, nu ne ajutã cu nimic faptul cã suntem bogaþi. Bogaþii nemilostivi vor primi o pedeapsã mai mare decât sãracii nemilostivi, pentru cã au bani mulþi ºi cu toate acestea, nu îºi înmoaie inima. „Dar ei fac milostenii”, îmi spui tu. Sã ºtii cã dacã mãrimea milosteniei lor nu este dupã mãrimea averii pe care o au, nu vor scãpa de iad. Cu cât sunt mai bogaþi, cu atât sunt mai datori sã-i ajute pe cei sãraci, fãrã sã se teamã cã averea lor se va împuþina.

ªi cu adevãrat, sã ºtiþi cã atunci când facem milostenie, averea noastrã nu se împuþineazã, ci sporeºte. Cheltuim, dar avem mai mulþi bani. Dând milostenie, facem cea mai bunã investiþie. Spre exemplu, eºti comerciant ºi vrei sã-þi vinzi marfa ca sã câºtigi bani? Sã ºtii cã nu este exclus ca marfa ta sã se piardã ºi atunci, nu numai cã nu vei câºtiga, dar vei avea multã pagubã. Sau poate eºti agricultor ºi nãdãjduieºti la o recoltã bogatã? Dar planurile tale pot fi date peste cap de grindinã sau de secetã. Toate cele lumeºti sunt în orice clipã în primejdie de a se pierde. Numai cele pe care le oferim Domnului nu sunt în primejdie nici de a fi furate, nici de a fi distruse, ci ele aduc la timpul potrivit roade ce ochiul n-a vãzut ºi urechea n-a auzit, ºi la inima omului nu s-au suit (1 Cor. 2, 9). Dacã omul care primeºte ceva de la noi ne rãsplãteºte binefacerea, cu atât mai mult va face lucrul acesta Hristos, Care ne rãsplãteºte chiar ºi atunci când nu Îi dãm nimic.

Câtã înþelepciune este cuprinsã în cuvintele lui Solomon: Cel ce are milã de sãrman împrumutã Domnului (Sol. 19, 17)! Iatã ce împrumut nemaivãzut! Dãm cuiva ºi primim înapoi de la altcineva. Mã vei întreba de ce nu a spus Solomon cã cel care dã milostenie sãracului dã lui Dumnezeu, ci cã Îl împrumutã pe Dumnezeu? Ca sã nu crezi cã ceea ce primeºti de la Domnul e un lucru lipsit de o mare importanþã. Dumnezeu ºtie cã suntem lacomi ºi vrem sã dobândim din ce în ce mai multe bunuri. Cel care are bani nu vrea în nici un chip sã împrumute sãracului fãrã sã primeascã o asigurare cã banii îi vor fi daþi înapoi. Aºadar, acestuia nu îi pasã de semenul sãu, ci urmãreºte numai câºtigul. Sãracul nu poate sã punã chezãºie pãmânt sau altceva, pentru cã nu are; nu poate gãsi pe nimeni care sã se punã zãlog pentru el, deoarece nimeni nu are încredere în el. Aºadar, vãzând Dumnezeu pe de o parte cã sãracul este în primejdie din pricina sãrãciei sale, ºi pe de altã parte cã bogatul este în primejdie din pricina lipsei sale de omenie, S-a pus El însuºi chezãºie pentru sãrac dinaintea bogatului. De aceea spune Sfânta Scripturã: Cel ce are milã de sãrman împrumutã Domnului.

(Sfântul Ioan Gurã de Aur - Milostenia) ''

Cocalarus_Maximus

17 mesaje

Postat pe: 30 Martie 2009, ora 18:28

Si eu am nevoie de ajutor !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Cine stie sa imi spuna numerele castigatoare la loto DE SAPTAMANA VIITOARE .
ALEA DE IERI LE STIU SI EU.

