Abonamente metropolitane pentru elevi și studenți

Începând de miercuri, elevii și studenții din Capitală vor putea beneficia de abonamentele metropolitane, fiindu-le aplicată reducerea de studenți și elevi pe parcursul întregului an şcolar.

Cei care beneficiază de reducerea integrală pentru transportul în comun sunt elevii claselor 0-XII, elevii şcolilor profesionale, elevii şcolilor postliceale şi elevii şi studenţii orfani sau proveniţi din casele de copii în baza unei legitimații.

Studenţii înmatriculaţi la forma de învăţământ cu frecvenţă în instituţiile de învăţământ superior acreditate cu vârsta de până la 26 de ani beneficiază de 50% reducere la abonamentele pentru transportul public.


Abonament pe 12 luni pentru elevi și studenți

Din această miercuri, elevii și studenții își pot achiziționa abonamentele lunare, cele pentru 6 luni sau cele anuale de la centrele de emitere şi reîncărcare STB.

Cu doar câteva zile în urmă, Directorul General al Societății de Transport București, Adrian Criț, a anunțat că se va crea un abonament pentru o perioadă de 12 luni pentru elevi și studenți pentru a nu mai fi nevoie ca aceștia să meargă lunar la ghișee pentru prelungirea abonamentului.