Imaginea cu asistenta care doarme într-o cutie a făcut furori pe internet

Pandemia de coronavirus a afectat întreaga populație de pe glob. Însă cei mai afectați au fost și sunt în continuare cadrele medicale care luptă zilnic din răsputeri pentru a salva viețile oamenilor afectați de virus. În România, al patrulea val de pandemie este gestionat cu greu și tot mai multe persoane sunt răpuse de această infecție.

Spitalele nu mai fac față numărului de bolnavi, iar cadrele medicale sunt surpate de puteri, luptând 24/24 pentru viața fiecărui pacient care ajunge în unitățile medicale. Recent, RO Vaccinare a postat o imagine care a trezit emoții și a devenit virală în mediul online. O asistentă care se odihnește într-o cutie de carton. Aceasta este echipată cu combinezon, mască și este înconjurată de alte cutii


RO Vaccinare îndeamnă populația să se vaccineze

„Epuizare… O asistentă medicală de la Spitalul Clinic de Urgență se odihnește preț de câteva momente, între mult prea multele cazuri grave din UPU. Din păcate, toate paturile, scaunele și mesele sunt ocupate de pacienți în stare gravă. Și? Urgențele continuă să vină! Sperăm ca mesajul să ajungă la toți cei care încă mai stau pe gânduri”, este mesajul postat pe pagina de Facebook a Platformei naționale de informare cu privire la vaccinarea împotriva COVID-19.

Reprezentanții RO Vaccina lansează un îndemn pentru populație de a se vaccina, deoarece este cea mai accesibilă soluție de protecție împotriva COVID-19. RO Vaccinare menționează că poza a fost realizată în Spitalul Clinic de Urgență “Sf. Pantelimon“ din București.