Firea îi cere demisia lui Nicușor Dan

Gabriela Firea este pornită împotriva primarului Capitalei. Aceasta a postat pe pagina sa de Facebook un pasaj din amanedamentul prin care Nicuşor Dan ar fi tăiat în luna mai, banii pentru sistemul de oxigen al spitalului Modular din Pipera. Firea lansează acuzații la adresa edilului pentru că ar fi ignorat suferința bolnavilor care erau în căutare de locuri în spitale și dificultatea medicilor care trebuiau să aleagă pe cine să interneze

„I-am atras atenţia, atât eu, cât şi consilierii generali PSD, că face o greşeală imensă, că această unitate sanitară a avut un rol foarte important anul trecut, degrevând Spitalul Babeş de cazurile uşoare şi medii ale bolnavilor COVID, dar edilul a ignorat pe toatā lumea!”, precizează Gabriea Firea.


Raed Arafat și Ministrul Sănătății au contribuit la redeschiderea Spitalului Modular din Pipera

Senatoare a mai menționat că pentru redeschiderea spitalului, a fost nevoie să solicite intervenția lui Raed Arafat și a ministrului interimar al Sănătății. Aceasta susține că Nicușor Dan a ignorat total faptul că unii bolnavi aveau nevoie de locuri disponibile într-un spital pentru a se interna.

„Deşi declara senin în ianuarie că în situaţia nefericită în care numărul de persoane o să înceapă să crească – eu sper să nu ajungem acolo – spitalul e disponibil pentru a fi refuncţionalizat. Cât de mult trebuia să crească numărul de persoane pentru a conta pentru dvs, dl edil veşnic absent? Trebuiau să fie peste 20.000, 30.000 sau 100.000 de persoane bolnave? Sau milioane? Aceste persoane de care vorbiţi sunt părinţii, bunicii, rudele sau prietenii unor oameni!”, a mai scris Firea pe Facebook.