Continuand partial tendinta multicolora din cataloagele de moda recente, abordarile designerilor pentru sezonul toamna / iarna 2007 - 2008 sunt mai sobre si mai rigide, semnaland apropierea unei perioade complexe si imprevizibile.


De la albastru-gri sau galben intens, pana la rosu granat si nuante pamantii, tendinta este de a inlocui notele juvenile dominante in vestimentatia sezoanelor trecute cu detalii complexe, de adult glamour, care denota rafinament si originalitate.


Pe de alta parte, galbenul cremos si coralul accentueaza fermitatea nuantelor terne, marcandu-le accentul contemporan. Incarcata de magie mitica, dar adaptata modernitatii, noua paleta coloristica se adreseaza barbatilor care nu se tem sa revina la elemente clasice, primordiale, prin intermediul culorii.


1. Nuantele terne sunt atractia sezonului. Desi paleta coloristica variaza de la gri inchis pana la galben puternic, iarna 2007 - 2008 va fi monocroma, in sensul ca se merge pe stilul clasic al combinatiilor uni, chiar daca se folosesc materiale fluide, sintetice si chiar stralucitoare.

2. Palariile si esarfele sunt nelipsite in acest sezon si completeaza foarte bine o serie de tinute diferite: look boem, rebel, geek sau modern, designul variaza in functie de aspect si context.



5. Geanta cu manere scurte, dreptunghiulara, voluminoasa, uni sau imprimata in mod subtil este un accesoriu important al acestei toamne. Din piele sau materiale sintetice, gentile devin acum un simbol al elegantei masculine.

Foto: asos.com