Samsung Electronics Co. Ltd lanseaza Galaxy Tab S, cea mai subtire si usoara tableta de la Samsung. Acesta tableta Super AMOLED combina tehnologia avansata de afisare a imaginii cu o gama completa de continut premium pentru o experienta de divertisment de neegalat. Galaxy Tab S este, de asemenea, echipat cu functii de imbunatatire a productivitatii, alaturate unui design stilat si foarte practic.

„Tableta devine un dispozitiv tot mai popular pentru vizualizarea si consumarea de continut, ceea ce face din calitatea display-ului o caracteristica esentiala”, a declarat JK Shin, CEO si presedinte al diviziei IT & Mobile, Samsung Electronics. „Odata cu lansarea dispozitivului Galaxy Tab S, Samsung ridica standardul industriei. Aceasta le va oferi consumatorilor o experienta vizuala si de divertisment care aduce culorile la viata cum nu a fost posibil pana acum, intr-un dispozitiv mobil elegant si ultra-portabil”.

Revigoreaza culorile cu cel mai bun display mobil din industire – Super AMOLED Galaxy Tab S reprezinta urmatorul pas in evolutia tehnologiei mobile de afisare, oferind o gama mai larga de culori bogate si clare, mai realiste. Display-ul de top WQXGA (2560x1600, 16:10) Super AMOLED intruneste mai mult de 90% din gama de culori a Adobe RGB, oferind mai multe variatii de culori decat inainte. Contrast remarcabil, de 100.000:1, ofera imagini mai profunde si mai realiste, facand negrul mai intunecat si albul mai luminos.

Galaxy Tab S are, de asemenea, tehnologii Samsung avansate pentru display, care merg dincolo de specificatiile hardware. Afisajul tabletei asigura cea mai buna experienta vizuala oriunde, oricand, prin ajustarea inteligenta a filtrului gamma, a saturatiei si claritatii in functie de aplicatia care este rulata, de temperatura culorii, mediului de vizionare si de lumina ambientala. Modurile profesionale pre-setate – AMOLED Cinema si AMOLED Photo – le permit utilizatorilor sa ajusteze manual setarile de afisare pentru rezultate luminoase, dinamice, atat pentru continutul video cat si cel foto.

In plus, utilizatorii Galaxy Tab S se pot bucura pe deplin de un continut clar si in aer liber, inclusiv in lumina puternica a soarelui. Tehnologia avansata de vizibilitate in aer liber a tabletei face continutul de pe ecran sa arate luminos, natural, fiind usor de vizualizat.

Deoarece tehnologia Super AMOLED nu are nevoie de lumina de fundal, Galaxy Tab S consuma mai putina energie decat ecranele LCD. Ambele modele au un profil elegant de 6,6 mm si, avand o greutate de doar 465g (10,5 inci) si 294g (8,4 inci)*, acestea sunt usor de transportat. Cu bateria de lunga durata si modul Ultra-Power Saving, Galaxy Tab S le permite consumatorilor sa se bucure de ma multe ore de divertisment, fara a fi nevoie sa isi faca griji pentru reincarcare