back to top ∧

Info
x
info
 
 
OK


 
Info
x
info
 
 
 


Conceperea copiilor cu sexul dorit

 


 
Pagini: 1 2 3 4 5 >> Sari la pagina:
 
Fosta membra 9am.ro

9 mesaje
Membru din: 25/07/2008
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 26 Iulie 2008, ora 19:28

Multe cupluri sunt framantate de ideia de a concepe copii cu sexul dorit,baiat sau fata si,in acest scop,incearca tot felul de retete,una mai fantezista decat alta,dar toate fara rezultate sigure.Si asta ptca nu se cunoaste faptul ca sexul uman are ca fundament starea psihica a femeii,iar aceasta este determinata numai de catre barbat,prin manifestarile sale imediat inaintea si in timpul actului sexual fecundant.Detalii,in aceasta privinta,se pot afla prin Google cautand 'solutia problemelor prodanciu"


necunoscut

1 mesaj
Membru din: 1/01/1970
Postat pe: 27 Iulie 2008, ora 23:10

hai sa va lamuresc eu un pic la cei 24 de anisori ai mei cum sta treaba cu sexu asta la copiiiiii ..
asa ca ,daca ai vreo 34-35 de ani etc (ma rog a fost un ex) nu mai fi nervos pe biata nevasta ca nu e ea de vina ci TU esti de vina ca ti-a nascut al 2-lea copil tot fata , pt ca : Biata Nevasta-ta (in general femeile) au un cromozom " cromozomul X'' .. si Misterul adica (barbatul ) are 2 XY (acesta poate sa fie si x sau Y) . Daca Cromozomy sunt XX atunci o sa ai fetita daca o sa fie XY o sa ai baiat ... asa ca Barbatul da sexul la un copil... asa ca nu mai incercati pozitii Kamasutra (astea sa le faceti de placere ) sau tot felul de medicamente.. etc.. ca riscati sa nu mai faceti copii (pt doamne)
Si inca ceva .. acum nu ca va tin parte sa fie clar : dar femeia trebuie respectata numai pt cele 9 luni care poarta o sarcina,si nasterea ... daca nu iti respecti femeia ..... inseamna ca nu iti respecti mama pt ca si ea a fost gravida cu tine..

sa nu vi se urce la cap acum

nu sunt insurat

i`m available !!!


badescu_maricica

6 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Postat pe: 2 August 2008, ora 21:43

sincer nu prea ma pricep cum e cu cromozomii astia :) am lipsit cand s-a predat lectia asta..cu atat mai putin stiam ca barbatul este cel care delimiteaza sexul copilului..serios...
insa ai mare dreptate draga Cristi: femeia trebuie respectata in primul rand ptr faptul ca mai inainte de toate este mama...si nu e deloc usor sa porti in pantece 9 luni un copil iar mai apoi sa ii d-ai viata si mai apoi mamele stiu cu siguranta ce urmeaza :)
Vb din propria experienta si nu o spun ca sa ma vait sau mai stiu eu ce, o spun pur si simplu sa se inteleaga ca FEMEIA mai inainte de toate este de 10 ORI FEMEIE in viatza de zi cu zi...fara nici o aluzie la partea masculina, insa o femeie poate duce greul mai cu succes decat un barbat. Acest lucru este demonstrat desigur, insa noi ca femei o simtim si o vedem zi de zi...
Insa repet fara nici o aluzie rautacioasa in privinta barbatilor...toata stima si respectul si ptr ei :)


contact9_2

10 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Postat pe: 4 August 2008, ora 14:53



iulidan2

156 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: Constanta

Postat pe: 5 August 2008, ora 09:52

corect, o femeie are alte mijloace de a duce "greul"
eu cred ca nu ar trebui sa ne jucam de-a Dumnezeu, lasati natura sa-si urmeze cursul; cui ar fi de folos sa aiba sexul dorit, dar sa nu fie sanatos ?


