main foto : sergis blog via flickr.com

Richard Ross

Olandezul Richard Ross s-a facut remarcat pentru capacitatea incredibila de a se juca cu mainile. Unul dintre cele mai importante momente de magie care l-au consacrat este cel in care se joaca cu inelele din metal. Acest numar a fost preluat ulterior si de alti magicieni, dar Ross a fost cel care l-a inventat si l-a popularizat la evenimentele unde a fost invitat.

David Copperfield

Dupa standardele magicienilor, ca sa faci un lucru sa dispara este un lucru chiar banal, insa Copperfield a reusit sa faca disparuta faimoasa Statuie a Libertatii. Chiar daca este destul de greu de crezut, se pare ca numarul este foarte bine jucat.

The Pendragons

Cei doi formeaza un cuplu minunat. Jonathan si sotia sa reusesc sa uimeasca si acum publicul cu unul dintre cele mai rapide numere de magie din istorie.

Penn si Teller

Cu totii cred ca ati auzit despre numarul acela in care magicianul reuseste sa prinda un glont cu dintii. Aceasta este varianta mult evoluata. Numarul lui Penn si Teller a fost votat ca fiind unul dintre cele mai periculoase din istoria magiei.

David Copperfield este oficial cel mai mare magician din istorie. Acesta a reusit sa vanda cele mai multe bilete la un spectacol de magie, mai exact 40 de milioane de bilete. De asemenea este magicianul care a reusit sa incaseze cei mai multi bani din prestarea numerelor de magie, adica aproximativ 1 miliard de dolari in toata cariera. Copperfield denumeste stereotipul magicianului modern, iar momentele sale sunt unele dintre cele mai impresionante si dramatice prestatii live din toate timpurile.