Dupa succesul obtinut de blockbuster-ul “The Dark Knight”, ultimul film in care a jucat regretatul Heath Ledger, vedetele se ingramadesc sa joace in urmatoarea productie a francizei Batman. Astfel, s-a ajuns ca multe nume celebre sa ravneasca la rolul frumoasei Catwoman. Angelina Jolie este una dintre acestea, iar prima ei rivala este, spre surprinderea noastra, Cher.


“Cher este prima alegere a lui Nolan pentru rolul Catwoman. Vrea sa o portretizeze ca pe o vampa in perioada de apus a tineretii. Noua Catwoman va fi exact opusul creatiilor pisicoase ale lui Michelle Pfeiffer si Halle Berry”, a marturisit un reprezentant al studiourilor Warner Bros.

Se pare insa ca si mamica sexy a Hollywood-ului, Angelina Jolie, isi doreste sa fie Catwoman. Desi a devenit din nou mama in urma cu aproximativ o luna, ea a purtat deja cateva discutii cu producatorii filmului in acest scop. Actrita Julie Newmar, una dintre fostele Catwomen a declarat ca intelege de ce vedeta a fost fascinata de acest rol: "Catwoman este adevarata dragoste a lui Batman". Sa reprezinte castigarea acestui rol si o lectie pentru fosta rivala a Angelinei, Jennifer Aniston? Ramane doar sa asteptam si sa vedem cine va castiga acest “catfight”...