Făceau proceduri estetice medicale fără a avea studii în domeniu

Polițiștii de la Investigații Economice Ilfov au făcut verificări la cabinetul celor două femei, dar și la alte trei adrese din București și Ilfov. În cele din urmă, autoritățile au decis să o rețină pe mamă, o femeie în vârstă de 43 de ani.

Cele două femei - mama în vârstă de 43 de ani și fiica sa, de 24 de ani, efectuau diferite proceduri de estetică medicală, precum injectarea unor substanțe de tip botox și acid hialuronic, cu toate că ambele nu aveau studii sau atestate care să le permită să presteze aceste servicii medicale.


Ce acuzații i se aduc femeii

Femeile se ocupau cu acest tip de proceduri din iulie 2018 în cabinetul în care au ajuns și polițiștii. Tot de acolo au fost confiscate cinci aparate electronice folosite pentru procedurile de estetică medicală.

Ancheta este desfășurată de polițiștii de la Investigatții Economice, deoarece cele două femei nu au declarat niciodată veniturile obținute în urma serviciilor de frumusețe prestate în cabinet.

Femeile au fost duse la audieri, însă polițiștii au decis să o rețină doar pe mamă, fiind acuzată de evaziune fiscală și exercitarea fără drept a unei profesii.