Ninja Assassin: In sabii sa ne luptam!

Daca e sa ne luptam, atunci sa alegem sabii si stelute ninja! Sigur, nimeni nu a uitat vremurile frumoase ale "video-urilor" cu casete VHS, atunci cand savuram zeci de filme de actiuni produse de japonezi. Toate aveau nume gen Dragonul revine, Dragonul rosu dispare, Dragonul verde scuipa foc, Intoarcerea Dragonului XXIV, mai toate aveau ninja care zburau cincizeci de metri de pe un acoperis pe altul si o poveste absolut banala de la care pornea totul. Dar le iubeam, adoram filmele astea cu "scheme", in care o mana de asiatici ne uimeau cu tehnicile lor de lupta...Iata ca, in scurt timp, vom putea vedea un alt film cu ninja!

Cateva crime politice o fac pe Mika Coretti sa cerceteze minutios dosarele secrete, chiar daca seful acesteia ii interzisese sa se implice in caz. Firul ducea catre clanul Ozunu, care descopera rapid ca cineva se impotriveste actiunilor marsave. Ce poate sa faca mai eficient Ozunu decat sa-si trimita cea mai buna echipa de luptatori pentru a-i elimina pe Razio si Mika, imprieteniti de un scop comun. Luptele spectaculoase incep. Pretutindeni sar stelute ninja, sabii, arme ciudate si luptatori capabili sa infrunte legile firesti ale fizicii. Nu-i nicio problema, Razio stie ce are de facut, si o face intr-un stil care i-ar starni invidie pana si lui Neo.

Ninja Assassin are premiera pe data de 25 noiembrie. Dupa ce ai vazut trailer-ul oficial si antrenamentul lui Rain, ce zici, mergi sa vezi filmul?