Raed Arafat, despre dosarul de la DNA

Raed Arafat a postat pe contul său de Facebook o fotografie în care este o decizie a unei instanţe prin care a fost respinsă cererea procurorilor DNA de a redeschide un dosar vechi din 2013 de urmărire penală pentru abuz în serviciu. În această dimineață s-a anunțat că DNA a pierdut cauza de a redeschide acel dosar.

"Astăzi dimineaţă, după mai multe înfăţişări şi amânări, am aflat vestea că DNA a pierdut în tentativa sa, ilegală şi bizară, de a redeschide un dosar vechi, clasat, pentru a mă urmări penal pentru “abuz in serviciu”.”, a anunțat Arafat.

Șeful DSU a mai menționează că în scurt timp va ieși pentru a oferi explicaţii amănunţite cu privire la acel dosar şi despre tentativa nejustificată de a-l învinui de niște fapte pe care nu le-ar fi comis.

„M-a vizat, m-a vulnerabilizat în faţa opiniei publice şi mi-a transformat ultimele 6 luni din viaţa mea într-un coşmar, ştiind foarte bine că nu sunt vinovat cu nimic, fiind ţinta unui abuz.”, a mai adăugat Raed Arafat.

Acesta a mai menționat că va face publică această poveste însoțită de documente şi cu date precise în cursul zilei de astăzi sau cel târziu mâine.