Login · Inregistrare
Acceseaza wall-street.ro/sati pentru a vedea Topul Siteurilor din Romania.

back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Realitatea politica inseamna realitatea sociala

necunoscut
1 mesaj
Postat pe: 7 Noiembrie 2008, ora 15:29

Astazi am fost la Mega Image, de unde am luat spaghetti cuttura 3 minutti de la etaj si am coborat din lift, impreuna cu un domn in varsta dar deosebit de educat. Caruia i-am dat voie sa iasa inaintea mea, din lift.
Iar eu am coborat sa imi cumpar si un croissant cu ciocolata.(ultimele 2 simple, din fata mea, tocmai fusesera luate).
Cu toate acestea: in fata casei, am fost lasata sa achit inainte; de chiar domnul caruia ii cedasem locul, afara din lift. I-am multumit si l-am asigurat ca nu am de achitat decat aceste 2 lucruri, apoi m-am intors catre dansul, dandu-I binete. Evident, mi-a placut in mod deosebit ca ne-am despartit noi, ca prieteni. (si ca amandoi depusesem eforturi egale, sa devenim prieteni).
Ajunsa in schimb la (..), am fost luata prea tare de proastele de angajate, care mi-au reprosat mie, o falsa impolitete datorata nerabdarii mele-cateodata uluitoare, dar depasita de calmul meu in exprimare, si de coerenta desi rapiditatea mea foarte mare in gandire, care ma fac sa nu fiu nevrotica, dar numai grabita.
Cand s-au prins ca sunt incoltite, au luat-o de la “Ana si Caiafa’ al relatiei noastre ‘profesionale’, exact cum am citit eu, in cartea despre psihologia femeilor.
..bine insa ca o am pe doamna Vio, de care ma leaga o afectiune reala.(chiar daca si eu sunt femeie).
Le-am povestit despre barbatul frumos pe care il vazusem chiar ieri, in parcarea din fata Guvernului. Si care ma facuse sa imi fie rusine.
Si despre faptul real ca rusul a carei sala de fitness o frecventasem, timp de 1 an si mai bine: nu imi permisese sa merg la sala la el ca sa ma fac bine. Decat o data pe saptamana, cu comentarii profunde din partea angajatilor lui de la sala. Impreuna cu cele din atmosfera din familia parintilor. Ceea ce nu imi permisese, desigur, sa ma fac bine.
Iar acum, Power-Plate-ul, atmosfera prea calda din ultima luna si jumatate si bazinul de innot de la Novotel pe Calea Victoriei, mi-au permis sa ma fac, dupa atatia ani de asteptare: in sfarsit foarte bine.
..in sfarsit, ajunsa in statia de masina, in drumul meu catre usa, am fost impinsa violent de o batrana, care dorea sa imi ia locul din fata. In sfarsit, mi-a luat si locul care era liber, pe scaun. Iar eu, politicoasa, nu am zis chiar nimic si, stand in picioare, m-am intors incercand sa ma sprijin putin de acest scaun.
Evident, a sarit imediat cu gura, la mine. Si atunci i-am replicat: ‘Doamna, eu nu m-am luat de dumneavoastra cand m-ati impins ca sa imi luati locul, in statie. Va rog sa nu mai fiti egoista. Punct.’
Alaturi de ea, o tanara doamna imbracata in negru mi-a oferit locul ei de pe scaun.lnsa mie, deja mi se facuse scarba de baba. La fel ca si de toti batranii care ma privisera atent, in timpul discutiei, dorind sa aiba prilejul sa imi faca educatie publica’.
Atat de scarba imi este, insa, de tara asta de analfabeti si de mosi imbecili si tineri prea-egoisti, incat m-am asezat pe un scaun si am spus in gura mare: mama voastra de mosi si de babe cu drept de vot, in natia asta de tarani si tigani imbecili(chiar la nivelul Guvernului tarii!!), cu medici si cu profesori care au tupeul sa ceara sa li se mareasca salariile.
Cu toate acestea, spuneti ca stiti voi pe cine sa votati si va dati chiar in petec: ei bine, se pare ca nu aveti capacitatea mentala sa intelegeti: totul pleaca intr-adevar de la oameni, iar cetatenii tarii acesteia (la fel ca si aceia din Guvern pe care i-au ales fiindca le seamana): sufera de o permanenta si invincibila boala denumita ”egoismul izvorat foarte mult, din prostie’. Punct.
Si-atunci, de ce mai aveti tupeul sa spuneti ca vreti o schimbare majora, in tara? Ii votati pe ei toti(pe oricine), numai pentru ca eu nu imi pierd vremea sa va mint, de pe liste.
Asadar: daca vreti sa va fie prea bine, strangeti din dintii vostri prea ruginiti sau mancati de coruptie si faceti exact ca si mine: nu mai votati pe nimeni, in afara de mine, Amy! Punct.

