Login · Inregistrare
Acceseaza wall-street.ro/sati pentru a vedea Topul Siteurilor din Romania.

back to top ∧

Info
x
info
 
 
OK


 
Info
x
info
 
 

Greenie


Date personale:

Sex: feminin

 

Descriere personala:

Notificarile lui Greenie:


Nici o notificare legata de Greenie.
 

PozeGreenie nu are nici o poza!

Vedete favorite

necompletat

Gadget favorit

necompletat

Personaje politice favorite

necompletat

Echipa de fotbal favorita

necompletat

Marca auto favorita

necompletat

Comentarii pe forum


Greenie a scris pe forum de 4535 de ori de la 13/04/2009, avand o rata medie de 1.38 posturi pe zi.

Data Topic Comentariu
25 Oct 2010, 16:09 My love... [quote name='DrunkenButterfly' date='2010-10-25 11:40:58'][quote name='Greenie' date='2010-10-24 18:58:37']La inceputul povestii tale, ai avut un stil de a povesti astfel incat m-a facut sa cred ca ai undeva sub 20 de ani. Nu stiu de ce, dar astia 3 ani diferenta chiar conteaza in viata unui om. Conteaza si 6 luni traite alaturi de o persoana pe care crezi ca o iubesti cu sufletul. Te-am inteles acum, mai bine decat crezi.. Nu ai de facut mare lucru, trebuie doar sa faci cum a zis el, fie ca vrei sau nu, chiar are dreptate.. Nu o sa ai garantia ca vei fi la fel ca inainte dupa ce vei rupe acest fragment din viata ta, dar asta depinde de tine. Poate la tine va iesi mult mai bine...[/quote] Stiu, am un stil incat cand recitesc nu-mi vine sa cred ca eu am scris :sml-happy0009: Crede-ma ca vreau sa scap de fantoma ex-ului si chiar fac ceva in sensul asta, numai ca ma descurajez cand vad cati idioti care nu stiu ce pierd exista :sml-confused0067: [/quote] hehe, crede-ma! ce-i al tau, e pus deoparte! :sml-happy0144: ai face bine sa ma crezi, pt ca Daria m-a invatat asta! M-a tras de par si m-a tinut de mana in acelasi timp, si bine a facut! :sml-love0049:
Citeste tot subiectul
24 Oct 2010, 19:02 Ganduri pentru un om deosebit La multi ani, Daria, scumpa Daria! :-) Printre atatea urari frumoase, hop hop si eu! Sa ai sufletul cald la fel cum te-am cunoscut, si sa le pui mereu zambetul pe buze celor din jurul tau.. Stii vorba aia: "tine-o tot asa!" :sml-tongue0023: pupici multi!
Citeste tot subiectul
24 Oct 2010, 18:58 My love... La inceputul povestii tale, ai avut un stil de a povesti astfel incat m-a facut sa cred ca ai undeva sub 20 de ani. Nu stiu de ce, dar astia 3 ani diferenta chiar conteaza in viata unui om. Conteaza si 6 luni traite alaturi de o persoana pe care crezi ca o iubesti cu sufletul. Te-am inteles acum, mai bine decat crezi.. Nu ai de facut mare lucru, trebuie doar sa faci cum a zis el, fie ca vrei sau nu, chiar are dreptate.. Nu o sa ai garantia ca vei fi la fel ca inainte dupa ce vei rupe acest fragment din viata ta, dar asta depinde de tine. Poate la tine va iesi mult mai bine...
Citeste tot subiectul
22 Oct 2010, 21:06 yuppy versus otv//// de ce nu pot sa vad a doua pagina?
Citeste tot subiectul
21 Oct 2010, 17:46 My love... am deprins prostul obicei sa ma uit pe profilul unei persoane inainte de a ii raspunde intr-un coment. sa aflu informatii legate de varsta si eventual de oras, sau de o posibila descriere introdusa pe pagina personala... surprinderea a fost sa aflu ca suntem de aceeasi varsta.. "iubirea lui de aprilie" - ar fi trebuit sa il crezi si sa ii faci jocul doar pentru aprilie - ca tot vine "sweet november" cat de curand :sml-tongue0023: dupa cateva relatii trecatoare, altele chiar jucate in imaginatia mea, am decis sa fiu timp de 2 ani cu 12 barbati din zodii diferite, crezand ca zodiacul ar fi un bun confident in n lucruri... dar s-a intamplat sa ma opresc chiar la a doua zodie aleasa (as spune ca fecioara este intr-adevar perechea taurului, nu?:) dar un lucru e cert in relatia ta cu Stefan, si faptul ca el nu te vrea asa cum il vrei tu! si nici tu nu esti convinsa ca il vrei exact asa cum este el. si asta nu e o situatie fericita, si nici una care sa aiba continuitate, dar aici trebui sa intervii tu in sufletelul tau si sa te asezi, sa te linistesti..
Citeste tot subiectul

 
 
 
 
close setari
 
 
 
off