Allview, brand detinut de compania brasoveana Visual Fan, lanseaza in Romania primul produs din gama Allview Mobile: telefonul dual SIM S1 Tytan.

S1 Tytan este un telefon dual stand-by cu meniu in limba romana, un slider robust cu design atractiv.


Display-ul de tip TFT in 262k culori are dimensiunea de 2”, iar tonurile de apel sunt polifonice - Mp3, midi, AMR, AAC, PMC. Memoria interna este de 64+32MB, din care aveti la dispozitie 2 MB. Daca aceasta capacitate a memoriei nu este suficienta, puteti folosi un card micro SD (T-Flash) de 1GB.

Terminalul S1 Tytan este certificat CE, iar capacitatea sa de a functiona in doua retele simultan reprezinta un avantaj notabil (functioneaza cu doua cartele simultan). Bateria are autonomie de 4 ore pentru convorbiri, respectiv 160 de ore in standby. Impreuna cu telefonul Allview S1 Tytan primiti 2 baterii, manualul de utilizare in limba romana, set hands free si cablu de conectare USB.

S1 Tytan se doreste a fi un telefon dual SIM elegant, cu interfata placuta si intuitiva, desi sta cam prost pe partea de multimedia si are o tastatura metalica destul de incomoda. Aparatul masoara 105 x 50,2 x 20,1 mm si cantareste 124 g. poate fi achizitionat din magazinul online Allview, precum si din magazinele partenerilor brand-ului si costa aproximativ 650 RON (TVA inclus).