Altercație între Mitică Dragomir și protestatarul Marian Ceaușescu

Întreaga scenă a fost filmată și postată pe pagina de Facebook. Protestatarul Marian Ceaușescu l-a așteptat pe fostul șef LPF, Mitică Dragomir, la ieșirea din sediul unei televiziuni. Acesta începe a strigă la Dragomir: "Milițianule spurcat", "Borfașule!". Dragomir nu se poate abține, se enervează și se năpustește asupra lui.

O altă persoană intervine în conflict și încearcă să îl oprească pe Dragomir, care intră apoi în mașina ce îl aștepta în fața sediului televiziunii. După ce Mitică Dragomir urcă în mașină, altercația continuă între Marian Ceaușescu și șoferul fostului șef al LPF.

Protestatarul Ceaușescu a spus că în urma scandalului petrecut în stradă, acesta a fost rănit la ochi.

Imaginile au ajuns și pe masa poliției din Capitală. Oamenii legii au deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.


„Cu privire la imaginile apărute în spațiul public, în care a avut loc o agresiune între mai multe persoane, Serviciul Informare și Relații Publice din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București este abilitat să comunice următoarele:

Polițiștii Secției 1 s-au sesizat din oficiu, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs evenimentul. În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, pentru a se stabili participația fiecărei persoane”, se arată într-un comunicat al poliției.