covaci_adinamioara

3 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: Tg Jiu

Postat pe: 7 August 2008, ora 12:34

Ma surprinde ca nici acum,cu atata informatie la dispozitie oamenii nu stiu ca sexul copilului e determinat strict de barbat,ai carui spermatozoizi contin,asa cum arata mai sus-corect- cineva cei doi cromozomi,respectiv X si Y.Ovulul femeii contine si el cei doi crz.dar X si X.Deci din partea femeii copilul primeste un cromozom X...ei,bine acu'e acu':daca ovulul se intalneste cu un spermatozoid care ii cedeaza un crz.X atunci copilul va avea sexul feminin(XX) iar daca ii va ceda un Y atunci va fi baiat(XY).O metoda nesigura dar de luat in calcul pentru a determina sexul copilului ar fi ca femeia sa-si descopere momentul exact al ovulatiei.In functie de acesta va stabili contactul fecundant...se pare ca daca ovulatia se produce mai aproape de momentul fecundant,va fi baiat,mai departe de acest moment,fata.Acest lucru s-ar explica prin aceea ca spermatozoizii desi traiesc pana la 72 de ore in caile genitale feminine,cei mai vivace sunt cei care mor primii si sunt totodata cei care ar ceda Y-ul.Cei care traiesc mai mult sunt cei'de pa urma'si ar fi cei care ar dona X-ul.Metoda nu este verificata stiintific dar ar fi de luat in calcul...


necunoscut

1 mesaj
Membru din: 1/01/1970
Postat pe: 7 August 2008, ora 15:43

Intr-adevar barbatul decide involuntar, ar trebui sa stie acest lucru si aceia care se uita urat ca sotia nu i-a nascut ce vroia muschiul lui. Oamenii vor putea decide ce sex sa aiba copilul, ce aptitudini, ce ochi sa aiba. pe o parte e bine sa stii copilul tau va fi un artist sau un afacerist, dar unde e placerea de a descoperi in el zi de zi noi lucruri minunate, noi afinitati. Sa descoperi ce culoare au ochii lui. Mi-e teama ca vor iesi numai blonzi cu ochi albastri. Sau toti vor dori baieti. In fine, sunt pt libertatea de a alege.


love88

5 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Postat pe: 16 August 2008, ora 08:40



xzibit_the_one

32 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: Roman

Postat pe: 16 August 2008, ora 11:32

dar poti face intr-un fel ... nu prea stiu cum sa ma exprim ... sa dai cromozomul Y ? sau asta ... cum i se scoala P**ii si trimite care cromozom vrea .... sau sunt anumite dati cand se transmite cromozomul X si alte dati cand se transmite cromozomul Y ?


maria_alina2304

12 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: Oradea

Postat pe: 16 August 2008, ora 12:08

cromozonul xy este mai rapid decat cromozonul xx.Asa ca nu poti hotara ce sa ai fetita sau baiat.deci concluzia este ca fetele se fac mai greu dar depinde cunosc cupluri care au numai fete.


adriandobrin

1 mesaj
Membru din: 30/11/-0001
Postat pe: 16 August 2008, ora 12:43

"cromozonul xy este mai rapid decat cromozonul xx.Asa ca nu poti hotara ce sa ai fetita sau baiat.deci concluzia este ca fetele se fac mai greu dar depinde cunosc cupluri care au numai fete"

Asta e .. foarte tare.

In primul rand - nu exista "cromozom xx sau xy". Exista cromozom X SAU Y. Si spermatozoidul nu are si x si y - ci numai unul - x SAU y. La fel si ovulul , care are invariabil x. Asta pt ca celulele respective nu sunt diploide ca toate celelalte, sunt rezultatul meiozei si nu al mitozei. Au numai jumatate din nr. de cromozomi. Si din astia, X sau Y, au doar unul.
Cand mai faceti apel la "multitudinea de informatie" faceti bine si informati-va inainte. Voi insiva.


necunoscut

1 mesaj
Membru din: 1/01/1970
Postat pe: 16 August 2008, ora 14:17

Sincer, ar fi super frumos sa ai 3 fete, iar daca nu, 3 baieti. Sau toti 6. Imaginati-va sentimentul ce misuna prin stomac cu jumatate de ora inainte de a pleca de la munca, stiind ce te asteapta acasa. Cate scurtaturi cautati pe harta sa ajungeti mai repede? Copiii sunt copii si trebuiesc iubiti indiferent de sex sau istetime.


