Un tânăr de 25 de ani a fost reținut după ce ar fi agresat sexual femei pe stradă, în București

Poliţiştii Secţiei 26 au reţinut un tânăr de 25 de ani, cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de agresiune sexuală. Totul s-a întâmplat după ce o femeie de 34 de ani a sunat luni la 112 și a sesizat că, în timp ce se afla pe o stradă din Sectorul 4 al Capitalei, un bărbat necunoscut a atins-o într-o zonă intimă, apoi a fugit.


„La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul secției, iar în urma investigațiilor efectuate l-au identificat pe tânăr și l-au dus la audieri. Bărbatul este cercetat și într-un alt dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de agresiune sexuală fiind suspectat că, la data de 17 noiembrie 2021, tot în Sectorul 4, a agresat sexual, în același mod, o femeie, de 25 de ani.

Cauzele au fost reunite, iar cercetările sunt continuate de Secția 26 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4", anunță Poliția Capitalei într-un comunicat.


  • Conform unor surse citate de Observator, individul ar fi student la Teologie.


Agresorul mai este cercetat și într-un alt dosar penal tot pentru săvârșirea infracțiunii de agresiune sexuală. El este bănuit că, în data de 17 noiembrie 2021, pe raza Sectorului 4, ar fi molestat, în același mod, o femeie de 25 de ani.

Cauzele au fost reunite, iar cercetările sunt continuate de Secția 26 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de agresiune sexuală, cu suspectul în stare de reținere.