Carne cu viermi în vanzare la un fast-food din Capitală

Imagini mai rar întâlnite. O tânără a mers duminică la un cunoscut fast-food din Sectorul 2 al Capitalei pentru a-și procura ceva de mâncare. În momentul în care aceasta s-a apropiat de vitrină pentru a analiza meniul și a-și face alegerea a observat că pe niște bucăți de carne erau mai mulți vierni.

Aceasta i-a semnalat unuia dintre vânzători acest lucru, iar bărbatul a luat bucata de carne pe care se aflau viermii și a aruncat-o. Tânăra spune că după ceea ce a văzut a plecat imediat. Toată scena a fost filmată de tânără, iar mai apoi a publicat clipul video pe rețelele de socializare.


"Îmi pare rău că nu am filmat mai mult inclusiv personalul, dar șocul a fost mult prea mare și am plecat in secunda doi.", a scris tânăra pe contul său de Tik Tok, unde a publicat și clipul video.


După imaginile care au ajuns pe social media, Portecția Consumatorului s-a sesizat și a efectuat un control împreună cu oamenii legii. În urma verificărilor, fast-food-ul din zona Baicului a primit o amendă de 19.000 de lei și au fost retrase din vânzare 187.7 kg de carne/produse din carne/produse alimentare perisabile.

Totodată, Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor a decis să oprească temporar prestarea serviciilor fast-foodu-ului din Sectorul 2 până când nu se vor remedia încălcările depistate.


@cristina_harja

Îmi pare rău că nu am filmat mai mult inclusiv personalul, dar șocul a fost mult prea mare și am plecat in secunda doi

♬ sunet original - Cristina Harja