Alertă falsă cu bombă la metrou Piața Victoriei

Potrivit informațiilor transmise de Poliția Capitalei, în jurul orei 11.30, polițiștii au primit un apel la 112 prin care au fost informați că la o stație de metrou din Sectorul 1 a fost amplasat un dispozitiv exploziv. Oamenii legii ai Secției 3 și ai Brigăzii de Poliție pentru Transport Public s-au deplasat la fața locului pentru a interveni de urgență.


„Dispeceratul Metrorex a fost avizat de către reprezentanți ai Ministerului Afacerilor Interne despre o posibilă amenințare cu bombă în zona stației de metrou Victoriei”, transmite Metrorex.


Echipele specializate din cadrul Poliției au oprit circulația trenurilor și au făcut verificările necesare. Mai târziu, Dispeceratul Metrorex a transmis că Poliție nu a confirmat informația inițială și respectiv, a fost o alertă falsă cu bombă.

La momentul actual circulația trenurilor de metrou se desfășoară potrivit graficului normal, însă Metrorex transmite că „se va conforma dispozițiilor primite de la organele abilitate pentru adaptarea activității, după caz.”