Zeci de bucureșteni s-au îmbulzit la deschiderea unui nou magazin de haine din Capitală

Magazinul Primark este un magazin cu articole vestimentare extrem de popular peste hotare. În această dimineață s-a deschis primul magazin Primark și în Bucureşti, în mall-ul ParkLake. Încă de la primele ore ale dimineții, oamenii s-au așezat la coadă pentru a prinde reducerile din magazin. Magazinul Primark s-a deschis abia la orele 10, însă zeci de oameni deja așteptau să dea buzna în magazin pentru a se bucura de prețurile promoționale.

În momentul în care magazinul s-a deschis oficial, românii și-au dat brânci și coate pentru a fi primii care apucă să cumpere cât mai mult la cele mai bune prețuri. Preț de doar câteva minute, magazinul s-a aglomerat, iar la cabinele de probă s-a format o altă coadă.

Primul magazin Primark din România a fost deschis joi dimineață, în mall ParkLake. Cumpărătorii au profitat de prețuri accesibile. Puloverele supradimensionate tricotate costă de la 100 de lei, iar preţul tricourilor începe de la 40 de lei, pantalonii au prețuri începând de la 70 de lei. În magazinul Primarkl se găsesc haine pentru toate vârstele și de toate mărimile, sortimentul fiind unul destul de mare și variat.

Totodată, magazinul nou deschis şi-a anunţat şi programul de sărbători. Acesta va fi deschis pe 24 decembrie în intervalul 10.00 - 20.00, în timp ce în ziua de Crăciun va fi închis. Pe 31 decembrie, programul va fi între 10.00 - 19.00, iar în prima zi a anului 2023 va fi închis.