Potrivit poliţiştilor, un tânăr de 18 ani, din municipiul Craiova, în timp ce conducea un autoturism pe DN 6 B, în afara localității Dudovicești, din direcția Craiova către Melinești, a pierdut controlul volanului, moment în care mașina s-a răsturnat de mai multe ori în afara carosabilului.


Fata a fost proiectată prin parbrizul mașinii

În urma accidentului, șoferul de 18 ani, care avea permis de doar două luni de zile, a murit pe loc, informează observatornews.ro.

Pe scaunul din dreapta se afla o fată care luna aceasta ar fi trebuit să-și sărbătorească majoratul. Și ea a murit în urma impactului violent, fiind aruncată din mașină.


"În această dimineață, ora 04.40 polițiștii Serviciului Rutier Dolj au fost sesizați cu privire la faptul că, pe D.N 6 B, în afara localității Dudovicești, a avut loc un accident rutier.

La fața locului s-au deplasat polițiștii care au stabilit faptul că, un tânăr de 18 ani, din municipiul Craiova, în timp ce conducea un autoturism pe D.N. 6 B, în afara localității Dudovicești, din direcția Craiova către Melinești, din cauze ce urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat. În urma evenimentului rutier, conducătorul auto și o tânără de 18 ani, din comuna Almăj, pasager în autoturism au decedat", a transmis IPJ Dolj.


Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de ucidere din culpă și continuă să facă cercetări, pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul.