Și-a omorât copiii, aruncându-i într-un lac de acumulare

Tragedia a avut loc duminică după-amiază. O tânără în vârstă de 23 de ani din localitatea Pânceşti a apelat serviciul de urgență 112 în jurul orei 13.10, declarând că s-a certat cu soțul ei în vârstă de 30 de ani. Bărbatul a luat cei doi copii, un băiat de 4 ani şi o fetiţă de cinci luni şi a plecat cu ei de acasă, ameninţând că se va sinucide aruncându-se în apă împreună cu copiii.

La ora 13.26, un echipaj de poliție a ajuns în zona barajului Berești pentru a verifica cele spuse de femeie, au spus oficialii Poliției Bacău. Unul dintre polițiști a observat pe suprafața lacului trupurile copiilor și a sărit în apă pentru a-i scoate la mal. Polițistul a recurs la menevrele de resuscitare pentru a le salva viața micuților.

Echipajele medicale ajunse la fața locului au continuat resuscitarea, însă fără succes, micuții nu au mai dat nici un semn de viață. Și băiețelul de cinci ani și sora acestuia de doar cinci luni au decedat.

IPJ Bacău susține că despre bărbat nu se știe nimic, dacă s-a aruncat în apă împreună cu copiii sau dacă a fugit de la fața locului. Autoritățile l-au dat în căutare, deoarece până la ora actuală este de negăsit.