Alunecare de teren la Horezu. Drumul către Târgu Jiu a fost închis

O alunecare de teren a avut loc vineri noaptea pe DN 67, în Horezu, județul Vâlcea, pe sensul Târgu Jiu-Râmnicu Vâlcea. O bucată de pământ împreună cu bușteni și stâlpi s-a prăbușit pe carosabil, oprind circulația rutieră. Autoritățile au decis să închidă temporar banda de circulație pe sensul Târgu Jiu - Râmnicu Vâlcea pentru ca echipajele de salvare să poată interveni.

Alunecarea de teren s-a produs pe DN 67 km151+150m, în orașul Horezu, pe sensul Târgu Jiu - Rm Vâlcea. Ajunși la fața locului, aomenii legii au aplicat la multe măsuri. Prin urmare, s-a decis să se închidă temporar banda de circulație pe sensul Târgu Jiu- Rm. Vâlcea între km 151+070m li 151+180m.

Astfel, circulația rutieră pe sensul Tg. Jiu - Rm. Vâlcea se va realiza pe contrasens și va fi dirijată prin indicatoare, balize și parapet lestabil. Totodată, circulația pe direcția Rm. Vâlcea - Tg. Jiu se va realiza prin parcarea adiacentă a acestui sens (vechiul DN 67), dirijată prin indicatoare, balize și parapet lestabil.

Semnalizarea rutieră temporara a fost realizată de către SDN Vâlcea, care urmează să fie completată sâmbătă. Zona se va afla sub monitorizarea polițiștilor din cadrul Poliției Horezu și de lucratorii din cadrul SDN Vâlcea - District Horezu. Oamenii legii le recomandă șoferilor să circule prudent în zonă pentru că pericolul alunecării de teren este încă în vigoare și în orice clipă malurile de pâmânt se pot desprinde și pot ajunge pe carosabil.

Din fericire, în urma alunecării de teren nimeni nu a avut de suferit.