necunoscut
1 mesaj
Postat pe: 15 Noiembrie 2008, ora 11:41

ROMANIA ESTE PE MINA BANDITILOR DIN FOSTA SI ACTUALA SECURITATE-uitativa la Basescu cite fete are ! Stolojan este moartea intruchipata si vrea prim ministru ,sa mai fure si el ca nu-i ajunge pensia

Fosta membra 9am.ro
Avatarul lui Fosta membra 9am.ro
172 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 14 Mai 2009, ora 17:20

PLANETA (BĂSESCU) LA CONTROL... (Romeo Tarhon, NATIUNEA) După câteva averse intempestive de guvernare precpitată cu descărcări sociale și ploi abundente de ordonanțe și legi de modificarea a legilor răsmodificate, de vijelii cu vitejii de înghețări ale veniturilor și cu crivăț pseudoantibirocratic, de rafale forfetare și spulberări de firme și așa infirme, și după isteria arestărilor epocale (!) – un fel de tuse măgărească (și junghi...) de oftică și orgoliu a aparatului respirator-transpirator intern al ...internelor și justiției, iată, vremea și vremurile politice s-au mai limpezit, pesedeaua și pedele(ș)ul s-au mai răzbunat, resemnat și calmat iar în țară înfloresc câmpiile, ceru-i ca oglindaaa(!), președintele parcă a intrat în repaus vocal, foniatric și mediatic...Liniștea dinaintea furtunii, o furtună într-un pahar cu apă... De ploaie... Nici de Paște nu a fost atâta liniște în ospiciul politic românesc unde psihiatrii stau în cămașă de forță și sunt supravegheați în saloane și pavilioane izolate iar nebunii sunt liberi, în halate imaculate, prescriu rețete pentru criză și se joacă de-a doctorii cu sănătatea mentală a unei națiuni de pacienți abandonați, săraci, manipulați, prostiți și prosternați, prost tratați, abuzați, disperați... O criză generalizată în liniștea înșelătoare de dinaintea alegerilor europarlamentare și cotrocezidențiale. E mai cald și au ieșit oamenii la iarbă, la halbă, la botezurile, cununiile, parastasurile, pomenile și pomenirile electorale unde politicienii oferă generoși gogoși, circ și (des)cântece de ducă sau apucă..., a început sezonul călătoriilor și promenadelor traseiștilor în interes de campanie, în țară la țară, la munte și la mare în orice-mprejurare(!)...Se benchetuiește, se grătărește(!), se (ne)cinstește, se ciocnește, se primește...Se emite, se trimite, se promite, se permite, se comite...Se minte cuminte, național, tradițional și (i)rațional, fără jenă, fără genă...Scribișoroii și mercenărașii trusturilor de presă presează și prestează precum marii meșteri mari, calfe și zidari (!) ...Meșteresc, demolează, demitizează, desființează, re-zidesc și tencuiesc noi fațade, noi edificii și monumente de minciună și propagandă, la comandă, după voia și nevoia mogulilor care iar au fraternizat împotriva Băsescului – marea lor amenințare, dușmanul de dodii și zodii pe care nu îl iartă pentru că nu s-a lăsat suspendat-demis ca lecție de corecție, de forță și putere atotmogulică. Au pierdut ei o luptă dar nu și războiul care vine, vine, vine(!) la toamnă...De ce oare, precum mioara înainte de baladă (sau tăiere) de o vreme încoace, președintele tace (exact ce nu îi place) după ce și-a eclipsat(!) satelitul artificial guvernamental (pământiu și bocciu...) și ca o adevărată planetă-tată(!) în jurul căreia trebuie să se învârte toate, de la asteroizii centurii Geoană până la lunile din jurul supernovei Patriciu, ca și râul, ramul, tot ce mișcă-n țara asta(!), dar și dincolo de Prut, de Jiu și Trotuși (!), totuși..., trebuie să graviteze după el, Băsesculosul?!...Să nu uităm, proletari din toate țările (uimiți-vă!), trecem printr-o severă criză economico-financiară, cea mai originală și geni(t)ală inventată după izbucnirea unei îndelungate și devastatoare crize morale în lume și mai ales între Carpați, la poale de munte(!)... Un colaps financiar trece, se rezolvă cumva în câțiva ani. Un colaps moral abia dacă trece după trei generații, cu măsuri draconice, cu oameni noi și cu legi noi. Dacă acolo, sus, în sferele cerești de pe pământ(!) au decis „zeii” atotputernici să ia planeta la control și să hotărască schimbarea și o altfel de mișcare de rotație și revoluție în sistemul planetar, atunci va fi întocmai și nu se vor putea împotrivi nici pământu`, nici Vântu, Voiculescu, Băsescu, Talpeș, Patriciu sau...alt serviciu, cum nici electoratul a cărui conștiință este sus-pusă dar supusă permanent sugestiei colective, prelucrării și inducției în masă...Întreaga omenire se află de câteva luni (de zile!) în război, și nimeni nu știe, în cel mai modern război mondial, unul imperceptibil, psihotronic, imprevizibil. Nu știm dacă va mai urma și un război mondial religios, armaghedonic, apocaliptic... Un neașteptat P.S.: Aflu acum, duminică, din media cea de toate știrile, la cald, faptul că, aflat la Sâmbra Oilor în Maramureș, la o baie de ...ovine, deranjarisit de sâcâiala unui scrib (cam) făr㠄jenă-genă”, Băsescul nostru cel de toate surprizele a luat în coarne jurnaliștii: „De ce politizați tot? Așa v-a cerut Vântu?”

111dinu
1309 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 7 Octombrie 2009, ora 15:52

Xulescu este membru din 1970 !? Nu merită atenție.

Nici clătita cu brânză nu se diferențiază de celelalte clătite politice. Găoaza este un desert prezidențial. "Daltonistul de urechi" aude în "blondă" și negru. Cine se scoală "prea" de dimineață, rămâne cu "noaptea în cap".
adyhd1969
769 mesaje
Postat pe: 3 Martie 2010, ora 09:02

www.variantacojocaru.ro scoate tabelul , aduna semnaturi de la vecinii tai , apoi trimite lista cu semnaturi la OTV urmareste in fiecare dupaamiaza OTV daca NOI nu ne SALVAM NIMENI NU O VA FACE

Raporteaza abuz de limbaj
adyhd1969
769 mesaje
Postat pe: 3 Martie 2010, ora 09:13

www.variantacojocaru.ro scoate tabelul , aduna semnaturi de la vecinii tai , apoi trimite lista cu semnaturi la OTV urmareste in fiecare dupaamiaza OTV daca NOI nu ne SALVAM NIMENI NU O VA FACE

Raporteaza abuz de limbaj

Mergi la: