Un șofer a fost testat pozitiv la 3 tipuri de droguri. Explicația care i-a lăsat mască pe polițiști

Întâmplarea a avut loc sâmbătă, după ce polițiștii l-au tras pe dreapta pe bărbatul drogat. Potrivit unei postări de pe pagina de Facebook a Ministerului Afacerilor Interne, bărbatul a ieșit pozitiv la Cocaină, Canabis și Amfetamină.

Dialogul dintre polițist și bărbatul drogat a fost o întreagă scenă comică care a stârnit sute de comentarii din partea internauților. Poliția Română a făcut publică discuția dintre cei doi pe pagina de Facebook a MAI.

După ce i s-a adus la cunoștință rezultatul testului, bărbatul a motivat că totul este din cauza salatei cu oțet pe care a mâncat-o. Însă această scuză este folosită de șoferi în cazul în care consumă alcool. Ceea ce a urmat a stârnit și mai mult amuzament.

„Dialog aseară între un polițist și un conducator auto:

- Cocaină- pozitiv. Canabis-pozitiv. Amfetamină-pozitiv.

- V-am zis, am mâncat o salată cu oțet.

- Vedeți că le-ați încurcat. Salata cu oțet e scuza pentru cei care au băut. La dumneavoastră alcoolemia e zero. Altă problemă aveți. Sigur nu ați consumat nimic?

- Sigur nu… și sigur e de la nurofen. Am luat un nurofen.

- Și ați mâncat și o salată cu oțet.

- Văd că nu înțelegeți. Dați-mi amendă, luați-mi permisul…

- Facem și un dosar penal. Și mai e ceva, o să stați puțin de vorbă cu colegii mei de acolo. Cu ei discutați despre farmacie.

- Ce farmacie?

- Cea de unde ați luat nurofenul.

- Păi nu l-am luat de la farmacie.

- Exact așa am zis și noi.

Recomandare: ca să nu vă puneți viața în pericol, luați nurofen doar de la farmacie.

Altfel, “nurofenul” dat de un “prieten” vă va da mari dureri de cap și vă va pune viața în pericol!", se arată în postarea de pe Facebook.