Zi neagră pentru Ada Iliescu

Costinel Iosif Niță era un foarte bun prieten de-ai fostei sportive, iar pierderea lui a lăsat un gol imens în sufletul ei. Din câte a mărturisit chiar ea, se înțelegeau ca frații, iar el i-a fost alături fostei handbaliste chiar și în cele mai grele momente din viața sa. Nu îi vine să creadă că și-a pierdut viața și că nu îl va mai vedea vreodată.

Ea se confruntă cu niște probleme de sănătate extrem de grave de ani buni, iar decesul pilotului este încă un eveniment trist care a lovit-o din plin. Pilotul în vârstă de 31 de ani se afla într-o misiune de patrulare, pe 2 martie 2022, când a avut loc un accident tragic de aviație în urma căruia el, dar și alte 7 persoane s-au stins din viață.

Ada Iliescu a reușit să emoționeze pe toată lumea cu mesajul pe care l-a transmis la doar câteva minute după ce a aflat că tocmai prietenul ei a fost cel care pilota avionul respectiv.


„Cer albastru in rai sufletul meu! Am crescut impreuna, mi-ai fost alaturi in multe din cele mai dificile momente ale vieții, ai fost ca un frate mai mare. Aseara ai venit sa imi aduci martisor, nici prin cele mai urate vise nu mi-am imaginat ca azi tu o sa fii cel care pilotează avionul ala nenorocit. Te iubim infinit si vei rămâne mereu în sufletele noastre. E una din cele mai urate zile din viata mea, s-a rupt o parte din mine, din sufletul meu!”, a scris Ada Iliescu, pe social media.