Timișoara

Începutul acestei zile ne va întâmpina cu un cer senin, va fi o vreme însorită. Cerul se va înnora doar după-amiază, seara va deveni iarăși senin. Nu vom avea parte de ploaie. Temperatura din cursul zilei va înregistra 25°C, iar minima nopții va fi de 12°C.

Craiova

Începutul acestei zile ne va întâmpina cu un cer senin, va fi o vreme însorită. Cerul se va înnora doar după-amiază, seara va deveni iarăși senin și nu vom avea parte de ploaie. Maxima zilei va fi de 23°C, iar pe timpul nopții vom avea temperaturi de 7°C.

Sibiu

În Sibiu, de dimineață și până seara soarele va sta ascuns în spatele norilor, va fi o zi înnorată. În schimb, în timpul serii acești nori vor aduce cu ei și ploaie. Temperatura maximă va ajunge la 21°C, iar cea minimă la 9°C.

Constanța

De-a lungul zilei, vremea în Constanța va fi una foarte calmă, cerul va fi înnorat doar dimineața iar restul zilei va fi senin. Nu sunt prognozate ploi în această zi frumoasă. Temperatura maximă va fi de 17°C în timp ce minima va atinge 9°C.

București

Cerul va fi fără nori pe tot parcursul acestei zile, nu vom avea ploaie nici dimineața și nici în cursul zilei. Seara, de asemenea, vom avea o vreme foarte plăcută. Temperaturile maxime din timpul zilei vor ajunge la 23°C, iar cele minime la 7°C.

Oradea

În Oradea, de dimineață și până la jumătatea zilei soarele va fi prezent pe cer, va fi o zi preponderent senină. Doar seara va fi înnorat și vom avea și ploaie. Temperatura maximă va urca până la 23°C, iar noaptea vor fi doar 12°C.

Iași

Începutul acestei zile ne va întâmpina cu un cer noros. În timpul zilei, acești nori vor aduce și ploaie cu descărcări electrice. Ploaia va ține și seara, dar fără descărcări electrice. Minima nopții va fi de 9°C, iar temperatura zilei va fi de 21°C.

Brașov

Începutul acestei zile ne va întâmpina cu un cer noros. În timpul zilei, acești nori vor aduce și ploaie cu descărcări electrice. Ploaia va ține și seara, dar fără descărcări electrice. Temperatura din timpul zilei va ajunge la 19°C, iar noaptea vor fi doar 6°C.

Baia Mare

Începutul acestei zile ne va întâmpina cu un cer senin. În timpul zilei cerul se va înnora și va ploua cu descărcări electrice. Ploaia cu descărcări electrice va continua și seara. Temperatura maximă va fi de 21°C, iar cea minimă 11°C.

Suceava

Începutul acestei zile ne va întâmpina cu un cer senin. În timpul zilei cerul se va înnora și va ploua cu descărcări electrice. Ploaia va continua și seara, dar fără descărcări electrice. Valoarea maximă din timpul zilei va fi de 18°C, iar noaptea vor fi 12°C.