P.S.
Accept si donatie de vreo 100K euro pentri achzitionare MERZAN

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 31 Martie 2009, ora 12:47

Bai, asta caruia ii plac manelele,
In topicul asta e vorba de o femeie cu dizabilitati care fare apel catre noi pt. a o ajuta sa-si rezolve o problema; daca pe tine nu te intereseaza problema ei, ar fi trebuit sa ai un minim de decenta si sa nu faci misto; cunosti termenul "decenta"? Ori acest termen este necunoscut in Ferentari, Pantelimon, ori de unde naiba oi fii tu?

lyly

500 mesaje

Postat pe: 31 Martie 2009, ora 14:32

D-na Bote Corina are nevoie de ajutorul nostru .
Nu trebuie sã ne batem joc de oamenii care au probleme de viaþã sau de sãnãtate.
Niciodatã nu se ºtie ce ne rezervã viitorul fiecãruia.
Azi suntem sãnãtoºi ºi avem din ce trãi, dar mâine s-ar putea sã ajungem sãraci ºi bolnavi .
Domnul Hristos ne aºteaptã sã facem binele, sã renaºtem sufleteºte spre a moºteni viaþa veºnicã.
El ne spune cã împarte cu noi toate greutãþile vieþii noastre duhovniceºti, ca înjugat la jugul ei.
„Veniþi la Mine, toþi cei osteniþi ºi împovãraþi ºi Eu vã voi odihni pe toþi. Luaþi jugul Meu asupra voastrã.“
Domnul Iisus Hristos bate neîncetat la uºa inimii noastre ºi ne porunceºte sã ne eliberãm de greutatea pãcatelor (Apoc. 3, 20). „Iatã, stau la uºã ºi bat; de va auzi cineva glasul Meu ºi va deschide uºa, voi intra la el ºi voi cina cu el ºi el cu Mine“.
Numai astfel, urmînd învãþãturilor Mîntuitorului, putem birui ºi moºteni împãrãþia veºnicã (Fac. 4,7). „Cînd faci bine, oare nu-þi este faþa seninã? Iar de nu faci bine, pãcatul bate la uºã ºi cautã sã te tîrascã, dar tu biruieºte-l!“

broscuta_super_verde

1273 mesaje

Postat pe: 31 Martie 2009, ora 16:36

La munca tuciuriule !
PS- pentru MERZAN trebuie insa sa te dedici celei mai vechi meserii din lume dupa suna nik-ul tau ! Baga mare, nu sta cu mainile in san ca te vad zdravan !

Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
Cocalarus_Maximus

17 mesaje

Postat pe: 31 Martie 2009, ora 18:55

Asa o fi domnu' Bradea. Scuze in jenunghi imi cer si rugaciune tie Doamne pentru ast forum.

21goot

103 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 2 Aprilie 2009, ora 21:51

buna imi pare rau pt tine , dar ar mai fi o solutie de ce nu incerci , cec -sau la casa de pensi iti doresc succes .
o seara placuta
multumesc

cristal
vladidec

851 mesaje

Postat pe: 22 Mai 2009, ora 12:27

La 13 ani eleva la liceu ?

Astepti ca OAMENI MARI sa se nasca din partidele politice existente ? Daca nu, acorda-ne 2 minute din viata ta si vezi cum poti schimba totul ! >>www.plr.orgdominus.ro & www.orgdominus.ro
lyly

500 mesaje

Postat pe: 22 Mai 2009, ora 12:40

In albumul meu am postat procesul verbal de constatare al accidentului d-nei Bote Corina (koka), intocmit la data de 18-01-1989 de plt. maj. Tare I si plt. Faur T, ambii din cadrul Postului de militie TF Cluj Napoca. Documentul atesta ca la momentul respectiv, d-na Bote Corina (koka) era eleva la Liceul Industrial Terapia , cls.-a IX-a D.

vladidec

851 mesaje

Postat pe: 22 Mai 2009, ora 19:28

34-21 = 13 CE CALCUL SA FAC....SAU STII ALTA MATEMATICA ?

