Un incendiu a izbucnit în Parcul IOR din Capitală

Luna august nu a început prea bine în București. De luni dimineața, un incendiu de proporții a izbucnit în Parcul IOR din Capitală. Bucureștenii care locuiesc în blocurile din apropierea parcului au văzut flăcările și fumul gros și au anunțat de urgență serviciul 112.

La fața locului au sosit echipaje de pompieri cu patru autospeciale pentru a stinge incendiul. Din fericire, pompierii au reușit să potolească flăcările la tine, iar astfel nu a avut nimeni de suferit. Potrivit primelor informații, se pare că flăcările au mistuit aproximativ 5 hectare de teren.

Între timp, un bucureștean a anunțat pe o rețea de socializare că flăcările s-au extins până în apropierea stației de metrou din zonă.

La moment, nu se știe care este cauza izbucnirii incendiului, însă autoritățile vor cerceta acest caz pentru a stabili cine se face vinavat de acest incident.

Deoarece în zonă nu există sursă de electricitate care ar fi putut face un scurt circuit, se pare că ar putea fi vorba de o țigară nestinsă sau un incendiu provocat intenționat. Este puțin probabil ca incendiul să se fi declanșat din cauza caniculei, deoarece la primele ore ale dimineții, în București s-au înregistrat 23 de grade Celsius.