Arafat, decorat cu “Steaua României” de Klaus Iohannis

Joi, seșul Serviciului Mobil de Urgență, Reanimare și Descarcerare, Raed Arafat, a fost decorat cu “Steaua României” în grad de “Cavaler” de către președintele României, Klaus Iohannis.


”Am fost extrem de onorat și emoționat să primesc astăzi decorația “Steaua României” în grad de “Cavaler”, o distincție ce mi-a fost înmânată de Excelența Sa Președintele României, domnul Klaus Werner Iohannis.”, a scris Arafat pe contul său de Facebook.


Arafat spune că această decorațiune este o onoare pentru el și îl motivează să continue să servească țării și să contribuie la dezvoltarea acesteia.


„Pentru mine, aceasta decorație reprezintă un îndemn puternic pentru a continua, alături de colegii mei, munca depusă în serviciul țării noastre și dezvoltarea sistemului integrat de urgență, devenit deja un model recunoscut pe plan internațional.”, a mai scris șeful DSU.


Ministrul Lucian Bode a fost cel care l-a și propus pe Raed Arafat pentru această decorație. Cu această ocazie, șeful DSU i-a mulțumit.


„Totodată, vreau sa adresez mulțumirile mele domnului ministru Lucian Bode pentru încrederea acordată și pentru faptul că m-a propus pentru această prestigioasă și onorantă decorație!”, a scris Raed Arafat pe pagina de Facebook.