Luna Sângerie va putea fi admirată în această duminică

Luna plină va putea fi admirată în această duminică, 9 octombrie 2022, în jurul orei 22:55, ora României. De obicei, luna trece prin diferite faze. Luna plină este considerată cea mai mare și mai strălucitoare fază. Atunci luna capată o formă absolut rotundă și mare la fel ca o minge. Fiecare lună plină este sincronizată cu un anumit semn zodiacal, lucru care îi redă lunii o atmosferă cu un specific unic.

Lună plină era numită de triburile nativilor americani Algonquin din nord-estul SUA ”Luna Călătoare”, ”Luna Vânătorului” sau ”Luna Sângerie”. Totodată, luna plină marchează și sfârşitul unei perioade de post pentru călugării budişti, care este cunoscută sub numele de Vassa, un festival de curse de bărci în Laos şi festivalul Sukkot din calendarul ebraic, eveniment care durează şapte zile.


Ce impact are Luna Sângerie asupra semnelor zodiacale

Toate cele 12 semne zodiacale vor fi influențate de luna plină, însă în mai mare măsură schimbări vor simți cei din zodia Berbec și Balanță. Luna Sângerie în Berbec îi va face pe nativi să fie mai atenți la relațiile din viața lor, începând cu cele de prietenie până la cele amoroase. Totoodată, va apărea și întrebarea interioară despre cât de mult sunt dispuși să ofere în relațiile romantice. Nativii singur sunt gata să se deschidă în fața altor persoane? Iar cei care se află într-o relație de lungă durată, oare sunt suficient de deschiși pe cât ar trebui cu partenerul de viață?

De asemenea, se remarcă și o energie puternică a comunicării. Prin urmare, nu ar trebui să le fie teamă să își spună deschis părerea lor despre oameni și ce aveți nevoie de la ei pentru că astfel aceste relații vor avea succes. Nativii vor încerca să fie mai receptivi în a oferi altor oameni lucrurile de care au nevoie.

Și nativii Balanța vor resimți în mod special acest fenomen astrologic. Pentru Balanțe este un moment de zbucium, de neliniște și de incertitudine. Se simt pierduți în spațiu și pare că le fuge pământul de sub picioare. Însă este doar un moment în care s-au rătăcit în propriile doreințe, alegeri și idei. În această perioadă Balanțele vor fi ceva mai sensibile, însă acest lucru nu înseamnă că vor fi slabi și neputiincioși.