Au distrus vila în care au petrecut de Anul Nou

Chiar în prima zi a anului 2022, proprietarul unei vile din București a descoperit un dezastru. Cei care au închiriat imobilul pentru o singură noapte l-au distrus complet. Grupul de tineri au stricat tot ce se putea, lăsând în urma lor o mizerie și un dezastru de nedescris.

„Uitați televizorul, l-au aruncat de la etaj. Aici era biroul, era închis, uitați e spart, au forțat, au tăiat cablurile, nu știu ce credeau că o să fie și apoi au intrat în birou și au scos camerele de luat vederi din funcțiune. E imposibil așa ceva, n-ai cum... spargi pereți.”, a afirmat Iancu Babu, proprietarul pensiunii din București.

Proprietarul a mărturisit că în lipsa lui, colega s-a întâlnit cu tinerii de la care a încasat banii pentru chirie.

„Pe 31 decembrie în jur de ora 2, 3 fără ceva, m-a sunat un cetățean că ar vrea să închirieze vila aceasta pentru Revelion, că apartamentul în care urmau să facă nu mai era disponibil. OK, eu fiind plecat la munte, la ora 7 a venit colega mea, s-a întâlnit cu ei, a luat banii, s-a dat bon fiscal și vedeți ce s-a întâmplat.”, a mai adaugat proprietarul.


Tinerii au produs pagube în valoare de 20-30 mii euro

În jurul orelor 1 în noaptea de Revelion, proprietarii au observat că toate camerele de supraveghere din vilă nu mai lucrează și au încercat să îi contacteze pe tineri, însă fără succes. Dimineața, când proprietarii pensiunii s-au deplasat la locație au descoperit nenorocirea.

„Când a venit femeia de curățenie, vedeți exact ce a găsit. A sunat la poliție. S-au strâns probe, s-au luat amprente, au lucrat ieri de la ora 10 dimineața până la ora 8 seara. Am făcut plângere penală și acum așteptăm. Pagubele se ridică la 20-30 mii euro. Mâine mă apuc să iau fiecare cameră în parte să văd exact stricăciunile peste tot și o să aduc și o echipă să-mi estimeze reparațiile, sunt 4 televizoare sparte, vreo 6 uși sparte.”, a menționat stăpânul vilei.

Reprezentanții Poliției Capitalei au declarat că cercetările în cazul anchetei sunt efectuate de Secția 14 Poliție și Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 4. Tinerii sunt învinuiți pentru distrugere.