Domnule Bec, iti multumim ca ne-ai slujit cu drag atata amar de vreme, insa e vremea sa iesi la pensie. Poate te intrebi de ce tocmai acum se intampla lucrul acesta. Ei bine, trebuie sa faci loc unui nou produs care sa ne lumineze locuintele, mult mai rezistent si mai econom. Poate ca ai auzit si tu de celebrul LED. Da domnule Bec clasic, el vrea sa te scoata din folosinta..


Master LED utilizeaza tehnologia LED (diode emitatoare de lumina) pentru a ilumina locuinte, opere de arta in muzee sau alimente in magazine, fara a emite caldura, raze infrarosii sau ultraviolete. Noul bec este compatibil standardelor E27 si GU10, potrivindu-se oricaror fasunguri prezente deja in cazul solutiilor de iluminare clasice. Pe langa faptul ca au si un design inovativ, becurile LED consuma numai 7W si genereaza o lumina la fel de intensa cu cea a unui bec de 40W. Durata de viata a Master LED este de 45.000 de ore, adica de aproximativ 45 de ori mai mare decat cea a unui bec cu incandescenta.


Destul de interesanta este si lampa LivingColors, pe care Philips a lansat-o in Europa pe la sfarsitul lui 2007. LivingColors are patru LED-uri care, prin diverse combinatii, genereaza pana la 16 milioane de culori atractive. Lampa are si o telecomanda ingenioasa, cu o rotita de scroll asemanatoare cu cea a player-elor Apple, prin intermediul careia utilizatorul isi poate seta intensitatea luminii si culoare preferata.

Produsele LED Philips pot fi achizitionate si din Romania, de la magazinele oficiale Philips.