S-au luat la bătaie în plină stradă în ziua de Paște

Cele două clanuri s-au mai bătut anterior din cauza unor socoteli mai vechi. Aceștia au ajuns și la poliție, au existat și plângeri, însă ulterior au fost retrase, iar scandalurile celor două tabere au continuat.

În ziua de Paște, în jurul orei 19.30, pe strada Bârseşti din Craiova s-a pornit un nou scandal. Cei care au fost martori la întreaga scenă spun că mai mulți bărbați au sărit la bătaie unii la alții cu bâte şi cuţite, după care au spart geamurile maşinilor ce erau parcate pe stradă. Mai multe echipaje de poliție au intervenit.

În urma cercetărilor, inițiatorii scandalului au fost doi bărbați în vârstă de 43 de ani și respectiv 25 de ani, ambii din municipiul Craiova. Tânărul de 25 de ani a fost rănit şi a fost transportat la spital pentru a primi îngrijirile medicale necesare.

Bătăușii fac parte din gruparea lui Sandokan Dăran, un craiovean ce s-a remarcat prin mai multe cazuri de violență. În urma cu doar 2 luni, acesta ar fi înjunghiat un adolescent de 16 ani pe aceeași stradă din Craiova.

„În cauză poliţiştii s-au sesizat din oficiu şi efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi distrugere, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie propusă soluţie prin unitatea de parchet competentă”, se menţionează într-un comunicat al IPJ Dolj.