dany_sw33tyn

1 mesaj
Membru din: 30/11/-0001
Postat pe: 16 August 2008, ora 16:08

Ce determina sexul copilului

Fiecare celula a corpului uman (exceptand celulele sexuale) are 46 cromozomi, din care 44 nu au legatura cu sexul, pe cand 2 cromozomi simbolizati cu X si Y sunt specifici sexului, asa cum am aratat mai inainte. Astfel, o celula din corpul femeii este caracterizata prin formula 44 + XX cromozomi, in timp ce la barbat celula este caracterizata prin formula 44 + XY cromozomi.
In organele reproducatoare, ovarul femeii si testiculul barbatului, celulele care dau nastere gametilor se divid dupa tipul de diviziune meioza, in urma careia numarul de cromozomi ai celulelor sexuale rezultate este redus la jumatate. Asadar, in ovar se produce un singur fel de celule (ovule) caracterizate prin formula 22 + X cromozomi, iar in testicule se produc doua feluri de celule (spermatozoizi). Jumatate din numarul total de celule sunt spermatozoizi cu 22 + X cromozomi, iar cealalta jumatate sunt spermatozoizi cu 22 + Y cromozomi.
Prin urmare, sexul copilului este determinat de felul cromozomului (X sau Y) ce intra in alcatuirea spermatozoidului care parcurge efectiv procesul fecundatiei, stiind ca dintre numerosii spermatozoizi existenti, doar unul singur fuzioneaza cu ovulul.
Astfel, daca ovulul (22 + X cromozomi) se uneste cu un spermatozoid ce are 22 + Y cromozomi, va rezulta o celula-ou cu 44 + XY cromozomi, formula valabila pentru copil – baiat.
Daca insa ovulul (22 + X cromozomi) se uneste cu un spermatozoid ce are 22 + X cromozomi, va rezulta o celula-ou cu 44 + XX cromozomi, formula valabila pentru copil – fata.
Referitor la probabilitatea de a se produce una sau alta dintre combinatiile mentionate, fac precizarea ca pana la aceasta lucrare s-a considerat ca asemenea combinatii au loc cu totul intamplator, fara influenta directa a unor factori. Nimic nu este mai fals decat aceasta ipoteza. Cum s-ar putea admite ca perpetuarea speciilor este un fenomen intamplator, cand realitatea inconjuratoare ne arata contrariul? Astfel, la om, si nu numai la el, numarul indivizilor de sex masculin este mereu aproape egal cu numarul indivizilor de sex feminin. Se nasc aproximativ 51 de baieti la 50 de fete, realizandu-se raportul de aproape 1:1. Prin urmare, este exclus sa fie intamplator un fenomen care se desfasoara in asa fel incat de milioane de ani se mentine intre sexe un echilibru numeric relativ perfect. De aici se poate desprinde concluzia ca, in realitate, exista cu siguranta anumiti factori care decid felul sexului si despre care urmeaza sa scriu la locul potrivit al acestei lucrari.


maria_alina2304

12 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: Oradea

Postat pe: 16 August 2008, ora 17:33

ce conteaza pana la urma sexul copilului sau sanatatea?


angelinasempre

1 mesaj
Membru din: 30/11/-0001
Oras: Constanta

Postat pe: 16 August 2008, ora 20:16

De foarte multe ori ,unii oameni nu constientizeaza comoara care li-i se daruieste ,aceea de a avea un copil .Chiar nu este important ce v-i se daruieste.Baiat sau fata sunt din trupul si sangele nostru si nu vad de ce am iubii mai mult o fata dact un un baiat sau invers.Cati dintre noi se chinuiesc sa aiba copii ,sau cati dintre noi au si nu ii pretuiesc?.Cred ca mai important pentru noi ar fii cum sa le facem viata mai frumoasa si mai sigura ;sexul copilului chiar nu are importanta.Ar trebuii sa ne preocupe fericirea lori.


tanasegheorghe99

154 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Postat pe: 16 August 2008, ora 21:23

Ce de pareri.
Este cat se poate de simplu daca vrei baiat iti lasi unghiile de la piciore putin mai lungi ( sa nu aluneci ) daca vrei fata iti tai unghiile (ca sa aluneci) la barbati ma refer.
Fie ce o fi dar "cocosel sa aiba"


popovicivasilica

1 mesaj
Membru din: 30/11/-0001
Postat pe: 16 August 2008, ora 22:23



andreeagligor2008

3 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: Tg Mures

Postat pe: 17 August 2008, ora 08:46

daca vrei fata sa isi pun femeia un batic pe cap si dc vrei baiat "creeaza-l " in timpul unui meci de fotbal!!!!!!


necunoscut

1 mesaj
Membru din: 1/01/1970
Postat pe: 18 August 2008, ora 15:39

Doctorii recomanda de obicei pentru cei care doresc baieti activitate mai intensa in primele doua zile de fertilitate la femei(zilele 13-14 dupa menstruatie). Pentru fete, se recomanda in a doua jumatate a perioadei. Femeile cu surplus de greutate au o sansa in plus de a face fete datorita surplusului de hormoni feminini(pe care-i creaza in mod nesanatos si celulita). Nivelul hormonal al femeii are o influenta destul de mare, dar asta nu e regula. Am o cunostinta "masiva" care si-a dorit fete si are patru baieti.