Astepti ca OAMENI MARI sa se nasca din partidele politice existente ? Daca nu, acorda-ne 2 minute din viata ta si vezi cum poti schimba totul ! >>www.plr.orgdominus.ro & www.orgdominus.ro
lyly

500 mesaje

Postat pe: 23 Mai 2009, ora 09:50

koka a scris '' se pare ca ai foarte multe intrebari,carora nu le prea cunosti raspunsul.una din ele era si cum se poate la 13 ani sa fi elev la un liceu.nicidecum nu aveam 13 ani,fa un calcul simplu...banuiesc ca te-a lamurit lyly.daca numai pentru atat ai cerut acceptul in lista mea de pe mess,nu trebuia sa te deranjezi.sanatate si numai bine ''

Koka, fii tare si lupta pentru a-ti indeplini visul.
Dovezile tale postate pe site-ul ''aparati drepturile'' demonstreaza ca esti o persoana cinstita.
Nu-ti pierde credinta in Dumnezeu si o sa vezi ca intr-o zi visul tau se va implini.

aparatidrepturile.piczo.com/strigatdeajutor?cr=6

Fosta membra 9am.ro

45 mesaje
Oras: Sibiu

Postat pe: 23 Mai 2009, ora 12:48

De la: koka, la data 2008-11-15 15:22:17nu stiu cum as putea primi ajutor la problema care ma macina de ff multa vreme.Sunt o tinara de 34 de ani,pe linga care viata a trecut,lasind urme adinci in sufletul meu.In urma cu 21 de ani am suferit un groaznic accident de tren un urma caruia mi s-a schimbat viata radical.Eram eleva la un liceu de chimie industriala si doream sa devin farmacista.Nu mi s-a mai implinit aceasta dorint nicicand.Ani care au urmat ,nu au fost altceva decat pins suferinta si iar suferinta.Izolarea mea in casa ,era inevitabila din moment ce locuiam- si inca locuiesc la etajul 2-de unde imi este foarte greu sa cobor,iar pe linga asta nu vrea sa supun pe nimeni unui astfel de efort decat in cazuri de urgenta,cum ar fi mersul la controale medicale.Atrebuit sa astept 21 de ani ca sa imi dea primaria o bucata de pamint sa pot sa-mi construiesc o casa.Am cerut apoape in fiecare an ceva-un apartament la parter ,o casuta sau pamint- ca sa pot sa cobor de la etaj.Deabea anul acesta s-a gasit si pentru mine aceasta bucata de pamint(300mp)Speram sa fac un imprumut la bancaca sa pot sa imi fac macar fundatia,ca altfel in 12 luni mi se ia inapoi acest pamint,dar cand cei de acolo au vazut ca sunt persoana cu handicap locomotor permanent,mi-au spus ca nu se dau credite la astfel de persoane.Din acea zi sunt disperata,chiar nu stiu ce sa fac...sau ce am de facut...Stiu decat atat ca daca nu voigasi intelegere din partea oamenilor cu suflet,visul meu de a avea ocasa cat de mica de unde sa pot iesi usor din casa,sa fiu si eu utila societatii in vreun fel sau altul ,se va spulbera.
Eu zic sa iei legatura cu Becali ca el are multi bani ca sa te ajute sa iti iei o casa.Si sa verifice daca tot ceea ce zici tu este adevarat, pt ca sunt asa multi excroci si cu acte.Si noi ne-am dori o casa.Eu zic ca trebuie sa ajute cei ce au posibilitati,nu noi care nu avem o casa.Este corect ca cei care au deja o casa, sa ajute.Dar cei ce nu au o casa, ar trebui sa munceasca pt ei.Sa il ajuti pe om,cu lucruri necesare dar cu bani de cas,daca tu nu o ai.Eu cred ca persoana respectiva are rude.Nu stiu dar mie nu imi plac oamenii care cersesc.,mai ales de la unii care si pt ei traiul este greu.EU CRED CA ESTE EGOISM

Fosta membra 9am.ro

45 mesaje
Oras: Sibiu

Postat pe: 23 Mai 2009, ora 12:53

De la: irina_24ro, la data 2009-05-23 12:48:42
Eu zic sa iei legatura cu Becali ca el are multi bani ca sa te ajute sa iti iei o casa.Si sa verifice daca tot ceea ce zici tu este adevarat, pt ca sunt asa multi excroci si cu acte.Si noi ne-am dori o casa.Eu zic ca trebuie sa ajute cei ce au posibilitati,nu noi care nu avem o casa.Este corect ca cei care au deja o casa, sa ajute.Dar cei ce nu au o casa, ar trebui sa munceasca pt ei.Sa il ajuti pe om,cu lucruri necesare dar cu bani de cas,daca tu nu o ai.Eu cred ca persoana respectiva are rude.Nu stiu dar mie nu imi plac oamenii care cersesc.,mai ales de la unii care si pt ei traiul este greu.EU CRED CA ESTE EGOISM
eU cred ca un om bolnav ar trebui sa se multumeasca ca are ce sa manace unde sa doarma.Sau sa accepte ajutor de la oamenii instariti nu de la oamenii care si pt ei traiul la biserica.Multi cersetori sunt si la biserica care cersesc in numele domnului,si ei sunt sanatosi.Pai domnul vrea sa muncesti,acum nu este cazul tau, poate nu nu am de unde sa stiu pana nu vad persoana.Si oricum ca sa ajuti un om cu o casa trebuie sa ai o stare.Eu sincer nu as avea inima sa accept bani de la oameni care nici ei nu au,si isi rup de la gura sa imi dea mie.Eu cred ca este egoism.Ajutor ceri ce la oameni cu stare, nu de la oameni care nici ei saracii nu au o casa.

lyly

500 mesaje

Postat pe: 23 Mai 2009, ora 16:47

D-na Bote Corina a cerut ajutorul oamenilor de buna credinta si cu suflet mare.
Ar trebui ca, inainte de a intrebuinta cuvinte care dor, sa ne punem in situatia celui aflat in nevoie, sa ne imaginam ce rasunet au aceste cuvinte in mintea si sufletul celui lovit de soarta.
E adevarat ca exista si persoane care, prin diferite mijloace necinstite, incearca sa obtina bani, inseland buna credinta a celor gata oricand sa sara in ajutorul cuiva.
Daca cineva are indoieli cu privire la statutul celui care, in disperare , si-a strigat durerera pe internet, are la dispozitie suficiente mijloace de a verifica veridicitatea celor afirmate de persoana aflata in suferinta .

broscuta_super_verde

1273 mesaje

Postat pe: 23 Mai 2009, ora 21:21

Irina:
Consider ca topicul nu are nimic de a face cu cerceala. A cere ajutor public intr-o privinta nu inseamna a cersi. Trebuie sa fim de acord cu asta fiindca altfel am pangari memoria sau existenta multor oameni de valoare care au apelat public la ajutor pentru a trece o bariera in viata. Nu se cade. Apoi, koka nu ti-a cerut tie sau mie sau unui amarat si asta e clar. A facut publica o problema care ar fi in firea lucrurilor sa se rezolve si orice om normal asa ar aprecia situatia.. Crezi ca e mai firesc sa ne complacem in neputinta noastra si sa o savuram pe a semenilor sau sa facem lucrurile sa se intample?
La vremea cand am citit topicul, eu personal imi propusesem sa o sprijin macar cu suma pentru obtinerea autorizatiilor dar nici la mine lucrurile nu s-au intamplat cum trebuia si avand si eu de trecut niste piedici.Cel putin am incercat sa atrag atentia asupra subiectului dar si acest lucru a fost inteles gresit, dupa cum stim "Calea spre rai e pavata cu bune intenti i!". Am recomandat subiectul prin e-mail Fundatiei Dinu Patriciu care in principal are alte directii de activitate, dar am citit ca se apleaca si asupra unor situatii de ordin social.
In schimb, putem VORBI mult despre carentele societatii noastre, daca nu SE FACE nimic concret.
Koka poate nu spera neaparat bani de la noi, poate spera sa se intample ca unul din useri sa fie arhitect din zona ei care ar fi fost dispus sa o ajute cu documentatia respectiva sa zicem. Putea sa aiba macar norocul asta. Nu a facut rau ca si-a facut publica problema.
Koka, te intreb cu jena si teama daca ai mai facut progrese? A trecut inca un timp. La primaria voastra nu se acorda asa zisele "ajutoare de urgenta" ? La mine pe strada sunt cateva familii de rromi care mereu fac cerere la primarie si li se aproba. Primesc sume destul de importante.

Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
prietenn

12 mesaje
Oras: Suceava

Postat pe: 24 Mai 2009, ora 19:20

Nu stiu in ce stadiu te afli cu lucrarile, am vazut abea acum acest subiect.
Ai scos certificatul de urbanism? Daca ai certificat de urbanism si nu ai rezolvat cu proiectarea, te pot ajuta cu proiectul pentru autorizare constructie, pe care ti-l pot face gratis. Din pacate pot face numai proiectul, nu pot umbla si dupa avizele cerute prin certificatul de urbanism, intre Cluj si Suceava ( locul in care imi desfasor activitatea) fiind o distanta prea mare. Dar pot incerca sa apelez la unul dintre colegii mei din Cluj. De regula fac numai proiecte de instalatii, dar in acest caz o sa fac si partea de arhitectura-structura-rezistenta.
Daca iti pot fi de folos in acest mod, contacteaza-ma pe prietenn@yahoo.com.
Si nu abandona, nu exista situatii fara iesire ci numai situatii in care nu vedem noi iesirea. Dar daca insistam, pana la urma o gasim.

super_green_frog

1358 mesaje

Postat pe: 25 Mai 2009, ora 08:53

super_green_frog

1358 mesaje

Postat pe: 25 Mai 2009, ora 08:54

Din cate stiu, mai are la dispozitie mai putin de o luna. E nevoie de "hei-rup" cu documentatia !

prietenn

12 mesaje

Postat pe: 25 Mai 2009, ora 09:09

documentatia se face in maxim 10 zile, dar trebuie sa am toate actele necesare: certificatul de urbanism, plan incadrare in zona, plan de situatie si o tema cu ceea ce vrea sa construiasca + ceva date privind utilitatile zonei

prietenn

12 mesaje

Postat pe: 25 Mai 2009, ora 16:01

Koka, ia legatura cu mine prin mail prietenn@yahoo.com, sa vedem ce e de facut. Timpul preseaza si poate te pot ajuta

broscuta_super_verde

1273 mesaje

Postat pe: 26 Mai 2009, ora 21:25

Se pare ca nu mai exista user-ul koka. Am incercat sa-i dau un mesaj privat. Si-a sters contul.

lyly

500 mesaje

Postat pe: 27 Mai 2009, ora 17:09

De la: balarie, la data 2009-05-26 21:25:54Se pare ca nu mai exista user-ul koka. Am incercat sa-i dau un mesaj privat. Si-a sters contul.

Toate visele noastre pot deveni realitate daca avem curajul de a le urma.(Walt Disney)

Dumnezeu nu a uitat-o pe d-na Bote Corina.
Dupa nopti nedormite, framantari si multe lacrimi varsate, visul d-nei Bote s-a realizat .
O firma de constructii, din orasul Cluj, o va ajuta pe doamna Bote la construirea casei.

Fosta membra 9am.ro

5013 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 27 Mai 2009, ora 17:25

De la: lyly, la data 2009-05-27 17:09:24
De la: balarie, la data 2009-05-26 21:25:54Se pare ca nu mai exista user-ul koka. Am incercat sa-i dau un mesaj privat. Si-a sters contul.

Toate visele noastre pot deveni realitate daca avem curajul de a le urma.(Walt Disney)

Dumnezeu nu a uitat-o pe d-na Bote Corina.
Dupa nopti nedormite, framantari si multe lacrimi varsate, visul d-nei Bote s-a realizat .
O firma de constructii, din orasul Cluj, o va ajuta pe doamna Bote la construirea casei.

nu mai are nevoie....

prietenn

12 mesaje

Postat pe: 28 Mai 2009, ora 08:37

Ma bucur ca s-a rezolvat cel putin o parte din problema. Si ii doresc sa fie invingatoare in cursa cu obstacole pe care, sunt sigur, o va duce pana la capat.

De un singur lucru imi pare rau. Nu trebuia sa-si stearga contul. Mai are prieteni care vor sa stie cum decurge cursa si sa o ajute sa treaca peste unele obstacole inerente.

Oricum ar fi, sunt alaturi de Koka si ii doresc succes. Imi mentin oferta de a o ajuta cu orice documentatie de proiectare are nevoie. Datorita distantei nu pot face mai mult.

Inca o data, Koka, succes deplin si, te rog, revin-o pe forum. De data asta ca invingator. Prietenii te pot sprijini si la succes, nu numai la necaz.

broscuta_super_verde

1273 mesaje

Postat pe: 28 Mai 2009, ora 15:12

I can't win if I don't play. Anything is possible.

Pagini: << 1 2 3 4 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului am nevoie de ajutor
Mergi la: