back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Realitatea politica inseamna realitatea sociala

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 7 Noiembrie 2008, ora 15:29

Astazi am fost la Mega Image, de unde am luat spaghetti cuttura 3 minutti de la etaj si am coborat din lift, impreuna cu un domn in varsta dar deosebit de educat. Caruia i-am dat voie sa iasa inaintea mea, din lift.
Iar eu am coborat sa imi cumpar si un croissant cu ciocolata.(ultimele 2 simple, din fata mea, tocmai fusesera luate).
Cu toate acestea: in fata casei, am fost lasata sa achit inainte; de chiar domnul caruia ii cedasem locul, afara din lift. I-am multumit si l-am asigurat ca nu am de achitat decat aceste 2 lucruri, apoi m-am intors catre dansul, dandu-I binete. Evident, mi-a placut in mod deosebit ca ne-am despartit noi, ca prieteni. (si ca amandoi depusesem eforturi egale, sa devenim prieteni).
Ajunsa in schimb la (..), am fost luata prea tare de proastele de angajate, care mi-au reprosat mie, o falsa impolitete datorata nerabdarii mele-cateodata uluitoare, dar depasita de calmul meu in exprimare, si de coerenta desi rapiditatea mea foarte mare in gandire, care ma fac sa nu fiu nevrotica, dar numai grabita.
Cand s-au prins ca sunt incoltite, au luat-o de la “Ana si Caiafa’ al relatiei noastre ‘profesionale’, exact cum am citit eu, in cartea despre psihologia femeilor.
..bine insa ca o am pe doamna Vio, de care ma leaga o afectiune reala.(chiar daca si eu sunt femeie).
Le-am povestit despre barbatul frumos pe care il vazusem chiar ieri, in parcarea din fata Guvernului. Si care ma facuse sa imi fie rusine.
Si despre faptul real ca rusul a carei sala de fitness o frecventasem, timp de 1 an si mai bine: nu imi permisese sa merg la sala la el ca sa ma fac bine. Decat o data pe saptamana, cu comentarii profunde din partea angajatilor lui de la sala. Impreuna cu cele din atmosfera din familia parintilor. Ceea ce nu imi permisese, desigur, sa ma fac bine.
Iar acum, Power-Plate-ul, atmosfera prea calda din ultima luna si jumatate si bazinul de innot de la Novotel pe Calea Victoriei, mi-au permis sa ma fac, dupa atatia ani de asteptare: in sfarsit foarte bine.
..in sfarsit, ajunsa in statia de masina, in drumul meu catre usa, am fost impinsa violent de o batrana, care dorea sa imi ia locul din fata. In sfarsit, mi-a luat si locul care era liber, pe scaun. Iar eu, politicoasa, nu am zis chiar nimic si, stand in picioare, m-am intors incercand sa ma sprijin putin de acest scaun.
Evident, a sarit imediat cu gura, la mine. Si atunci i-am replicat: ‘Doamna, eu nu m-am luat de dumneavoastra cand m-ati impins ca sa imi luati locul, in statie. Va rog sa nu mai fiti egoista. Punct.’
Alaturi de ea, o tanara doamna imbracata in negru mi-a oferit locul ei de pe scaun.lnsa mie, deja mi se facuse scarba de baba. La fel ca si de toti batranii care ma privisera atent, in timpul discutiei, dorind sa aiba prilejul sa imi faca educatie publica’.
Atat de scarba imi este, insa, de tara asta de analfabeti si de mosi imbecili si tineri prea-egoisti, incat m-am asezat pe un scaun si am spus in gura mare: mama voastra de mosi si de babe cu drept de vot, in natia asta de tarani si tigani imbecili(chiar la nivelul Guvernului tarii!!), cu medici si cu profesori care au tupeul sa ceara sa li se mareasca salariile.
Cu toate acestea, spuneti ca stiti voi pe cine sa votati si va dati chiar in petec: ei bine, se pare ca nu aveti capacitatea mentala sa intelegeti: totul pleaca intr-adevar de la oameni, iar cetatenii tarii acesteia (la fel ca si aceia din Guvern pe care i-au ales fiindca le seamana): sufera de o permanenta si invincibila boala denumita ”egoismul izvorat foarte mult, din prostie’. Punct.
Si-atunci, de ce mai aveti tupeul sa spuneti ca vreti o schimbare majora, in tara? Ii votati pe ei toti(pe oricine), numai pentru ca eu nu imi pierd vremea sa va mint, de pe liste.
Asadar: daca vreti sa va fie prea bine, strangeti din dintii vostri prea ruginiti sau mancati de coruptie si faceti exact ca si mine: nu mai votati pe nimeni, in afara de mine, Amy! Punct.

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 15 Noiembrie 2008, ora 11:41

ROMANIA ESTE PE MINA BANDITILOR DIN FOSTA SI ACTUALA SECURITATE-uitativa la Basescu cite fete are ! Stolojan este moartea intruchipata si vrea prim ministru ,sa mai fure si el ca nu-i ajunge pensia

Fosta membra 9am.ro

172 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 14 Mai 2009, ora 17:20

PLANETA (BÃSESCU) LA CONTROL... (Romeo Tarhon, NATIUNEA) Dupã câteva averse intempestive de guvernare precpitatã cu descãrcãri sociale ºi ploi abundente de ordonanþe ºi legi de modificarea a legilor rãsmodificate, de vijelii cu vitejii de îngheþãri ale veniturilor ºi cu crivãþ pseudoantibirocratic, de rafale forfetare ºi spulberãri de firme ºi aºa infirme, ºi dupã isteria arestãrilor epocale (!) – un fel de tuse mãgãreascã (ºi junghi...) de ofticã ºi orgoliu a aparatului respirator-transpirator intern al ...internelor ºi justiþiei, iatã, vremea ºi vremurile politice s-au mai limpezit, pesedeaua ºi pedele(º)ul s-au mai rãzbunat, resemnat ºi calmat iar în þarã înfloresc câmpiile, ceru-i ca oglindaaa(!), preºedintele parcã a intrat în repaus vocal, foniatric ºi mediatic...Liniºtea dinaintea furtunii, o furtunã într-un pahar cu apã... De ploaie... Nici de Paºte nu a fost atâta liniºte în ospiciul politic românesc unde psihiatrii stau în cãmaºã de forþã ºi sunt supravegheaþi în saloane ºi pavilioane izolate iar nebunii sunt liberi, în halate imaculate, prescriu reþete pentru crizã ºi se joacã de-a doctorii cu sãnãtatea mentalã a unei naþiuni de pacienþi abandonaþi, sãraci, manipulaþi, prostiþi ºi prosternaþi, prost trataþi, abuzaþi, disperaþi... O crizã generalizatã în liniºtea înºelãtoare de dinaintea alegerilor europarlamentare ºi cotrocezidenþiale. E mai cald ºi au ieºit oamenii la iarbã, la halbã, la botezurile, cununiile, parastasurile, pomenile ºi pomenirile electorale unde politicienii oferã generoºi gogoºi, circ ºi (des)cântece de ducã sau apucã..., a început sezonul cãlãtoriilor ºi promenadelor traseiºtilor în interes de campanie, în þarã la þarã, la munte ºi la mare în orice-mprejurare(!)...Se benchetuieºte, se grãtãreºte(!), se (ne)cinsteºte, se ciocneºte, se primeºte...Se emite, se trimite, se promite, se permite, se comite...Se minte cuminte, naþional, tradiþional ºi (i)raþional, fãrã jenã, fãrã genã...Scribiºoroii ºi mercenãraºii trusturilor de presã preseazã ºi presteazã precum marii meºteri mari, calfe ºi zidari (!) ...Meºteresc, demoleazã, demitizeazã, desfiinþeazã, re-zidesc ºi tencuiesc noi faþade, noi edificii ºi monumente de minciunã ºi propagandã, la comandã, dupã voia ºi nevoia mogulilor care iar au fraternizat împotriva Bãsescului – marea lor ameninþare, duºmanul de dodii ºi zodii pe care nu îl iartã pentru cã nu s-a lãsat suspendat-demis ca lecþie de corecþie, de forþã ºi putere atotmogulicã. Au pierdut ei o luptã dar nu ºi rãzboiul care vine, vine, vine(!) la toamnã...De ce oare, precum mioara înainte de baladã (sau tãiere) de o vreme încoace, preºedintele tace (exact ce nu îi place) dupã ce ºi-a eclipsat(!) satelitul artificial guvernamental (pãmântiu ºi bocciu...) ºi ca o adevãratã planetã-tatã(!) în jurul cãreia trebuie sã se învârte toate, de la asteroizii centurii Geoanã pânã la lunile din jurul supernovei Patriciu, ca ºi râul, ramul, tot ce miºcã-n þara asta(!), dar ºi dincolo de Prut, de Jiu ºi Trotuºi (!), totuºi..., trebuie sã graviteze dupã el, Bãsesculosul?!...Sã nu uitãm, proletari din toate þãrile (uimiþi-vã!), trecem printr-o severã crizã economico-financiarã, cea mai originalã ºi geni(t)alã inventatã dupã izbucnirea unei îndelungate ºi devastatoare crize morale în lume ºi mai ales între Carpaþi, la poale de munte(!)... Un colaps financiar trece, se rezolvã cumva în câþiva ani. Un colaps moral abia dacã trece dupã trei generaþii, cu mãsuri draconice, cu oameni noi ºi cu legi noi. Dacã acolo, sus, în sferele cereºti de pe pãmânt(!) au decis „zeii” atotputernici sã ia planeta la control ºi sã hotãrascã schimbarea ºi o altfel de miºcare de rotaþie ºi revoluþie în sistemul planetar, atunci va fi întocmai ºi nu se vor putea împotrivi nici pãmântu`, nici Vântu, Voiculescu, Bãsescu, Talpeº, Patriciu sau...alt serviciu, cum nici electoratul a cãrui conºtiinþã este sus-pusã dar supusã permanent sugestiei colective, prelucrãrii ºi inducþiei în masã...Întreaga omenire se aflã de câteva luni (de zile!) în rãzboi, ºi nimeni nu ºtie, în cel mai modern rãzboi mondial, unul imperceptibil, psihotronic, imprevizibil. Nu ºtim dacã va mai urma ºi un rãzboi mondial religios, armaghedonic, apocaliptic... Un neaºteptat P.S.: Aflu acum, duminicã, din media cea de toate ºtirile, la cald, faptul cã, aflat la Sâmbra Oilor în Maramureº, la o baie de ...ovine, deranjarisit de sâcâiala unui scrib (cam) fãrã „jenã-genã”, Bãsescul nostru cel de toate surprizele a luat în coarne jurnaliºtii: „De ce politizaþi tot? Aºa v-a cerut Vântu?”