necunoscut

1 mesaj
Membru din: 1/01/1970
Postat pe: 19 August 2008, ora 18:36

sau dupa cum imi spunea cineva care a avut 4 fete.. nu putea avea baieti ca iubeste florile. Cica asta e regula daca o femeie iubeste plantele si florile are fete!


xzibit_the_one

32 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: Roman

Postat pe: 20 August 2008, ora 16:45

ei bine, nu e adevarat, mama iubeste florile ... si are baiat adica eu


bgheorghiu

2 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 27 August 2008, ora 18:53

Trimite-mi data si locul nasterii celor doi parinti pe adresa bgheorghiu at gmail dot com si eu va pot spune perioada optima pentru a incerca sa faceti baiat sau fata. Veti alege voi. Putem incerca mai intai cu parintii vostri, sa vedem daca se potriveste... Daca da, puteti avea incredere mare in spusele mele.


a_l_e_x_m_a_g_d_a

1 mesaj
Membru din: 30/11/-0001
Oras: Resita

Postat pe: 3 Septembrie 2008, ora 14:49

si cum aflam daca se poate afla daca avem xx sau xy ????


Fosta membra 9am.ro

2 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 4 Septembrie 2008, ora 12:59

Hello tuturor,
Ma numesc Magda si am un programel in excel care calculeaza perioada in care se poate concepe un copil : fata sau baiat.
Este un program care a dat rezultat la 90 % din cazuri.
Este necesar pentru calcul : data nasterii a viitorilor parinti. Daca doriti o aproximare pute-ti sa -mi trimite-ti pe mail aceste date magie74_z@yahoo.com


anamflorea

1 mesaj
Membru din: 30/11/-0001
Postat pe: 12 Septembrie 2008, ora 15:11

Mama mia! mai informeaza-te si tu, ca de aia ai internet! Ovulul si spermatozoidul au cate UN SINGUR CROMOZOM! celulele somatice (a corpului) au doi cromozomi! daca se fecundeaza on ovul XX cu un spermatozoid XY se va naste un copil handicapat daca nu cumva va avea loc un avort spontan!


pborisdragos

1 mesaj
Membru din: 30/11/-0001
Postat pe: 13 Septembrie 2008, ora 23:12




giulianagy

1 mesaj
Membru din: 30/11/-0001
Oras: Bistrita

Postat pe: 17 Septembrie 2008, ora 14:05



ciprianciobaca

3 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Postat pe: 25 Septembrie 2008, ora 15:32

ADN-ul uman contine 46 de cromozomi, doi dintre ei dau sexul. in functie de psihicul femeii inainte si in timpul actului se poate influenta sexul copilului. asa ca dragi barbati nu mai fiti tauri de genul AL Bundy, 2 sec dar cu toate ca aceasta este sustinuta de specialisti, eu imi pun intrebarea de ce femeile violate uneori nasc baieti? inseamna ca le-a si placut violul? curios......
Ce spune doamna covaci mai jos e ok, se pare ca intradev spermatozoizii ce contin xy sunt mai vioi dar traiesc putin , cei ce contin xx sunt mai lenti dar traiesc mai mult. deci, daca ovulul deja la pozitie si este gasit de spermat rapizi......... ai baiat, daca nu, acestia mor si .......... fata. oricum nu poate sa fie demonstrat stiintific deocamdata.
si totusi, intrebare la care nu am raspuns:
Avem doua tipuri de spermatozoizi? cu ADN ce contine XX si cu ADN ce contine XY? cam ciudat.
Parerea mea..... sanatos sa fie.
Un copil este o bucurie denedescris.

Multa sanatate,
Poroaspat Tatic


Fosta membra 9am.ro

9 mesaje
Membru din: 25/07/2008
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 25 Septembrie 2008, ora 19:54

De la: rayban, la data 2008-07-27 23:10:17hai sa va lamuresc eu un pic la cei 24 de anisori ai mei cum sta treaba cu sexu asta la copiiiiii ..
asa ca ,daca ai vreo 34-35 de ani etc (ma rog a fost un ex) nu mai fi nervos pe biata nevasta ca nu e ea de vina ci TU esti de vina ca ti-a nascut al 2-lea copil tot fata , pt ca : Biata Nevasta-ta (in general femeile) au un cromozom " cromozomul X'' .. si Misterul adica (barbatul ) are 2 XY (acesta poate sa fie si x sau Y) . Daca Cromozomy sunt XX atunci o sa ai fetita daca o sa fie XY o sa ai baiat ... asa ca Barbatul da sexul la un copil... asa ca nu mai incercati pozitii Kamasutra (astea sa le faceti de placere ) sau tot felul de medicamente.. etc.. ca riscati sa nu mai faceti copii (pt doamne)
Si inca ceva .. acum nu ca va tin parte sa fie clar : dar femeia trebuie respectata numai pt cele 9 luni care poarta o sarcina,si nasterea ... daca nu iti respecti femeia ..... inseamna ca nu iti respecti mama pt ca si ea a fost gravida cu tine..

sa nu vi se urce la cap acum

nu sunt insurat

i`m available !!!


Se vede ca nu ai citit,prin Google, "Solutia problemelor prodanciu",unde subiectul este tratat in asa fel incat oricine poate sa-si lamureasca pe deplin si definitiv tot ceea ce are legatura cu sexul viitorului copil,conceput intamplator sau dirijat.La cei 24 de ani ai tai,chiar ai nevoie sa stii.Succes!


Fosta membra 9am.ro

9 mesaje
Membru din: 25/07/2008
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 25 Septembrie 2008, ora 22:31

De la: dany_sw33tyn, la data 2008-08-16 16:08:20Ce determina sexul copilului

Fiecare celula a corpului uman (exceptand celulele sexuale) are 46 cromozomi, din care 44 nu au legatura cu sexul, pe cand 2 cromozomi simbolizati cu X si Y sunt specifici sexului, asa cum am aratat mai inainte. Astfel, o celula din corpul femeii este caracterizata prin formula 44 + XX cromozomi, in timp ce la barbat celula este caracterizata prin formula 44 + XY cromozomi.
In organele reproducatoare, ovarul femeii si testiculul barbatului, celulele care dau nastere gametilor se divid dupa tipul de diviziune meioza, in urma careia numarul de cromozomi ai celulelor sexuale rezultate este redus la jumatate. Asadar, in ovar se produce un singur fel de celule (ovule) caracterizate prin formula 22 + X cromozomi, iar in testicule se produc doua feluri de celule (spermatozoizi). Jumatate din numarul total de celule sunt spermatozoizi cu 22 + X cromozomi, iar cealalta jumatate sunt spermatozoizi cu 22 + Y cromozomi.
Prin urmare, sexul copilului este determinat de felul cromozomului (X sau Y) ce intra in alcatuirea spermatozoidului care parcurge efectiv procesul fecundatiei, stiind ca dintre numerosii spermatozoizi existenti, doar unul singur fuzioneaza cu ovulul.
Astfel, daca ovulul (22 + X cromozomi) se uneste cu un spermatozoid ce are 22 + Y cromozomi, va rezulta o celula-ou cu 44 + XY cromozomi, formula valabila pentru copil – baiat.
Daca insa ovulul (22 + X cromozomi) se uneste cu un spermatozoid ce are 22 + X cromozomi, va rezulta o celula-ou cu 44 + XX cromozomi, formula valabila pentru copil – fata.
Referitor la probabilitatea de a se produce una sau alta dintre combinatiile mentionate, fac precizarea ca pana la aceasta lucrare s-a considerat ca asemenea combinatii au loc cu totul intamplator, fara influenta directa a unor factori. Nimic nu este mai fals decat aceasta ipoteza. Cum s-ar putea admite ca perpetuarea speciilor este un fenomen intamplator, cand realitatea inconjuratoare ne arata contrariul? Astfel, la om, si nu numai la el, numarul indivizilor de sex masculin este mereu aproape egal cu numarul indivizilor de sex feminin. Se nasc aproximativ 51 de baieti la 50 de fete, realizandu-se raportul de aproape 1:1. Prin urmare, este exclus sa fie intamplator un fenomen care se desfasoara in asa fel incat de milioane de ani se mentine intre sexe un echilibru numeric relativ perfect. De aici se poate desprinde concluzia ca, in realitate, exista cu siguranta anumiti factori care decid felul sexului si despre care urmeaza sa scriu la locul potrivit al acestei lucrari.



Acest text este extras din materialul postat pe www.prodanciu.ro


Pagini: 1 2 3 4 5 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Conceperea copiilor cu sexul dorit
Mergi la: