Odata cu venirea verii si casa ta trebuie sa primeasca un plus de prospetime. Astfel, daca esti hotarat sa redecorezi, poti sa afli care sunt trendurile pentru aceasta vara in materie de design interior sau care este cea mai buna varianta pentru a nu depasii bugetul alocat.



Culorile acestui an sunt inspirate din pastelurile verii. Foloseste tonuri vii sau alb imaculat atat pentru mobila si decoratiuni cat si pentru peretii camerelor. Foloseste materiale naturale pentru redecorare: lemn, bambus, rachita, materiale din in si matase sau panza topita. Imprimeurile florale si stilul retro, cu dungi si chiar buline sunt de asemnea la mare cautare in acesta vara.



Daca bugetul pentru redecorare nu este foarte mare, poti sa schimbi doar unele decoratiuni pentru a da un accent de nou. De exemplu, poti inlocui perdeaua, cuvertura, o lampa sau covorul. In cazul in care ai o nisa in incapere opteaza pentru un stil nonconformist - vopseste-l intr-o singura culoare si vei vedea o diferenta de stil.

Nu uita de plantele din casa. Asa cum se stie, ele reprezinta un element de relaxare excelent. Daca nu ai timp sa ai grija de acestea, alege variante care nu necesita foarte multa atentie, de exemplu firele de bambus care se pastreaza in apa, neefind necesara schimbarea acesteia la un timp foarte scurt.

Autor: Alexandru Todoran