Chiar daca shopping-ul nu se afla tocmai in varful listei activitatilor unui barbat, este bine de stiut care ar fi locurile cele mai bune pentru a putea face cumparaturi. Astazi mall-urile nu mai reprezinta o 'adunatura' de magazine unde intri, cumperi si pleci, ci adevarate centre unde te poti destinde, unde iti sunt oferite o multime optiuni pentru a-ti petrece o buna parte din zi.

Iata cateva dintre mall-urile internationale celebre, unde cu siguranta ti-ar placea sa iti faci cumparaturile.



3. Un alt centru al cumparaturilor de lux este The Walk, situat in Edinburgh, Scotia. The Walk este situat pe Multrees Walk in St. Andrew Square, una din cele mai prestigioase adrese din Edinburgh. Dominat de un magazin imens Harvey Nichols, complexul comercial adaposteste si alte nume celebre: Louis Vuitton, Calvin Klein Underwear (CKU), Emporio Armani, Mulberry si Links of London. Mall-ul din Edinburgh vor oferi cu siguranta atat vizitatorilor cat si localnicilor posibilitatea unui shopping complet intr-un loc diferit de oricare alt complex comercial.


1. Pe primul loc in topul mall-urilor internationale se afla Mall-ul Emiratelor. Cladirea impunatoare din metal si sticla se afla chiar in mijlocul Dubaiului. Acest shopping-center depaseste scopul initial pentru care a fost creat si poate fi considerat un mic orasel sau, de ce nu, o statiune de vacanta. Exceptand numele celebre ale magazinelor, intre care Harvey Nichols, Debenhams, Bois & Chiffon, Reiss, Missoni si Marc Jacobs, Mall-ul Emiratelor pune la dispozitie asa-numita „Ski Dubai”, prima pista de schi indoor din orient. Sub acelasi acoperis exista o sala de teatru si un centru de arta. Nici in ceea ce priveste cinematografele mall-ul nu lasa de dorit. Cu 14 ecrane si conditii excelente, optiunile de relaxare sunt diverse. Aici se afla si „Magic Planet”, un parc de distractie pentru cei mici, dar nu numai. Un ultim argument care poate convinge orice turist ca a gasit locul ideal pentru cumparaturi si distractie, este ca mall-ul are ca anexa un hotel de 5 stele cu 400 de camere. Cu asa conditii, sa tot faci cumparaturi...

Articol de Andrei Dutulescu