S-a aruncat de la etajul 10 al unui bloc

Un bărbat din Slatina și-a pus capăt zilelor în jurul prânzului. Bărbatul s-a aruncat în gol de la etajul 10 al unui bloc din Slatina. Identitatea bărbatului nu a fost stabilită deocamdată.

Tentativa de suicid a bărbatului a fost observată de doi martori din scara blocului, care au încercat să îl convingă să nu facă acest gest necugetat. Victima însă a refuzat să asculte rugămințile martorilor.

Cei doi martori au sunat de urgență la 112, după ce bărbatul a sărit în gol de pe casa scărilor blocului. Martorii susțin că bărbatul nu locuiește în blocul de pe care a săvârșit suicidul, deoarece nu îl cunosc, probabil acesta venind special pentru a se sinucide de acolo.

Băieţii care au asistat la întreaga scenă de groază au afirmat că au ieşit din apartament şi s-au îndreptat grăbiți spre lift, în momentul în care l-au văzut pe bărbat urcat pe fereastră.

Victima se pare că ar avea în jur de 40 de ani. Poliția va porni o anchetă pentru a stabili identitatea, motivul care l-a împins pe bărbat să facă acest pas și circumstanțele detaliate în care a avut loc tragedia.