111dinu

1317 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 7 Octombrie 2009, ora 15:52

Xulescu este membru din 1970 !? Nu meritã atenþie.

Nici clãtita cu brânzã nu se diferenþiazã de celelalte clãtite politice. Gãoaza este un desert prezidenþial. "Daltonistul de urechi" aude în "blondã" ºi negru. Cine se scoalã "prea" de dimineaþã, rãmâne cu "noaptea în cap".
adyhd1969

773 mesaje
Postat pe: 3 Martie 2010, ora 09:02

www.variantacojocaru.ro scoate tabelul , aduna semnaturi de la vecinii tai , apoi trimite lista cu semnaturi la OTV urmareste in fiecare dupaamiaza OTV daca NOI nu ne SALVAM NIMENI NU O VA FACE

Raporteaza abuz de limbaj
adyhd1969

773 mesaje
Postat pe: 3 Martie 2010, ora 09:13

www.variantacojocaru.ro scoate tabelul , aduna semnaturi de la vecinii tai , apoi trimite lista cu semnaturi la OTV urmareste in fiecare dupaamiaza OTV daca NOI nu ne SALVAM NIMENI NU O VA FACE

Raporteaza abuz de limbaj
| Varianta pentru tiparire a topicului REALITATEA POLITICA INSEAMNA REALITATEA SOCIALA
Mergi la: