A mers la prostituate, dar a dat peste soția sa

Românul în vârstă de 32 de ani ar fi consumat alcool la un bar din Roma împreună cu prietenul său. În cele din urmă, cei doi au decis să meargă pe o șosea unde cunoșteau că activează femeile de moravuri ușoare pentru a continua distracția din acea seară.

Însă acolo, bărbatul și-a recunoscut soția care se afla în negocieri cu un potențial client. Acesta a turbat de furie și a târât-o pe femeie de păr până în mașină unde i-a aplicat lovituri cu pumnii și picioarele. Un polițist din zonă a alertat de îndată carabinierii.


Bărbații au fost trimiși în judecată

Soțul violent și amicul acestuia au fost identificați de poliția italiană și anchetați pentru răpire, rănire și tâlhărie, după ce i-ar fi smuls geanta din mână femeii. În urma celor comise, bărbații au fost trimiși în judecată. Însă, înaintea începerii anchetei penale, cei doi soți s-au întors în România.

În urma unei cerți de familie, bărbatul a împușcat-o pe soția sa, iar apoi s-a sinucis. Prietenul românului implicat în această poveste a fost condamnat în cele din urmă la 3 ani de închisoare, potrivit Frosinone Web.