Bărbat strivit mortal de o mașină de gunoi la Galați

Bărbatul care se afla la volanul mașinii de gunoi a dat cu spatele fără a se asigura și astfel nu l-a observat pe bărbat. Un singur moment de neatenție l-a costat viața pe un bprbat în vârstă de 52 de ani.


„A vrut ca să iasă pe acolo. Șoferul a auzit drum, drum, drum. Și a oprit când l-a văzut, el voia ca să iasă afară” explică un martor.


Victima se afla în timpul programului de muncă. Acesta împreună cu un coleg abia ce terminaseră de ridicat gunoiul de pe o stradă îngustă din Galați. Șoferul nu avea suficient spațiu pentru a efectua manevra, astfel acesta a dat înapoi. Bărbatul de 52 de ani se afla în unghiul mort, iar bărbatul de la volanul mașinii nu l-a observat. Martorii spun că nici victima nu ar fi observat că maşina se apropie.


„S-a târât și mașina a dat peste el. A leșinat” a spus altcineva.



Șoferul este cercetat pentru ucidere din culpă

Unul dintre muncitori l-ar fi dirijat pe șoferul mașinii, însă cei doi nu au luat în calcul și unghiul mort, iar totul s-a întâmplat într-o fracțiune de secundă.


„Unul din muncitori îl dirija, celălalt nu știu ce s-a întâmplat cu el, și a fost evenimentul nefericit.”, a spus Nicu Țocu, directorul tehnic al firmei de salubrizare.


Martorii tragediei au sunat imediat la serviciul de urgență. Medicii de la ambulanţă au depus tot efortul pentru a-l salva pe bărbat, însă totul a fost în zadar.


„Echipajul a găsit un bărbat de 52 de ani aflat în stop cardio-respirator, cu un politraumatism grav cu multiple fracturi închise și deschise, cu traumatism cranio-cerebral.”, a explicat dr. Mihai Polinschi, purtătorul de cuvânt al Ambulanței Galați.


Oamenii legii au pornit o anchetă pe marginea acestui caz pentru a stabili toate circumstanțele în care a avut loc tragedia, iar șoferul este cercetat pentru ucidere din culpă.Totodată, şi inspectorii de muncă au pornit o anchetă.